|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 3:08 pm |
|
Ico |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 12:33 pm Мнения: 1861 Местоположение: In the bloody, damn good world of mine ^&^
|
Както би казал ЖоркУ:
-Мусаката прави с мене чудеса,кара ме на високо да летя,всеки път!
Soooooo,мусака maa facka ^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 3:11 pm |
|
Smoke_Taz |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 9:57 pm Мнения: 2837 Местоположение: The Neutral Zone Leader
|
Спагети, пиле със зеле, боб, леща, миш маш,
пиле с ориз, още спагети, картофи с гъби
абе мноооса всичко БЕЗ Риба ... мразя риба
Последна промяна Smoke_Taz на Пон Юли 09, 2007 3:18 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 3:33 pm |
|
UchichaSasuke |
|
|
|
Ico написа: Както би казал ЖоркУ: -Мусаката прави с мене чудеса,кара ме на високо да летя,всеки път! Soooooo,мусака maa facka ^^
ХАха имам чуството че баща ми говори.И той много харесва мусака Колкото до мен ям всяка манджа.Нямам любима на всички се наслаждавам еднакво Също така не може да се каже със сигурност коя е любимата манджа на човек защото например на някого майка му готви страхотна мусака но другите манджи не ги прави много добре..... И така зависи с какво си отраснал.Например отивате на гости и ви сервират мусака но готвачът не я готви хубаво...но за сметка на това ако готви хубаво Пиле с ориз то на неговото дете това ще е любимата манджа.Това е моята логика
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 3:51 pm |
|
Eliks |
|
|
|
май някой е доста гладен
Ами зависи от сезона, ето например лятото най-много обичам да ям следните неща:
- Таратор
- Пиперки с яйца и сирене (викат им и пиперки бюрек, ама аз обичам и такива, които не са панирани)
- Пържени тиквички с чеснов сос - умирам за това ядене
- Салата от домати, краставици и зелен лук
- Зелена салата
- Яйца по панагюрски
- Миш маш
- Скумрия на скара с отгоре пресни домати и лук на филийки
Зимата пък си падам по разни неща от рода на - грах с месо, зеле с месо, пълнени пиперки с месо, леща, боб - на салата за Коледа (баща ми я прави по някаква специална рецепта - направо си облизвам пръстите )
Ами.. общо взето аз съм си чревоугодник... оо много обичам домашна баница
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 3:58 pm |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
1. Панирани пилешки филета с слата от картофи с лук.
2. Лозови сърми
3. Таратор
4. Закъде без БОБА !!!!
5. Леща
п.с Защо наистиня никои досега не е шисал Боб не го харесвате или не искате да си признаете
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|