|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 29, 2007 7:00 pm |
|
slun40 |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 5:22 pm Мнения: 352 Местоположение: Някаде наоколо?
|
Няма такова нещо просто!!!!! КЕФ КЕФ КЕФ! Сега и малко екшън с Гътс да вкарат.
А оня скелет е един от любимите ми герои има го из цялата манга, показва се от време на време.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 29, 2007 9:43 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: Мен по ме дразни липсата на Уиляд- Демона дето ги песледваше след като осободиха Грифит.
даааа щеше да е добро,аз си се радвам че Zodd го има така или иначе..
folenangel манга се чете отначало винаги в анимето има изрезки дали малки или големи,а тоя се казва SkullKnight...попринцип още си мисля
че историята на SkullKnight ще е близка до тази сега на Guts и вместо Griffith Skull трепе (забравих му името)главният мозьк дето пусна печатите и ги удари всички,знаете че скула като отиде в eclipsa и веднага го посегна него
колко до новият чаптер брао на фарнииз,и най накрая дадоха Guts патерицата дано в следващия кораба се разбие и се почне меле с водни тупаци
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 02, 2007 2:26 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
хаха бахти яката манга!
Стигнах до 17 том
мноо ме накефи
Gatts
-Why do you shrink back from those sights?
-If you where in a plase of worship you'd call them Angels
-TALK TO "GOD"
Бахти как издивява тоя
Направо си избухва ;D
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 03, 2007 5:15 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Тея дни съм решил да отида и да си купя ако не 1ви том ,то тогава 12ти или 13ти А иначе нямам търпение да дойде 12 юли ,че да излезне новия чаптър Дали са видяли Елфхелм или нещо друго как мислите?
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 03, 2007 9:55 pm |
|
unal |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 8:15 pm Мнения: 6214 Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
|
аэ съм до 23 вол наистина е мн хубава мангата
Цитат: Абе к'во искате да ми кажете? че един чап излиза средно 1път на месеца? маи е така
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 03, 2007 11:04 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Spokesman Of Madness написа: Ох Cagalli завиждам ти на тебе и на фолън ,че ви предстоят толкова прятни мигове докато четете искаше ми се да не я бях изчел без почивка
Всъщност когато нещо ми хареса докато не се изчерпе не го спирам , така че вероятно и аз ще я глътна набързо като теб. Виж първите 2 тома вече са история XD !
Пък и си умирам да разбера историята на това как е останал без око и ръка и като бонус мистериозен знак на врата. Да не говорим как всички хвалят Грифит като невероятен злодей, няма да се спра докато не го видя в действие !
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 04, 2007 10:38 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Уау... Искам да кажа УАУ!!!
Адски добра манга ! Тъкмо свърших 14-ти том и... единственото, което мога да кажа е УАУ!
Невероятна история, невероятен арт (секс сцените също са много добри! И точно на място за атмосферата бтв!) и и и и... Мдам. Не съм минала и половината. Интересно какво още ще се случи
И колкото и да е гаден ми стана малко мъчно за Грифит. Не знам защо ама все си мисля, че ако не беше ония Зодд нямаше Гатс да напусне и Грифит да се отчая и съответно да ги даде всичките като жертви.
Тоест... абе не знам. Объркващо е, Грифит е странен
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 04, 2007 11:40 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Грифит - не бил виновен ли? Той още в началото си беше казал, че би направил всичко за мечтата си, а накрая го и доказа - жертва всичките си другари, за да се прероди като един от God Hand.
В крайна сметка, на него не му пукаше за никого освен за себе си и бе готов на всичко, за да постигне амбициите си. Това, че помагаше на Гатс по едно време и прочее, бе само, защото го смяташе за важна пионка и прочее. Пълно копеле...
А това, че накрая така се погаври с Каска и накара Гатс да гледа
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 05, 2007 1:51 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Грифит е шибаняк,но винаги си е бил такъв както каза Morridin ,той си беше такъв от самото начало ,а не да се е променил в някой момент ,ако не вярвате вникнете в думите му точно преди да стане на демон , точно преди да го затвори ръката.Препрочетете какво каза на Гътс.
А останалите които четат сега мангата ако нещо ви направи впечатление коментирайте ,че ме сърбят пръстите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 05, 2007 8:18 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
|
Мене лично един от любимите ми моменти в цялата манга до сега е точно преди затъмнението когато Бандата се е събрала на онези хълмове и как тогава като казват ,че грифит няма как да ги предвожда - беше толкова великолепно направено ,че отчаянието което преминаваше през всеки един войн,като вълна ме застигна и мене.Честно казано тогава се отчаях какво ще правят ,защо нещата се развиха така.Напълно сраснах с пресонажите ,тогава в този момент аз бях един от всички тях.
И след това светлината в тунела - как всички от стария отряд на Гътс искат да го последват и как изпитват такова искрено уважение към него и едва ли не братска обич,някак ми вдъхна надежда ,че туко виж нещата могат и да потръгнат на добре.Как Каска ще отиде с него как са перфектната двойка.Как Джудо, който е един от любимите ми персонажи, ще си основе своя банда от крадци които ще се грижат за Грифит.
Всички тези неща тогава ми вдъхнаха надежда ,защото се чуствах един от многото ,защото тогава и аз бях сред тях и бях истински щастлив.
Просто изкуство,магия.Това беше този момент за мене.И тогава когато бях сраснал така с всичките тези персонажи и бях изпълнен с надежда за добро ново начало,надеждата беше изкоренена брутално оставяки една огромна пропаст на нейно място.
Точно в този момент когато нещата тръгваха на добре ,дойде и затъмнението и всички с които имах чуството ,че съм познавал лично ,измряха като кучета.Без достойнство ,без чест без надежда за победа.
Това е един от любимите ми моменти в мангата,защото успя да ми предаде емоцията която изпитваха всичките герой и ме накара да се чуствам съпричастен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 05, 2007 10:25 am |
|
slun40 |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 5:22 pm Мнения: 352 Местоположение: Някаде наоколо?
|
ssj написа: Грифит е мръсно копеле...никога не съм мразил така някой от манга Най-кофти сцената, която съм виждал беше Гатс да гледа как убиват всичките му другари и после Casca
ОООООООООООООО ДА! Няма такова копеле!!! И аз си мислех че ако не беше еди кво си, и ако оня не беше направил това ама просто след последния разговор с Guts направо ме отврати! ама мноооооого!
ПС няма да пускам споилери
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|