Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 9 [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2007 10:31 pm 
Аватар

Цитат от тема в форума на артлайн написа:
От м. Април 2007, Студио Арт Лайн започва да внася комикси, играчки, настолни и ролеви игри, фентъзи романи, игри на карти, анимационни сериали и всякакъв фенски мърчандайзинг от водещия дистрибутор в Щатите и един от най-големите в света Diamond Comics. Благодарение на съвместната работа с Diamond, имаме най-сетне възможността да ви предложи всичко, което излиза на пазара за комикси, играчки и стотици хиляди други стоки от всички големи и малки западни производители.

Понеже изборът е колосален, почти всичко, което си харесате в Интернет, всичко ново, за което прочетете по сайтовете на производителите, може да бъде намерено и доставено чрез Diamond Comics. За точна справна на цени, може да използвате и каталозите на Diamond Comics, които са на разположение за клиенти във фирмения ни магазин на пл. Райко Даскалов. С почти всяка доставка получаваме нови каталози, които ще може да намерите там.

За съжаление разходите по транспорт и ДДС не ни позволяват да предложим цени съизмерими с тези в Съединените Щати. Все пак сме в Европа и цените на продуктите, които може да закупите през Diamond Comics, се налага да са европейски - доларите се преобразуват в евро, за да отчете немалките разходи по доставка и данък добавена стойност. Например, фигурка за 30 долара в каталога може да поръчате на цена от 30 евро в нашия магазин.

Всяка поръчка трябва да бъде гарантирана с авансово плащане от 30% от нейната крайна стойност. Например фигурка от 30 долара в каталога има крайна цена 30 евро и авансовото плащане от 30% възлиза на 10 евро. То се заплаща във фирмения ни магазин, срещу което ви се издава разписка, с която можете да получите фигурката, когато пристигне. Добре е да оставите пълни данни, с които да се свържем с вас - име, адрес, телефони за връзка. Студио Арт Лайн не носи отговорност ако съответната поръчка не може да бъде изпълнена поради изчерпване в складовете на Diamond Comics UK - в този случай заплатеният аванs се връща обратно на клиента или се използва като кредит за бъдещи поръчки, според избора на клиента.

Поръчки се приемат от 1-во до 31-во число на месеца. В края на месеца, ако поръчките възлизат на минимум 300 долара, тя се изпраща в Diamond Comics и се изпълнява. Ако поръчките в рамките на месеца не възлизат на горепосочения минимум, те изчакват натрупването на горепосочения минимум стойност за поръчка. Това е с цел да предложим поносима за нашите клиенти надценка за транспорт. Тези от вас, които не искат да чакат и могат да си позволят допълнително оскъпяване на желания от тях продукт, могат да направят своята поръчка и тя да бъде предадена на Diamond Comics за изпълнение моментално - за повече подробности се свържете с персонала на фирмения ни магазин.

Спестих си писането ^^
Доколкото разбрах поръчката пристига за 1на седмица след като я изпратят и някой от тези дни ще има(от типа утре другиден)
От написаното по-горе става ясно че не е ограничено нито за издателста нито за типове стоки (двдта, комикси играчк...)
А поръчките няй-добре на място в магазина им. после ще едитвам като намеря адреса за да го постна

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2007 8:09 pm 
Аватар

Някой ще ми разкаже ли за разликата в цените?

Разглеждал съм офертата на Хеликон и офертата на Амазон и разликата наистина е два пъти в полза на Амазон....

Възможно ли е последните да ползват същата услуга (i.e. поръчване чрез кредитна карта & doing it, coz we are Helikon :lol: ), и да взимат два пъти повече......?

Roronoa Zoro said:

I may only have three swords ... but your swords will never be AS HEAVY as MINE!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 28, 2007 6:34 pm 
Аватар

Btw ко тана с тва от e-bay-а ? ша стане ли работата :idea:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 9:29 pm 
Аватар
Masaka?!

Bump, местя темата, както бях писал преди, ще я ъпдейтна малко, ама по-късно тия дни...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 11:02 am 
Аватар

Ъъъ,въпросче,кой от
тези 2 ISBN кода
да дам,като поръчвам мангата в
книжарницата? :shock: или и 2та?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 7:51 pm 
Аватар

xkivax написа:
Ъъъ,въпросче,кой от
тези 2 ISBN кода
да дам,като поръчвам мангата в
книжарницата? :shock: или и 2та?

Никой ли не знае? Оо Защото ми се
искаше петъка да поръчам мангата.. :/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 8:04 pm 
Аватар

Ми кажи че са били два и там ще видите какво ще правите.
Пък той Киро може би ще знае.
Щот нали и ние бургазлии си поръчваме от амазон и по принцип той
дава заявката и там си е написал номера. сиг знае кой се дава нз ;/
Ако прочете, дано да пише~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:24 pm 
Аватар

Аз смятах от тука,Шумен,да си я поръчвам,
ама не знам,ще видим О: дано се оправя,миси
все пак за помощта :cheers:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2007 8:58 am 
Аватар
Masaka?!

bump, смятам да си поръчам аз лично няколко томчета, имам малко пари за харчене... заделени от парите от бала //които ми изчезнаха покрай плащания за кандидатстване и разни справочници >.<//

Та - ако някой е навит - ще поръчвам online чрез amazon.com. Праща ми пм или пише в тази тема, желателно е да сте от София /просто тук живея, не че не може да измислим нещо с пращането до други градове... /

Може да търсите в амазон, харесвате си някое заглавие, пращате ми линк, ISBN, или квото там искате. Плащането на доставката аз го поемам, трябва да ми се дадат само парите за мангата, която искате.

Курсът на долара ще е за деня, в който правя поръчката; после ще ви връщам парички ако сте надплатили.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2007 7:05 pm 
Аватар

А кога смяташ да поръчваш, щото по принцип трудно се решавам да правя каквото и да е, пък и съм от Ямбол...

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2007 7:45 pm 
Аватар
Masaka?!

към 12ти юли ше се съберем да събера парите, 13ти сутринта внасям, вечерта вече съм направил поръчката живот и здраве :lol:
Доставката ще пристигне от 9 до 26 дена след поръчката.

Btw...
Цената е каквато е в amazon.com + 4.5 долара отгоре за ship-ването...
Ако е 10 долара + 4.5 излиза около 20 лева на томче.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2007 9:44 pm 
Аватар

4.5 за всеки продукт или общо? Щото искам да поръчам няколко неща и като гледамако прибавя по 4.5 за всяко едно ще ми излезе доста соленичко :roll:
И още едно проблемче - ще идвам към София, само че чак към 19 юли, тоест ще пропусна срещата за събиране на парите :? Ако можете да предложите нещо по въпроса...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2007 9:54 pm 
Аватар
Masaka?!

Мога да платя за теб и после да ми дадеш парите ;)
4.5 на всяка манга (всъщност 4.49 да сме точни)
отделно има цялостно плащане - 4.5 за поръчката, но тва аз го плащам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2007 10:20 pm 
Аватар

И като сметнах колко ще ми излезе за нещата, които исках, ми се получава близо 60 лева :shock:
Не съм сигурна, че ще взема точно тях, но съвсем без нищо няма да се размина - се ще се черпя нещо за рождения ден :lol:
Morridin, ще съм ти благодарна, ако можеш да ми направиш такава услуга, въпроса е само дали ще имаш средствата да си го позволиш :roll: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2007 11:37 pm 
Аватар

Аз имам един конкретен въпрос, който ме е страх да си отговоря или поне не знам отговора. Чудя се кое ли е? :?
Тъй знам, че от amazon нали повечето манги си поръчвате, но проблема е хм дали от френското amazon е възможно да се поръчва?! Защото има само две единствени манги, които искам, но ги има само на френски и ги имаше в френското amazon. В стрес съм от месеци наред поради този факт.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 9 [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]