|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Vexille - 2077 Nihon Sakoku (Лято 2007) Публикувано на: Вто Юли 03, 2007 10:29 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
10 години са минали откакто Япония решава да се отцепи от Обединените Нации и да се изолира. Те са блокирали напълно островите с ултра магнитно поле, което пречи на всички да виждат какво става вътре, и още повече да посетят страната. Това е в резултат на опозицията към политиката на ОН, спрямо прекратяването на всички био и робото-технологии, които еволюират драстично и стават заплаха за човечеството. Когато Япония започва свойте действия, Американското правителство праща спец. отряд - SWORD(меч), воден от командир Вексил(жена), да разузнае какво всъщност става в страната. Дали ще се намерят отговори или света ще се разпадне.... ~ все тая, важното е, че Final Fantasy изостава Очаквам този проект да надмине досегашните 3Д анимации, като за разлика от всички досегашни, постави добър сай-фай сюжет в целия баламоч от красотии
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 04, 2007 12:47 am |
|
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Аз си мисля, че трябва да изчакаме най-малко десетина месеца, за да го събне някоя фенсъб-група - както стана и с Toki wo Kakeru Shoujo. То излезе по кината през юли 2006 г., а го събнаха през април 2007 г., тъй че...
Но въпреки всичко, и аз смчятам да го гледам. Обещава да бъде наистина много добро заглавие.
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 8:18 pm |
|
Pres |
|
|
|
Не е излязло DVDто още, няма защо да се събва cam рип, ако има.
Доста странно ми се струва, че вече OST-а се продава, а малко хора са гледали филма
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|