|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 11:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 7:07 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
http://www.youtube.com/watch?v=WAhGqZ-v0lY
Не мога, не мога, не мога, не мога .....
а) да се сдържа да не кажа някои неща, които не трябва ^^
б) да не се смея като ...няма да казвам какво, когато видях как изглеждат някои хора ...няма да казвам кои
в) да чакаааааам
^^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 9:38 am |
Kimon |
|
|
|
Нз.Аз от нетърпение започнах да чета мангата^^. Леле не знам дали ще доживея до 3 юли-абсолютно нямам търпение^^ Бтв от клипчето кучето изгелжда много сладко също^^:love:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 3:44 pm |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Doesn't get me excited, not one bit. ... което ме натъжава. Не изглежда толкова добро, колкото тайванската версия. Но нищо!, има за какво да се гледа, хаха. Ямамото Юске ми изглежда някак перфектен за ролята си, не знам защо. Сладур пълен! (не знам защо него забелязах най- дейно) Шун и Маки, никакво мнение. Тома... надявам се да се справи добре. Иии... от там малко пристрастия. (: 頑張ってね!3ти Юли, идвай бързо, искам да видя как е!
Aerithちゃん, обаче вадиш егати и объркващото мнение. *опитва се да го разбере* Мерси за клипчето, също.
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 4:33 pm |
|
Monochromantic |
|
|
|
Скоро, скоро! Нямам търпение...
(Имайки предвид, че ще го гледам само заради двама човека, нито един от които не е Огури Шун... )
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 6:30 pm |
|
Monochromantic |
|
|
|
Две главни причини, една причина, поради която се радвам (въпреки че ролята му сигурно ще е малка, каквато беше и във всичко друго, без Ultraman, което съм гледала с него), една причина, поради която съм so-so и една причина, поради която би трябвало да се, но не се радвам. ... това беше много объркващо мнение, ще прощавате.
Нямам, но мога да ти потърся. Аз съм една такава... такава... енциклопедия, ако се налага. Всичко може да открие човек чрез мен. Call me Googleちゃん, nice to meet you.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 04, 2007 10:37 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Кхъм, кхъм ..вторник дойде и си замина ... и ест. както си обещах, изгледах така очаквания първи епизод ...
Няма да спойля или да казвам нищичко относно сюжета, докато не излезнат субтитрите, но ... имаше някои хубави и някои не чак толкова хубави моменти (за съжаление) ...
Общо взето съм доволна /не съм гледала тайванската драма, за да мога да направя сравнение/ ..но пък ми се стори, че са кривнали от мангата
От първи епизод, най-щастлива съм от избора на Ямамото Юске /перфектен е точно в тази роля/ ^^. И май ще си гледкам един човек, малко повече, отколкото се надявах (което също е + ). Хиро ме накара доста да се посмея, макар и да не харесвам ролята му. Икута е сладур ^^ Маки ...мии де да знам, можеше и повече да се постарае като че ли ...За Шун няма да коментирам ...ще пасувам (дам, имитирам го, нарочно е! ).
Selfish note: искам Shirotaaaan
Дано на второ гледане да ми хареса повече ...все пак не разбрах всичко. И последно, абсолютно съм доволна от музикалното оформление ^^ Началната песничка е страхотна, въпреки че хич не си падам по Orange Range За Peach няма да коментирам, обичам прасковки и това си е, колкото и лигавки да са Иначе като сикуенс наподобява този на Hanayome to Papa ... Бе въобще, музиката като цяло добре я бяха подбрали! ^^
Оценка (за сега) : 7/10
Последна промяна Aerith на Сря Юли 04, 2007 11:03 am, променена общо 1 път
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 04, 2007 11:47 am |
|
Monochromantic |
|
|
|
Вчера бях леко тежко в състояние ''ХИРОООООООООО!'', за да правя каквото и да било, затова пускам коментара си сега. Да си кажа правичката, това и очаквах от драмата. Не е нищо особено, но не е и лоша. Ще си я следя, предполагам, ако ще и само, заради актьорите, които харесвам. Aerith е напълно права, а и мисля, че и аз го споменах преди, но Юске е наистина перфектен за ролята. (да не говорим, че е и сладур) Хиро* (добре, някак имам чувството, че двете сме леко кривнали с това с кои актьори да се почва ) имам чувството, че все получава ужасни роли (разбира се, изключвайки Тендо), или поне тези, които аз съм гледала са такива. Въпреки това му се радвам, защото е сладур, а и е наистина добър актьор- всичките му роли са толкова различни една от друга, а той се справя така добре с тях. Маки ми се стори по- сладка, отколкото мислих, че ще ми се стори, но пак не я харесвам. Икута, да, Икута си играе добре според мен. Към Шун съм безпристрастна, as always, затова съм пас. (... добре, да му *** и сходните мнения ) Това беше то от мен. Ще чакаме да видим натам и ще споделяме още, а? ... уиии, Хиро.
* Aerith, скоро очаквай скановете.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|