|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 3:39 am |
|
Eru |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 13, 2006 10:59 pm Мнения: 113 Местоположение: Буррррр...ГАЗ!!! Оставииии - командата се повтаря!
|
Ехаааа, хора не знам за вас, но аз лично щях да падна от стола на този момент :
Историята се заплита все по-яко и яко и май-май сега започва
PS. Пустият Еичиро Ода не престава да ме изумява с таланта си да създава ЛИЦА-ХАРАКТЕРИ-ГЕРОИ
Ода фор дъ уин!!!!!!
_________________ ---
Roronoa Zoro said:
I may only have three swords ... but your swords will never be AS HEAVY as MINE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 02, 2007 3:45 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хм 461ви определено ми хареса. Сега от следващия се очертават наистина интересни битки. Като нищо Geckomoria може да викне Luffy зомбито на помощ и Luffy да го отнесе... Iнтересно e как Usopp ще успее да измъкне Nami от лапите на съпруга и да успеят да избягат заедно (ех тази Nami много красива с булчинска рокля... ) . Най-смешния момент от чаптъра естествено беше с captain Usopp: "I'm already negative!" и ченето на lady Perona увисна . Дали да не очакваме следващия чаптър да се появи отново Brooke?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 05, 2007 12:39 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ами те ще ги дадат, но фактически техния бой е след няколко чаптъра около 437-439ти някъде. иначе по анимето сега започват филъри и кой знае кога ще го покажат...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 05, 2007 1:05 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
като гледам заглавието на 317ти епизод май май въобще го няма във мангата...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 07, 2007 11:56 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Ей, стигна ли анимето до момента с Шанкси и Белобрадия?! Ще погледам днес ОП . А за мангата - Usopp rulezzz Как само negate-на призраците и дори Перона Супер яко беше Без съмнение видяхме и новия меч на Зоро Май Thriller Bark си вкараха голям авто гол с Оз. Не знам как ще го спират това нещо.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 07, 2007 3:17 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хахаха този Oz какъв gatling им направи и всички зомбита се разхвърчаха. Иначе Usopp цепи отвсякъде, като гледам от следващия арк какви битки се задават явно по-бързо очакваното от мен ще свърши Thriller Bark-a
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 09, 2007 6:43 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
страхотно е просто
Oz подкара кораба без да му пука за мнението на останалите
Ussop... нямам думи направо XD
и разбирасе че ще свърши бързо, нали после при русалките ще ходим
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 14, 2007 3:41 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
хахах Sanji откачи от ревност,този Absalom бая тупаник изяде. Засега нашите герои добре се справят със зомбитата, явно ония доста са ги подценили. Очаквам следващия chapter да дадат какво става при Робин и компани, също така се надявам да погледам малко и swordsmen ops:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 12:21 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хм... интересена техника, обаче пак залете с гъзъ на горе Мория Мначиии, за сенките... кофти. v1- лъже/блъфира, нещата ще минат бързо и лесно v2- не лъже, което би било мн мило от негова страна , но не виждам как ще го накарат да ги върне обратно.. И все пак, мисля, че лъже - т.е. има и друг начин. Ако е толквоа лесно, защо ще се крие в тая мъглива област, защо не излиза от там вече с години... -> защото слънцето му пречи! Какво значение има сянката при мрак, като изгрее слънце и нямащите сянка ще 'проимат' ... т.е. - това което краде Мория не е баш сянка, колкото способност според мен. Но в такъв случай защо кораба му е stalled... Ами ако сега Оз ги изведе на слънце?... Така като гледам нещата... v1- главната битка ще е срещу Оз и ще започне доста скоро, тъй като ония всичките са вече свършени- така най-ще ми хареса. Бият се бият с Оз, и случайно излиза кораба на слънце и пуф, принцесата става жаба.... v2- всъщност тепърва ни предстои битката, за да има битка... т.е. - Санджи и Усопп още не са победили и тепърва ония ще станат и ще започне битката Хич не ме кефи тоя вариант. Ония невидим лъв искам да си остане там кървейки до края на Арка
Но беше весело като духовете се депресираха Малко тъпо, но весело
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|