|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 27, 2007 8:37 pm |
|
slun40 |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 5:22 pm Мнения: 352 Местоположение: Някаде наоколо?
|
unal написа: и аэ прочетох мангата идва наи гадното 2 седмици эа 1 чаптер
welcome to the club така те за всички добри манги се чака като за световно (не че bleach naruto не са добри просто в сравнение с берсерк и гантз духат супата и други неща ама яко )
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 5:23 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Изчетох мангата която е излезнала до сега,изгледах анимето.Ако трябва да съм честен,много неща ми харесаха в анимето включително края.Тука в мангата някой работи....... като например прераждането са ми малко Да адски готино ми стана като ги съживиха и 2мата (тоя с 90те точки дето беше и Като мисля ,че се казваше другия ((Пусти японски имена така и не мога да ги запомня)) ) ,но с това стана и някак тъпо.Вампири? Кайнд ъф лейм.(с мноого малки изключения.
Не ме разбирайте погрешно много ме кефи мангата,но мисля ,че щеше да е по-добре без някой работи.С целия тоя нов Гантц тийм дето се насъбра около главния герой.С онея двамата с психо силите,оная горила и звездата.Незнам нещо не са ми симпатични. Някак си напомня ми на Берсерк тоя момент.Свикваш с геройте,влачат се известно време и накрая изпукват,всичките освен главния.След това около него отново се насабира подобна компания с която той се обвързва.
Може би за това ми хареса края на аниме версията,щото нямаше никви прераждания,никви пичове с телепатични умения,никъв стрийт файтър ,никва кино звезда който да убият емоцията останала след смъртта на геройте с който си свикнал толкова.Всичко си дойде на мястото.Абе хубав край поне за мене.
Сега обаче се почва ходенето по мъките с чакането на новите чаптъри кога трябва да излезне следващия?
П.П. тея от Осака са ебати скапаните наркомани :
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 15, 2007 7:21 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Хахаах аз буквално сам се преебах ама доста силно при това
Прочетох всички томове и излезли чаптъри за 1 ден и после стоях тъпо и се чудех к'во стаа
Сега предполагам както със Берсерк-а ще чакаме като некви бабички... Oh well whatever nevermind
Та мангата е страхотна - като рисуване и като история. Мацки оръжия, бой, драма, ала бала всичко си има.
Имаше само 1 прецакан момент а тои е точно този, който дразнеше - Избра да се освободи и да забрави всичко... идиот.
Все пак беше нещо като бог за другите. Слава ала бала, мацки колкот щеш. Щеше да съживи Лара Крофт (оная печената дето Куроно и го беше нахакал здравата) + Реика + Тен или както там се казваше оная бобулечка
---
Та ще чакаме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 26, 2007 2:23 pm |
Time Master |
|
|
|
Абе хора какво стана с тоя Ганц, кога ще излиза нова глава?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|