|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 9:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 11:37 pm |
|
siroko |
|
|
|
Цитат: и трепия път когато едни мангали се опитаха да и вземта чантата ... малеее никога не съм се кефил повече като бия някой радваш лице а иначе разбира се , то tва е най -солидния аргумент
_________________ http://www.mindistortion.net/movies
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 11:42 pm |
|
the_real_maniac |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
Ми много зависи в какъв смисъл го питаш това "бихте ли си били" , за да го предпазя ли ? Или от ревноста ?
За едното бих се бил , за другото е пълна глупост - ако ходи по друг за какво да се бия за нея ? А ако някой я сваля ... еми проблема си е негов нали е с мен.
Последна промяна the_real_maniac на Сря Юни 27, 2007 11:42 pm, променена общо 1 път
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 11:47 pm |
agrsv |
|
|
|
Aravag написа: никога за който и да е само oтрепките и боклуците се бият , вече живеем в друг свят този начин на зашита и т.н. е простащки първобитен и както искате го наричайте ,само боклуците се бият
Ми незнам в кой свят живеете "вие" ама там откъдето идвам винаги има нещожества,утрепки и сродни, салужаващи си боя.А иначе по темата,да...бил съм се заради момиче но не за да я спечеля,а защото я заварих да се натиска с друг ( излизаше с мен от 3 месеца ).За да спечеля момиче никога не бих се сбил,едвали има смисъл едиственото което ще постигна е тя да ме намрази и тн.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 11:49 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Досега не ми се е налагало, но по принцип... да. Зависи доста и от ситуацията.
Сега остава да се пусне тема от рода на:
"На кого ще повярвате? На гаджето или на някой добър приятел"
"Някой ваш добър приятел/ка казва, че е видял гаджето Ви с друг/а (или нещо от сорта), а гаджето отрича. На кого ще повярвате?"
Като разбира се има и анкета.
Ето такава тема ще ме изкефи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|