|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 8:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 1:20 pm |
mookone |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Май 20, 2007 9:04 pm Мнения: 104 Местоположение: София
|
абе филма не е нищо особено, ма на мене ми харесва,саунд ефектите са много яки
а новия стил на сладурковците, костюмите ала бала мноооого ме радват също
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 2:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=445.jpg) |
Dark Angel |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
gaZette_girL написа: Аз филма май не искам да го гледам ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , ама сигурно е як.За песента, да, много е яка, една вечер се побърках по нея...А същата вечер доста си поплаках на Chizuru ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ....сетих се някои неща и определено тази песен ми въздейства много яко....Също разбрах, че Burial apllicant ще има клип, даже май видях част от него и там Руки е с тази прочута козирка и всички са със костюмите от тази фотосесия, да се надяваме наистина това да е част от клипа...много беше яко ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Песента ще има клип и до колкото виждам ще е готин ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) - http://www.youtube.com/watch?v=0O6hHPBC ... ed&search=
А за Chizuru мога само да кажа че страшно ми хареса тази песен клипа също е много готин.
_________________ When you can live forever ... what do you live for ?
http://musicroomnumber15.piczo.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 1:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10255.png) |
Irruen |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Още една мнооого любима група - правят страхотна музика, която ме зарежда с енергия винаги, когато я слушам, а когато гледам лайфовете им това важи с още по-голяма сила, да не споменаваме колко атрактивно изглеждат. А Kai-chan ми е като синоним на kawaii(бързам да си поправя правописната грешка ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: , за използването на -чан не споря)!
Chizuru и Burial applicant са stuck to my mind в момента и клипът изглеждаше готин - този на Burial Applicant, preview-то беше много добра зарибявка, клипът нa Chizuru също ми хареса. Само не разбрах ще има ли и друга версия освен тази с Apartment?
Последна промяна Irruen на Сря Юни 27, 2007 2:37 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 2:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10669.png) |
Feitan |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Irruen написа: Още една мнооого любима група - правят страхотна музика, която ме зарежда с енергия винаги, когато я слушам, а когато гледам лайфовете им това важи с още по-голяма сила, да не споменаваме колко атрактивно изглеждат. А Kai-chan ми е като синоним на kawai! ![:love:](./images/smilies/love.gif) Chizuru и Burial applicant са stuck to my mind в момента и клипът изглеждаше готин - този на Burial Applicant, preview-то беше много добра зарибявка, клипът нa Chizuru също ми хареса. Само не разбрах ще има ли и друга версия освен тази с Apartment?
Има но не е излязъл още.
П.С.: Не че се заяждам ама се пише kawaii а е супер гадно да наречеш мъж с -чан накрая. може да си го казвате на шега, фенгърлите много го правят но аз пък много се дразня защото тва кай ако го чуе супер много би се убидил =о
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 3:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4786.png) |
meh_ch |
|
|
MiyavimiyavimiyavimiyavimiyaviKaikaikaikaikaikaikaikaikaikaikai <333
KAIPIIIIN \(^3^)/
Тва може да върне усмивката на всекиго, торкова е сладко ^_^ Мене лично ме изпрати във fangirling mode
_________________ Die's Theory of Animal Magnetism states that "When Die is in close proximity to Shinya, he will inevitably try to reduce the space between drummer and rhythm guitarist ratio."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 02, 2007 2:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10669.png) |
Feitan |
|
|
gaZette_girL написа: Я, това новия албум...кога най-после ще излезе,че не ми се чака вече ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Сигурно ще е адски... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
3 пъти вече написах 4ти юли, аре четете малко бе хора >.>
на няколко места ми се налага вече да се повтарям -.-
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 02, 2007 11:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Feitan написа: gaZette_girL написа: Я, това новия албум...кога най-после ще излезе,че не ми се чака вече ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Сигурно ще е адски... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 3 пъти вече написах 4ти юли, аре четете малко бе хора >.> на няколко места ми се налага вече да се повтарям -.-
хахах наистина го казваш за хиляден път
иначе немаме търпение и ний ^^ убо че е скоро ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 04, 2007 4:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
gaZette_girL написа: Feitan написа: gaZette_girL написа: Я, това новия албум...кога най-после ще излезе,че не ми се чака вече ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Сигурно ще е адски... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 3 пъти вече написах 4ти юли, аре четете малко бе хора >.> на няколко места ми се налага вече да се повтарям -.- Съжалявам, че не съм била достатъчно ясна, но имах предвид самия 4 юли кога ще дойде...за пореден път се убеждавам, че доста хора не ме разбират....не ми се карай, защото знаех от преди месец, че албума излиза на 4 юли...както и да е, вече ще пише подробно, за да ме разбирате ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
а споко и аз понякога не си разбирам ^^
weeeeee днес кой сме?? ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|