|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосапианс или извънземни Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 2:11 pm |
|
serenity1 |
|
|
Регистриран на: Съб Май 12, 2007 6:27 pm Мнения: 743 Местоположение: pussland
|
dream_dragon написа: Какво мислите вие? От къде идваме ние? Плод на еволюциата ли сме или просто сме забравили извънземното си съществуване? Хора или извънземни не осъзнали истината за себе си и вселената. Ама днес ми е ден да пускам теми.
толкова ли няма какво да правиш в това хубаво време?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 2:19 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
TenshiTokage написа: И †о какви ... все някакви ... По въпроса чел ли си Ерих фон Деникен ??? Не само †ой де ... много хора са разисквали †ози въпрос ... ка†о например - как може да се пос†роя† Пирамиди†е? Или с†а†уи†е на Великденски†е ос†рови? Или безбройни†е рисунки на загадъчни съш†ес†ва - наглед ка†о хора но с някви с†ранни рабо†и на глави†е ( скафандри може би?) Мисля че в Макрос Зиро имаше леко †ози момен† с фрезки†е и рисунки†е на с†ени†е ... Най-вероя†но сме комбинация - неш†о о† Космоса, кое†о е еволюирало ...
В момента чета "Древните тайни на цветото на живота" от Друнвало Мелхизедек, който говори за свърх естествените неща и тъкмо почнах глава за пирамидите и свинкса. Също говори за посещения на друга раса, допринесла за развитието на някакво племе в Африка и подема на инките. Но по темата конкретно аз смятам, че не сме хора, а нещо много повече, обаче сме се изгубили в съзнанието си през годините и сме почнали развитието си отначало.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосапианс или извънземни Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 2:21 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
dream_dragon написа: Какво мислите вие? От къде идваме ние? Плод на еволюциата ли сме или просто сме забравили извънземното си съществуване? Хора или извънземни не осъзнали истината за себе си и вселената. Ама днес ми е ден да пускам теми.
Аз знам истината и тя е твърде различна от това което се предполага, но и да я кажа никой няма да ми повярва (както вече се случва последните 360 000 години)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 2:23 pm |
|
serenity1 |
|
|
Регистриран на: Съб Май 12, 2007 6:27 pm Мнения: 743 Местоположение: pussland
|
dream_dragon написа: TenshiTokage написа: И †о какви ... все някакви ... По въпроса чел ли си Ерих фон Деникен ??? Не само †ой де ... много хора са разисквали †ози въпрос ... ка†о например - как може да се пос†роя† Пирамиди†е? Или с†а†уи†е на Великденски†е ос†рови? Или безбройни†е рисунки на загадъчни съш†ес†ва - наглед ка†о хора но с някви с†ранни рабо†и на глави†е ( скафандри може би?) Мисля че в Макрос Зиро имаше леко †ози момен† с фрезки†е и рисунки†е на с†ени†е ... Най-вероя†но сме комбинация - неш†о о† Космоса, кое†о е еволюирало ... В момента чета "Древните тайни на цветото на живота" от Друнвало Мелхизедек, който говори за свърх естествените неща и тъкмо почнах глава за пирамидите и свинкса. Също говори за посещения на друга раса, допринесла за развитието на някакво племе в Африка и подема на инките. Но по темата конкретно аз смятам, че не сме хора, а нещо много повече, обаче сме се изгубили в съзнанието си през годините и сме почнали развитието си отначало.
разбира се, всяка буболечка смята че преди това вида и е бил нещо велико
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосапианс или извънземни Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 2:23 pm |
|
allinyourhands |
|
|
|
Belgarion написа: dream_dragon написа: Какво мислите вие? От къде идваме ние? Плод на еволюциата ли сме или просто сме забравили извънземното си съществуване? Хора или извънземни не осъзнали истината за себе си и вселената. Ама днес ми е ден да пускам теми. Аз знам истината и тя е твърде различна от това което се предполага, но и да я кажа никой няма да ми повярва (както вече се случва последните 360 000 години)
Кажи я
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|