|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 1:07 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Не се изчервявам по никакви поводи.
serenity1 написа: oye callate al final hija de puta no me interesa que pienses ni como te sintes ni si estes viva. haga un favor a bulgaria, sea patriota i emigre!
Извинявам се за намесата, но горящо пиле, ще преведеш ли тези редове. Продполагам са на португалски, а може би на испански, но не мога да знам след като не съм учил никакви чуждестрани езици с изключение на френски, руски и английски. Но мисля, че разпзнавам една дума която е пряка обида към член на форума. Поне ако ще обиждаш нека ти е на родния език или пък не смееш, защото ще го разберат повече хора ли? Нима арсенала ти от нападки към съфорумници на български свърши, че прубягваш до подобни стратегии?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 1:08 am |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
предупредил съм го вече споко,следващото такова и си отнася бан
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 9:06 pm |
|
Ton4ef |
|
|
|
dadaadda написа: Ах, сега се сетих да ви питам дали няма да ви е леко срам да ходите до магазина само по хавлия и пак така облечен да вървиш по главната улица в градче от типа на Пазарджик ops: П.П. Много е приятно, да знаете от мене
Теб ич не те беше срам да го правиш това.. къв срамежливец си ти даже ти даваше зора.. .. ама мен ме беше срам да го направя това, и не го правих
Аз преди бях много срамежлив, ама сега.. викам наздраве на който кихне по улицата .. избило ме е на простотия май-май
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 1:26 am |
|
Vincent_Valentine |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 21, 2006 3:57 pm Мнения: 82 Местоположение: Бургас
|
Хмм..може би като си бях пуснал хентай (Immortal Sisters) ,а майка ми влезе в стаята... ops: ops:
_________________ GSO - Great Spammer Onizuka
Прочети правилото за аватар
Tra[n]ceR
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 1:34 am |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Че качих колата на един висок бордюр и замалко да я блъсна в една ограда и се изчервих, от срам пред инструктура, че принципно си карам, ама ся незнам кво се бях панирал.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 2:42 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Kakashito написа: Бутнах едно момиче по цицата с лакът за да и покажа нещо . Ама това беше преди години ... Вече срам не изпитвам
абе давай го по често кво са стискаш
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|