|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 5:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6477.jpg) |
someguy |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 11:46 pm Мнения: 104 Местоположение: Plovdiv
|
Из4ервих се доста веднъж ...показаха ми мой снимки от една вила ..където припаднах.....при4ините поради който припаднах няма да ги изтъкна . ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 5:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8931_1326928285.jpg) |
Hinata_Foxy |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Мииии ааааз ..... неска пак си посрамежливствах .... ама .... nvm ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 6:24 pm |
![Аватар](http://i113.photobucket.com/albums/n201/Sango-chan098/photoshoped/Copyofdancecopy.png) |
Enjyu |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 11:25 am Мнения: 734 Местоположение: ~•The Underworld•~
|
Ох мале как се изчервих неска когато както си се разхождах по бельо
в нас и един фр се ръсна, майка му отваря и го пуска да дойде в стаята
ми и аз почвам да викам отвътре да не влиза...Оооооо щях да умра от
срам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35.jpg) |
tutututututu |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 7:34 pm Мнения: 897 Местоположение: nadejda 5
|
Enjyu написа: Ох мале как се изчервих неска когато както си се разхождах по бельо в нас и един фр се ръсна, майка му отваря и го пуска да дойде в стаята ми и аз почвам да викам отвътре да не влиза...Оооооо щях да умра от срам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
само не разбрах каде е бил проблема
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
Ах, сега се сетих да ви питам дали няма да ви е леко срам да ходите до магазина само по хавлия и пак така облечен да вървиш по главната улица в градче от типа на Пазарджик ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
П.П. Много е приятно, да знаете от мене
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 10:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8931_1326928285.jpg) |
Hinata_Foxy |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Dasher написа: Hinata_Foxy написа: Мииии ааааз ..... неска пак си посрамежливствах .... ама .... nvm ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: е поне кажи защо де
Миииии ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) по-добре не ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
.... dadaadda - това ми напомня като бяхме на плаж миналата година ..... в 5 часа си тръгнахме ... в 5.10 заваля и ние изпуснахме рейса .... решихме да тръгнем към даскало и вървяхме по улиците с хавлий над глава .... хората вадят някви чадъри , ние най-безцеремонно с кърпи .... и беше як порой ... малко щеше да ни блъсне една кола .... мн не виждахме къде ходим .... но това беше отдавна ... тогава как не ме беше срам нинам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ...
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|