Bleach FanFic chapters:
Chapter 1:Dark Memories.
Час 14:32 в Лабораторията на Gotei 13 се засича странен сигнал.
-Kапитане не искам да ви безпокоя но засякахме странен сигнал идващ от земята.
-ООО и какво му е странното.Всеки ден от както Ичиго и другите отидаха в Хуеко Мондо да спасяват онова момиче засичаме странни сигнали.
-Да но този не е като другите..прекалено е силен..и идва от зона 37
-Какво?Неможе да бъде мислех че тази зона е запечатана от както онова шинигами отвори Портите.Невъзможно е да има сигнал от там.
-Но капитане уверявам ви че има...вижте сам .
-НЕМОЖЕ ДА бъде този сигнал...тази честота...Виждал съм я само два пъти през живота си.Нему засече ли някакви хололи в района.
-Не Капитан Маюри няма хололи в радиус от 2.5 километра.
-Не разбира...защо тогава портите се материализират.НЕМУ ПРАТИ ОТРЯД ДО ЗОНАТА И СЪБЕРЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФЕНОМЕНА.
-Да Маюри Таиджо.
Час 16:30 отряд Делта пристига при източника на сигнала.
-Боже вижте това са Портите...материализират се от само себе си.
-Нему Кутаджо очакваме вашите заповеди.
-Да направете пълен анализ на околноста около портите.Искам пълен запис на Портите както на видео така и на аудио.Измерете нивото на реятсу около Портите.Искам и.................
Гласът и беше прекъснат от викове.Част от отряда сочеха с пръст към Портите.
-Ттте се отварят.Портите на Ада се отварят.
-Невъзможно.....
Всички бяха впрерили поглед към масивните порти изковани от черна стомана с вградени в тях два гигантски скелете.Ръцете на скелетите бяха хванали двете халки на портите и бавно ги отваряха.Когато портите бяха наполовина отворени от вътрешноста се подаде ръка която се хвана за дръжката на вратата.Всички бяха притаили дъх когато от портите на ада се подаде не демон а моче на не повече от 17 години.Беше облечено във дълъг черен шлифер и кожени панталони,имаше гарвано черна коса и кафеи очи.
-Немо Кутаиджо какво е това?
-Незнам за първи път виждам някои да излиза от Портите.Комаро какво показва реятсу метъра.
-Нищо абосютно нищо.Това моче няма и капчица реятсу в тялото си и....
-ЕИИИ ВИЕ ТАМ МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ОПЪТИТЕ КЪМ НЯКОИ ХУБАВ РЕСТОРАНТ ЩОТО УМИРАМ ОТ ГЛАД.
-Кои си ти момче
-Аз ли моето име е Енма а вие.
-Аз съм вице-капитан Нему от Соул Сосаиъти.
-Soul Society значи тъкмо вие ми трябвате.Изпратен съм със мисия чиято част вкючва контакт с вас.Да знаете спестихте ми доста време в търсене.
-Значи знаеш за Soul Society.Това е добре но се опасявам че трябва да доидеш с нас за....
-НЕМУ КУТАИДЖО ЗАСИЧАМЕ БЪРЗО ПРИБЛИЖАЩ СЕ АРАНКАР КЛАС B които се движи кам нас и......ААААААААААААААААААААА.................
-КОМАРУ КАКВО СТАВА ТАМ КОМАРУ.
-ТЦШ какво е това усещам някакво реятсуи си мисля че намерих малко развлечение а какво откривам вместо това шепа мухи.Е НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР ОСВЕН ДА ВИ ИЗБИЯ ДОКАТО СИ НАМЕРЯ НЕЩО ПО ТАКА..хахаххахахахахаха
-Момче бя.....
Нему се озърна наоколо но не успя да открие с оглед момчето.Когато отново премести погледа си към аранкара тя видя че Николай стои пред него
-КАКВО ПРАВИШ КАЗАХ ТИ ДА БЯГАШ .....БЯГАЙ...БЯГАЙ..БЯГ.УГХХХХ
Изведнъж въздуха стана по плътен и от вода Нему имаше чувството че се намира на километри под водата кадето налягането би те смазало.
Неможе да се изправи сякаш нечия колосална ръка я притискаше към земята.Погледа и отново се премести към момчето..Как?...как е възможно да крие такова чудовищно реятсу в себе си как?
-Ти си аранкар нали
Аранкара които също усещаше огромния натиск върху себе си надигна глава от асфалта които се ронеше от рятсуто на момчето и със задъхан и разтреперан глас каза.
-Аз ли аз съм Арранкар нумеро 409 и ТИ НЯМА ДА МЕ ПОБЕДИШ!!!.INCINARETE DRAGONCUS.
-хоооооо значи това е релис формата на аранкарите.
Пред него стоеше огромен дракон с червени очи и горяща уста.
-МУХААХХААХ СЕГА ВИЖДАШ ЛИ МОМЧЕ ТОВА Е СИЛА ТОВА Е ИСТИНСКА МИ ФОРМА И ТИ НЕ ЩЕ МЕ ПОБЕДИШ.
-Единственото нещо което искам от теб е да ми кажеш каде е Аизен.Имам заповед за екзекуция и...
-ЕКЗЕКУЦИЯ?АИЗЕН?ХАХХА ТИ СИГУРНО СЕ ШЕГУВАШ НИКОИ НЕМОЖЕ ДА ПОБЕДИ АИЗЕН-САМА НИКОИ.А И ДОРИ ДА ЗНАЕХ НЯМАШЕ ДА ТИ КАЖА.
-Е значи не си ми нужен вече.
-НЕБЪДИ ТОЛКОВА АРОГАНТЕН МОМЧЕ ДОРИ С ТОЛКОВА РЕЯТСУ НЕМОЖЕШ ДА МЕ УГХХХХХХХ.
Усещането беше ужасно все едно върху негобеше паднала скала.Неможеше да диша или да се движи всичко около него се рушеше.
-Реятсу?Та аз не съм си използвал и 1/3 от него.Съжелявам но трябва да умреш сега.
-МАЙНАТА ТИ МАЛЪК.....
Той нямаше време да да си довърши изречението.Сегаш гигантска ръка го беше стиснала и премазала.От него беше останала само купчина месо и натрошени кости които се въргаляха в кратера.Нему стоеше зад него задъхана и изпотена.
-Само с реятсу...той го уби само със собственото си реятсу.
TO BE CONTINUED
Еее нямах време да го мисля и излезе малко кяпаво ама все пак Enjoy.