|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 2:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юни 24, 2007 11:22 pm |
 |
kujiro |
|
 |
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
|
Цитат: Със спагети "Чойс" кво ли не съм ял. Най-често бухкам огромни количества кетчуп или лютеница, малко майонеза, горчица, наситнен кренвирш или някво филе/шунка, настърган кашкавал (огромна купчина), натрошено сирене и повечето подправки от шкафа. (на това му викам аз бъркоч за прасета). и с една биричка разбира се.
Класика в жанра ...Утре ще си купя ...
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 28, 2008 7:38 pm |
 |
koala |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
Най-бързата, лесна и вкусна рецепта е. (за 1 човек/1 порция)
Плочка рамен, по ваш избор.
Малка тенджерка с 0,5л. вода.
Кипвате водата.
Слагате фидето (рамена) и след като е готово, обикновено до няколко минути, добавяте 1-2 яйца.
Сурови, чуквате ги на ръба и после разбърквате.
Оставяте го да поври още няколко мин., не повече от 5.
Сол на вкус.
Може да добавяте и меса, зеленчуци, сирена, подправки, всичко зависи от индидидуалните ви вкусови предпочитания ;о))))
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 2:37 pm |
 |
Galadriel |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
Леле, какви предложения...
Аз просто го бухам във врялата вода и после го изцеждам. Чат-пат слагам кетчуп, че да свърши тая проклета опаковка кетчуп.
Хубави идеи давате, браво!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 11:12 pm |
 |
ero_senin |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 23, 2008 12:35 pm Мнения: 130 Местоположение: Konoha
|
Mantzikert написа: Значи. Сварявам спагети в бульон.
Прецеждам и ги слагам в друг бульон.
Режа кисели краставички. Турям Грах Пилешко бяло месо запечено. Има едни гъбки Шитаке в буркан.
И отгоре слагам по половин сварено яйце. И накрая слагам соев сос.
И аз така
Но без грахът....
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|