Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: .:: Дискусия : Photoshop , Corel , 3D MAX и прочее ::.
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 1:17 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Така - това е една темичка за всички , които се занимават с обработка на изображения / графичен дизайн / 3 d манипулации и прочее ~ сега докато преглеждах темичката за "поръчки на аватари и сигнатури" се замислих , че всъщност наскоро тя много се оживи с различни предложения по дадена молба ; а и из форума честичко засичам обработени картинки за профили , които няма как да не ми направят впечатление. Например на Karia , на markymarkov , chi и на chibi - има хора , на които винаги ми е интересно да видя новите профили , независимо дали ще ми допаднат

Та питането ми е :

Какви програми ( или коя програма ) изпозлвате и от колко време се занимавате с това.

За тези , които работят на Фотошоп конкретно бонус въпросче - доволни ли сте от CS3 и коя версия принципно ви е най-удобна ^^

----------------------------------------------------------------------------------

Аз например съм много доволна от CS3 - много ми е удобен , новия дизайн е почти идеален XD . Само че още се дразня , че няма изведени short~cut keys за различни функции , които аз лично си позлвам по-често ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 1:39 pm 
Аватар

Айде ще се разпиша първи като най-голям експерт =))
---
Ползвам Photoshop CS3 от месец и по принцип съм използвал само Photoshop досега, ако не броим MS Paint^^ Сега започнах дасе занимавам и малко с векторна графика и Adobe Illustrator CS3.
Photoshop CS3 съм доволен от него, главно от това че е по-бърз и дизайна му е супер-дупер гъвкав - кое където си искам мога да пъхам, премествам, разджурквам и тн. XD
Обаче в PS CS3 има един проблем :?
Липсата на Image Ready - да, вярно сега всичко е в едно и е по-удобно обаче най-най-големия недостатък е че не може да отвори един gif файл на frame-ове >.<, a трябва да използвам други програми при отварянето им.

btw те short-cut-ите са си customizable не би трябвало да имаш пробелм ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 1:52 pm 
Аватар

ае After Effects му е играта и си готова..всичко може АЕ то.. :lol: а от photoshopa за сега версия 7 според мен е най читава :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 2:20 pm 
Аватар

Аз съм на Photoshop CS супер доволен съм си
а се занимвам с него от близо година
CS3 не съм я пробвал, така че не мога да дам мнение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 2:22 pm 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
Ми с Фотошопа сравнително малко време съм работил... мове би 2 месеца... са си сложих CS2 защото 3-ката както казаха още е недовършена, а на 2 си ми е доста удобно....
за гифчета преди исползвах други програми ма ставха твърде тежки и сега започвам на Редито да се уча...
тъй като не успявам да запомня всички ефекти които съм изпозлвал си ги пазя в папк и си ги минавам наново та да схвана защо така се случва...
разбирасе има и моменти в който ме мързи и просто си харесвам ефект и си го слагам на картинка на която 70% не и утива, ма това е друг въпрос ^^]....
Всъщност мен Мери, така, ми даде старт в това да си цукам на фотото... иначе преди това бях се научил сравнително добре на Fireworks :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 2:30 pm 
Аватар

PS CS2...все още не съм пробвал CS3 понеже ме мързи да свалям(lawl xD) и по още една тайна причина. :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 3:10 pm 
Аватар

Така от сигурно повече от година се занимавам с Photoshop CS2 и сега CS3. От тройката съм много доволна - почти няма разлика с миналата версия според мен, но има мн подвижно меню. За шорт кътовете не съм от най-върлите фенове и използвам няколко от тях/към 5 като цяло/ :mrgreen:
Не съм опитвала кой знае какви програми, най-малкото, защото съм си доволна от тази и няма нещо, което да не мога да направя, а искам....само малко ме мързи ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 3:26 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ммм ... ми аз мога да кажа, че от около 1 година работя по-стойностно на шоп, ноо :roll: Веднъж на 2-3 седмици сигурно се пада средно :roll:
Иначе ... оф как и да е- в крайна сметка си играя на Адоб фотошоп от официалното излизане на 7.0.1 насам... както и с Jasc psp 8.01(Корел), обаче последната я зарязах, въпреки, че тогава беше по-добра от шопа. Но не е като да цъкам да ставам разбирач в областта :-| В днешно време ползвам Пейнт, Адоб, ФастСтоун, ГимпШоп и гиф аниматора на Юлийд.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 3:36 pm 
Аватар

Квото ми трябва го има във Photoshop 6.0, който си го ползвам от 2-3 години покрай сканове и разни снимки. за гифовете ползвам gif movie gear.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:07 pm 
Аватар

Близо година съм с PhotoShop v.7 и съм много доволна - всичко си има и няма никакви проблеми с нищо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:53 pm 
Аватар

За съжаление фотошопа който ползвам е 7.Което е прецакано,но няма какво да се прави само това тръгва :?
Наскоро си инсталирах и Corel Pain Shop Pro мисля че версията е 10
С фогошоп се нзанимавам около 10 месеца,преди това бях около година на Ирфан Вю,дори не искам да си припомням :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 5:55 pm 
Аватар

Ами, с Photoshop CS съм от 2004 година, това ми е любимата версия. Като излезе CS2 си поиграх с нея 2 месеца и го зарязах... нещ оне ми хареса, особено опцията за поправка на червени очи, не знам аз ли не го намерих или процеса наистина не може да се контролира с бръш и настройки по добрия стар начин... И CS3 бъзикнах малко, ама се отказах, има доста хубави неща, които няма да ми дойдат зле на CS но пак ме издразни опцията за Red-eye-remove...
Други програми, които ползвам... да видим, значи от миналата година [2006] Corel Painter IX, но на него му ползвам само моливчето 2В от 2 пиксела и Blur-овете... друго сега не ми е потрябвало... От време на време като ми е тъпо прибягвам до играчките на Paint Shop Pro 9 а за анимирани гиф - GIF Movie Gear. Имам и GIMP 2 ама нещо не мога да го разуча, тоест - мързи ме.
Преди няколко седмици си инсталирах Apophysis 2 и е голяма играчка, особено след като дообработя фрактурките на Фотошоп... абе голяма зарибявка наистина, особено след като и имам повече RAM available.

Ами май това е общо взето...
:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:10 pm 
Аватар
клош antisleeper

AE+mspaint combo > all 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:13 pm 

Към година съм с Photoshop CS2 и съм доволен.
CS3 нещо не ми харесва,само 1 опция има,която CS2 да няма и да я ползвам :?
А и CS3 не може да save-a .gif формати нещо :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:22 pm 
Аватар

Super_Beast написа:
ае After Effects му е играта и си готова..всичко може АЕ то.. :lol:

Same Here 8) AE Rulezzzzzz

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]