Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 14 [ 205 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Hana-Kimi / Ikemen Paradise [J-drama]
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 7:28 am 
Аватар

Бе нещо ми прищрака и реших да отворя вече темата, то и без това остава малко време до началото на едно от най-чаканите неща за тази година от мен ^^. Общо взето причината е ясна: екранизация на любима шужо (wink @ faye) манга + умопомрачителен актьорски състав и то точно, както си го поръчах (без МатсуДжун :П). ^^

Hanazakari no Kimitachi e/HanaKimi/Ikemen♂Paradise ^^

Изображение

Cast: (taken from wikipedia and 2ch)
Horikita Maki - Ashiya Mizuki
Oguri Shun - Sano Izumi
Ikuta Toma (Johnny's Jr) - Nakatsu Shuichi

Kyou Nobuo - Himejima Masao (Oscar M. Himejima)
Mizushima Hiro - Nanba Minami
Ishigaki Yuuma - Tennouji Megumi
Kimura Ryo - Nakao Senri
Yamamoto Yusuke - Kayashima Taiki
Okada Masaki - Sekime Kyogo
Shirota Yuu (D-BOYS) - Kagurazaka Makoto

Students:
Igarashi Shunji (D-BOYS) - Noe Shinji
Seto Kouji (D-BOYS) - ?
Katou Keisuke - Yao Seiichirou
Mizobata Junpei - ?
Sakimoto Hiromi - Kyobashi
Matsuda Shouichi - Kuzuha
Hayakawa Ryo - Gotenzan
Takahashi Yuta - ?
Ikeda Jun - ?
Takeda Kouhei - Kitahanada
Takahashi Mitsuomi - Daikokucho
Ах, след като видя всички тези бишоунени, мога да си умра щастлива! :lol:

Synopsis: Mizuki Ashiya (Maki) is a Japanese American girl who transfers to a boarding school in Japan. Reason: She's chasing her idol, Izumi Sano (Shun), high-jump star. Problem: the school she's transferring to is an all-boys' school. Solution: pretend she's a boy! And what an ikemen (good-looking; pretty -- бел.прев. ^^) boy at that...
По-кратко и ясно от това, здраве му кажи ^.^

Opening Theme: Otsuka Ai - PEACH (малко лигавка ми се струва, ама ще се преглътне ...все пак много обичам peaches :lol: )

Clips: >> HanaKimi Cm
Screenshot: Изображение
Mezamashi News Clip #1 - където могат да се видят малко кадри от драмата + the shirtless Shun :dying: :lol:
Mezamashi News Clip #2 - повечко от актьорския състав - този път без Шун, но за сметка на това много Ikuta Toma + Mizushima Hiro (Хиро демонстрира завидни футболни умения ^^).

>MANGA<
Info | Online| Download

PP. Не знам дали е съвпадение, но Шун има доста YamaPi <3 излъчване, а Маки оприличава Tegoshi <3 (пак от NewS) :lol:

Последна промяна Aerith на Сря Юли 04, 2007 10:00 am, променена общо 3 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 9:26 am 
Аватар

Лелее ! Това нещо ще е велико бее. А и омг.. Shuun-sama :love:
Обичам такива истории момичето се прави на момче за определена кауза.. полсе тоя дето харесва разбира.. тя си мисли че ще я намразят, но те вече са се влюбили в нея xD
Ей че яко, нямам търпение~
Всъщност кога излиза дорамата?
А колкото до Shun = Yamapi .. наистина се долавя излъчването на Yamapi.. o__O
Странно и същевременно супер яко ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 10:12 am 
Аватар

Тъкмо вчера попаднах на това нещо, но не разбрах и аз кога излиза.Струва ми се че ще бъде доста интересно :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 10:43 am 
Аватар

Датата е 3ти юли, направо нямам търпение вече да дойде. *In love* с актьорския състав. :lol: Макар че като видях първите снимки, Шун и Тома бяха тотално игнорирани от моя милост. Просто не можах да си отлепя очите от Хорикита Маки, толкова да е сладка с тази прическа. Изображение Вече знам кой искам да е в главната роля, ако направят екранизация по Ouran High School Host Club :lol: (ех, мечти, мечти) Макар че и shirtless Шун определено не е за пренабрегване, особено както е понатрупал мускулна маса, покрай участието му във филма Crows Zero. :lol:
Иначе песничката вярно е малко лигава, но същевременно и весела, и някакси се вързва доста добре с атмосферата на сериалчето. :)

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 6:46 pm 
Аватар

Нямам търпение! О, да, о, да! Като цяло не обичам, ако не мразя, сериялите, които са хит на сезона, но този ще го гледам. Заради прекрасната манга и една част от актьорския състав, която обожавам.

FOOL'S MATE July '06.

JUNON April '05.

JUNON September '05.

Arena37C July '06.

Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 7:02 pm 
Аватар

Колко ли време ще им трябва да го събнат... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 7:25 pm 
Аватар

Dark Angel написа:
Тъкмо вчера попаднах на това нещо, но не разбрах и аз кога излиза.

Оф, много съм завеяна, още сутринта бях изписала една камара неща, но после като видях какъв роман стана и изтрих половината и без да искам и датата на излъчването си е отишла. Иначе дам, 3ти юли се пада.

Колкото до субтитрите, разбрах че B.O.N. ще го събват, което доста ми поразвали настроението >> те са изключително бавни + че файловете им нещо хич не ме радват :?

Не знам, аз така или иначе ще си го гледам RAW, както повечето от нещата, които гледам в момента, но все пак се надявам на софтсъбс, доста по-бързо стават, пък и имат и други предимства ^^

И последно, все още се чудя кой ще играе Джулия, нещо не й видях името в изброените...ъм, от списъка на момичетата имам предвид (който също си е заминал по погрешка, като гледам,нищо, той и без това не е толкова важен де :lol: ) ...Ако не я включат в драмата ще е изключително тъпо, все пак тя има доста важна роля :roll:

ПП: Нях, сега видях, че към актьорския състав е прибавен и Seto Kouji -- ц, Сетосето така и не се появи :lol:

Последна промяна Aerith на Нед Дек 16, 2007 9:42 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 7:40 pm 
Аватар

Боже! Горката Йоли от класа ми. Тя мрази Сето. Мразямразя Сето. :( ... което мен пак ме поставя в забавно положение, защото ще мога да я дразня. И най- накрая разбрах какво имаха предвид с това, че той ще играе. Кого, ако смея да питам? Мързи ме да ходя да гледам.(Честно да си кажа, сред него, Широта и Игараши, най- много се радвам за Игараши. Заслужава роли, различни от Ултрамен или затворник.)
ПП: Оффтопик: като каза собтсъбове... ти случайно гледаш ли わたしたちの教科書 (Watashitachi no kyokasho)? Ако да, имаш ли идея къде има вече събнати епизод 8 и 9? Защото аз леко така умирам, не ми се гледат RAW, а искам много да ги видя.

FOOL'S MATE July '06.

JUNON April '05.

JUNON September '05.

Arena37C July '06.

Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 7:46 pm 
Аватар

Защо го мразите Сето ? Мен пък много си ме радва хлапето. Не че съм го гледала много де, освен в Happy Boys, ама си ... радва :lol:

Нямам идея кого ще играе, но едва ли ролята му ще е голяма, за разлика от неговите дружки :lol: . Аз единствено не знам как ще изтрая Широта, хич не си го представям като good-looking guy, ама ако трябва да избирам м/у него и МатсуДжун, ще избера него :lol:

Колкото до Watashitachi-to > не съм го гледала още и нямам ни най-малка идея ^^'.

PS: Дъъъъ, връщам си негативното мнение за Широта > една нощ, прекарана с него, оправя всичко :lol:

Последна промяна Aerith на Нед Юни 17, 2007 7:03 am, променена общо 3 пъти

Заглавие: Як
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 7:51 pm 
Аватар

Сето много прилича на патица. XD Аз не го мразя, нито го нехаресвам, просто... ми е много безразличен. Не го намирам за толкова сладък, а и повечето му фенски са толкова ужасни и злобни, че някак ме карат да ми е антипатичен. Имам и една лична причина да не го харесвам, но ще стане голям рант, ако почна сега да пиша тук. BTW, моля те виж едно нещо, което ти драснах в скайпа, когато можеш. Леко е странно, предупреждавам, но... да, както и да е.
Широта, честно да си кажа, аз го обичам, заради характера му, не заради външността му. Като цяло като външност (въпреки че е хубав) и той ми е леко безразличен. Аз си имам други страсти, за които мога да ти разкажа, но пак не тук. Да, както и да е. Аз съм гаден спамер, ще прощавате. Това нямаше нищо общо с топика .-.
EDIT: Яко добър сериял е. Много смислен и с добър сюжет. Препоръчвам ти го!

FOOL'S MATE July '06.

JUNON April '05.

JUNON September '05.

Arena37C July '06.

Профил  

Заглавие: Re: Як
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2007 1:03 am 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Нямам търпение да дойде 3-ти юли, но по дяволите, БОН?!?!?! :x Ще има да чакаме събове с години!!! Да не говорим, че аз също имам проблеми с файловете им, по-точно с хардсъбнатите :? Както и да е, очаквам драмата с нетърпение, много обичам такива сюжети, предразполагат към толкова сконфузни и пикантни ситуации^^ И разбира се, няма как да не отчета и факта, че и Огури Шун ще е там :лиги: Още не мога да му свикна, че вече не е риж, той заедно с Kim Jung Hoon (който също вече не е риж Т_Т) от Goong са ми двете любими рижи лисички^^
А Маки не е истина просто колко добре се вписва в ролята си! И за Оуран може също да пасне идеално, аз като видях в началото картинката, едвам не изписках "Харухи!!" :lol:
А гледали ли сте другата версия на драмата, китайска ли беше, тайванска ли...Какви са ви впечатленията? Струва ли си или са я развалили? Защото на няколко пъти аха да я почна, ама ми се размина :P Та се чудех...
Monochromantic написа:
Аз съм гаден спамер
Не знаеш какво говориш :P Скоро да си влизала в "Лафче"? :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2007 10:19 am 
Аватар

Мда, наистина малко неприятно, че БОН решиха да го поемат... макар че те не са завършили още Бамбино... (ако не се бъркам нещо де)Виждам как ще си препрочета мангата и ще го гледам RAW ако събовете вървят бавно. :)

Ами тайванската версия не съм я гледала, но съм останала с впечатлението, че доста хора, не харесват актрисата, която е в главната роля. А да си призная и аз като видях wallpaper-a се поуплаших леко и реших, че няма да я почвам. :lol:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:51 pm 

Относно тайванската версия знам само, че за трите главни роли са избрали вокалисти от две групи. Елла играе Мизуки, а Ву Зун и Джиро Уанг, сответно Изуми Сано и Шуичи Накацу.
Ето тук сложих съвместния клип на групите, в които пеят
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=18866

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 1:09 pm 
Аватар

Малко scoop ^.^

Изображение < Тома, изглежда сякаш е/ще получи heart attack :lol: . Обаче е много сладък ^^

Изображение < нужно ли е да казвам нещо ?! :roll:

Оф, can't wait ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 9:48 am 

Kyaaaaaa~ :nosebleed: :love: Тази драмичка ще е страхотна.
Особено с актьорския състав.Малко напомня за
Ouran High School Host Club -че момиче се прави на момче и все пак звучи обещаващо^^

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 14 [ 205 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]