Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Хммм... Мога ли да си позволя да ви задам един ламерски въпрос? Естественно. :лол:
Тааа според вас редовните читатели на мангата... заслужава ли си прочитането и ? Защото колебая се по 2 прости причини -
-факт е че ще се знае повече
-но факт е че интересса към анимето ще спадне или греша?
подскажете плс
лично при мен действа по-обратния начин ,когато видя нещо много добро в мангата ,ми идва неуписуемото желание да го видя анимирано ,но все пак си е верно ,че знаеш за какво става въпрос ,според мен трикът е да смяташ анимето като добавка към основното - мангата , така гледам аз на нещата
Публикувано на: Нед Юни 17, 2007 7:47 pm
pisulka_sensei
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Интересна гледна точка, но все пак не отговори на главния ми въпрос
-заслужава ли си да видя по-напредналата манга (купувал съм мангата, знам какво представлява) и хубаво ли става действието по-напред?
Заглавие:
Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 2:09 am
SpeKtoR
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
Chapter 279 е целия покрит от дрънкането на Инуе и почти нищо не се случи... крайно незадоволително за цяла седмица чакане
@pisulka_sensei:
това че ще знаеш точно какво ще се случи в анимето леко го затъпява, но аз лично го гледам за да видя как е адаптирана мангата и в това ми е кефа да го гледам и понякога филърите ме радват защото не знам какво ще се случи. Действието в HM леко прилича на това в SS, но е доста по-напрегнато - поне според мен. На бандата им е доста трудно и нещата вече са критични за двама от тях.
Ако става дума в битка- не. Иначе ще го видим скоро пак в анимето... е зависи и колко време ще влачат филъри де.
Той не е мръднал от SS, а там не се случва нищо за сега.
Иска ми се да видя релийза да Очилатия Розовокос Злодей.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Ако ще става нещо интересно то е това какво ще прави Айзен като убие ония главния цар. И айде малко да кажат що Ичиго има толкоз много спирит форс и къв е баща му знае всичко. Отде и вайзардите знаят всичко... и е време Ичиго малко да почне да own-ва стига е бърсал пода
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 23, 2007 5:19 pm
Evility
SpeKtoR написа:
Chapter 279 е целия покрит от дрънкането на Инуе и почти нищо не се случи... крайно незадоволително за цяла седмица чакане
Да, но не можеш да се оплачеш от 278, нали? От всичко най много ми се иска да видя релийз на Ulquiorra все пак неговия силует показаха, когато Hitsugaya дрънкаше за Аранкарите... И общо взето така А на Grim релийз също ще е интересно, особено след онова омаке с Gin, дето обясняваше как всеки прекъсвал Grimmjow преди да му отпусне края
ПС: Последното омаке с номера на Ulquiorra беше мръсен номер, ама в Уикито го има... Ичиго като му накъса дрешките обаче се усъмних да не би следващия chapter да мине в жанр yaoi
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 23, 2007 8:06 pm
SpeKtoR
Не е сигурно че силоета е бил негов въпреки че втория определено е на Ями. Дупката на Ulquiorra е по нагоре към шията от тази на силоета, но е възможно това да е той с маска...
Грим му изигра гаден номер в 278ми чаптър, но нещо не видях разликата в силите им тогава.
Не мисля и че Ичиго има шансове за победа на сегашното си ниво.
280ти чаптър определено е на ниво .
дупката на хололите винагии е на едно и също място докато са хололи ,на гърдите ,но когато станат аранкари им отива на друго място по тялото както е при Улкиора на гърлото или на Гримжоу на корема ,така че по нея не можеш да съдиш
айде вече да го видим тоя релийс на Гримжоу ,дано Ичиго стигне поне до там ,нямам желание да гледам същото разочарование каквото беше срещу Улкиора
Публикувано на: Нед Юни 24, 2007 2:59 am
SpeKtoR
Дам прав си. Проверих и в wikipedia. Its weird
И аз се надявам да видим нов релийс на espada... е дано Ичиго устиска поне до там.
Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 12:57 pm
Selem
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
Здравейте!Не съм чел мангата така че ако може не ми спойлвайте друго от това което ще попитам.Та възпроса ми е Банкая на Урахара показан ли е и ако е показан може ли pic?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения