Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:54 am

Страница 2 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 22, 2007 11:25 pm 
Аватар

О Б О Ж А В А М ги,според мен са едни от най-добрите изпълнители на [j-rock].Добре са и на визя,боготворя ги

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2007 1:19 pm 
Аватар

blueberrry написа:
Само едно не разбрах- защо Reita e с тая превръзка :?: Да не би нещо да му има???
Иначе от всички най си харесвам Ruki ,в Reila e направо убийствен. :love:

Хмм, май просто не си харесва носа момчетo. Нямам представа. Обаче видях снимки без превръзка. Всичко си му е наред :o
А Руки... :oops: Забравям си мисълта като го видя.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 05, 2007 4:56 pm 
Аватар

НЕ съм видяла, че има тема :shock: :shock: Мале колко съм зле........

Та обожавам ги, още от както робин чан ми прати нил :mrgreen: Супер яки са - даже съм им качвала клипове в датата, а аз дори аниме не качвам значи сметнете колко съм побъркана по тях :love: Най-малко вижте подписа ^^

AOI IS LOVE

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 08, 2007 11:24 pm 
Аватар

Gazette правят добра музика... любимите ми песни са:cassis,hyena и може би filth in the beauty... но колкото до визията кефи(макар че никога не бих се облякал така),стига да не са резбари...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2007 1:20 am 
Аватар

Леле как надушвам комерс от далеч :lol: .Но нвм.Мдам харесвам ги добра музика,визия.Гледах един техен концерт на живо и ми направи впечатление,че Руки пее доста добре на живо.Та одобрявам :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 13, 2007 1:32 am 
Аватар

jsh написа:
Gazette правят добра музика... любимите ми песни са:cassis,hyena и може би filth in the beauty... но колкото до визията кефи(макар че никога не бих се облякал така),стига да не са резбари...

Ми въобще не са резбари май :P Все за девойки говорят, а и текстовете са за жени в повечето случаи. Ма веднъж го казах това и ме питаха после дали не съм ги "пипал за пакета" , та за да не стане пак така - не, не знам със сигурност, не спя с тях, за да знам :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2007 7:22 pm 
Аватар

Ааа клипа на Cockroach ми е един от най- любимите евъъъър <3 Не е кой знае колко особен, но мисля, че Руки заслужава златен медал за костюма :lol:

Микса се смъква сега ^____^ (и то със скоростта на светлината- 2 кб/с XD)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2007 6:14 pm 
Аватар

Gazette. Най добрата джей рок банда за сега. Страшно известни са в момента и то не само в Япония. Спомням си когато излезе първият им албум и си казах че те ще станат известни въпреки че косата на руки тогава беше синя =о
Иначе от няколко месеца вече имат и нов мини албум - Hyena. ако не ме домързи и ако не ви се занимава да го търсите може и да го кача, ако някой не го има разбира се. ;)
И бтв според мен те са едни от най най най ама най най мъжествените джей рокери. Особенно Руки, въпреки че е 160см и супер кльощав пак мисля че е адски мъжествен.
Имаха 2 концерта в Германия и така като разбирам от познати които са отишли е било много хубаво а и после групата са се разхождали да разглеждат забележителностите и е било много забавно за феновете да ги дебнат хаха.
[/b]

Заглавие: Re: YESSS
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 1:59 am 
Аватар

gali4 написа:
ох боже след всички тези снимки и музика на тази група незнам каде се намирам вече.направо са невероятно яки.всичко им е яку,страхотни като визия,като музика,като сценично държание вобще страхотни шоумени и много много много големи сладури особено Руки оххх ох ох :oops: :oops: :oops: :headbang: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ОБИЧАМ ГИИИИ.АЗ СЪМ НАЙ - НОВАТА ИМ ФЕНКА

лол съжалявам просто тия дни гледах едни интервюта и като каза сценично държание се сетих за рейта хахах постоянно гледа на долу в земята или се пипа по някои части, много е забавен. а руки и кай особенно кай си имат доста чуство за хумор.

Nilion написа:

Та обожавам ги, още от както робин чан ми прати нил :mrgreen: Супер яки са - даже съм им качвала клипове в датата, а аз дори аниме не качвам значи сметнете колко съм побъркана по тях :love: Най-малко вижте подписа ^^

AOI IS LOVE

робин чан, най накрая някой се сети да я спомене тая стара стара дърта вече тяхна фенка която запали толкова много хора и даваше инфо наоколо а. Брех брех заслужава си ръкоплясканията.

А някой спомена нещо за Мияви и тях. В компанията са Gazette, Miyavi, Kagrra, Alice Nine & Kra. Те там са си като задружно семейство правят си иконцерти заедно а Мияви е луд. Той целува всичко живо на ред. Кай и Руки си получиха техните целуфки още мноого отдавна. Руки някъде миналата година си получи Мияви целуфката а Кай по по миналата май ;)

Не прави два поредни поста, а ползвай "едит" бутона! ;)
caprice06

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 17, 2007 3:33 pm 
Аватар

gaZette_girL написа:
Я, най-накрая да пишете в тази тема...Гледахте ли им последния концерт Decomposition Beauty? Много е як,страшен е Руки там с нова прическа и въобще всичко е страхотно...Сега чакам да излезе новия албум, предполагам и той ще е върховен....

Мхмм хубав е концерта както всичките им концерти (въпреки че най много се кефя на един от миналото лято някъде където руки докато пееше THE $OCIAL RIOT MACHINE$ си движеше много яко задника и предните части). Това не е най новата прическа на руки бтв, той в момента се разхожда с една супер яка козирка на главата и косата му е по тъмна. и дрехите им всичките в момента са черни латексови, много забавни. а ако говориш за албума Hyena (в нея са песните Hyena, Chizuru & Detective tragedy) той излезе отдавна. Освен ако няма друг нов албум който ще излиза, те ги правят като банички в баничарница направо, понякога не смогвам на токлова много нови албуми =о

Заглавие: Re: YESSS
МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2007 10:19 pm 
Аватар

Feitan написа:
Nilion написа:

AOI IS LOVE

робин чан, най накрая някой се сети да я спомене тая стара стара дърта вече тяхна фенка която запали толкова много хора и даваше инфо наоколо а. Брех брех заслужава си ръкоплясканията.

totally agreeeeeee ~

Иначе да се похваля....най-сетне намерих къде в миспайсо има filth in the beauty ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 1:26 am 
Аватар

хаха в май спейс няма много техни песни което ми напомня че го нямам твойто я дай да адд-на.

А hyena hyena hyena...ако ми се помолите хубаво може и да кача =о

doozo:
http://rapidshare.com/files/38019652/Hyena.zip.html

и все пак едно голямо благодаря ще е хубаво.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 12:37 pm 
Аватар

Имам едно въпросче този клип нов ли е или е някой от старите :)
http://www.youtube.com/watch?v=cnfTPBs-5nI

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:01 pm 
Аватар

Така значи песента е от сингъла Hyena, който е най-новия. Клипа е нов, а песента е от саундтрака на корейския хорор филм "Apartment". Филма е излезнал още май и казват, че е бил хубав. Но идея си нямам все пак е типичната история за дух до колкото знам :lol:

За миспейсу - nilion_chan xD

И нз дали някой друг ще каже тенкс за hyena, но аз казвам ^^ Че така и не си го записах на компам, а само нета ползвам *-*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:08 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Nilion написа:
Така значи песента е от сингъла Hyena, който е най-новия. Клипа е нов, а песента е от саундтрака на корейския хорор филм "Apartment". Филма е излезнал още май и казват, че е бил хубав. Но идея си нямам все пак е типичната история за дух до колкото знам :lol:

Сериозно ли? :shock: Аз "APT" го имам и тамън се чудех каква тема да пусна във филмите. Явно ще е това, въпреки че и аз не съм го гледала (ни моа гледам такива неща :P ), но съм го свалила за спорта :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща