Дата и час: Сря Фев 26, 2025 10:02 pm

Страница 11 от 25 [ 363 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:00 pm 
Аватар

werk написа:
Имате ли линк за песента.Аз намерих в мегаъплоуд ама постоянно ми дава "all slots currently in use" :evil:

Ето качествена емпетройка на RETURNER~Yami no Shuuen~:arrow: : http://www.bgshare.com/get_cd9dc2749d26 ... 8ff3a.html . Забелязах, че по интернета има разни рипове на клипа, които звучат ужасно, та ето ви тази да ви се порадват ушите. :wink:

limon4elo написа:
rangele, бравос за сайта, направо си изплакнах очите!!! Та значи и него да го следим за актуална информация :D Ех, за тоя фест в ЛА, една приятелка живее там, ама не е фенка и надали ще отиде да види за какво става въпрос, въпреки че я осведомих :D Искам аз там!!!! :(

Аз много се радвам, че се посещава сайтчето. Даже за момент ми го спряха, оказа се, че тъпите geocities имали тъп лимит за посещения дневно на сайтове, които не са платени. Та умрях от яд... :evil: Ама и не можах да повярвам, че за един ден 140 души са искали да го посетят! :shock: Ще видя какво ще предприемам по въпроса :D
Скоро се надявам да кача и преводите на български на песните... След изпитите най-вероятно :oops:
Ами да, следете го за най-горещите новини ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 1:11 pm 
Аватар

За пореден път ....
Rangele президент !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:00 am 
Аватар

Ако не знаех,че това е Гакт никога нямаше да го позная,може би само по гласа.Но се е разхубавил xD.Мисля че с тая дълга грива му отива много.Песничката,не е лоша,но нещо клипа освен самия Гакт`ю другото не ме зирадва.Бтв намерих едни много добри иконки от клипа,ама вървят и с кредита :lol:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Тази ми е любимата,просто слабост към вамири :D
Изображение

Кредит

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:29 am 
Аватар

А, относно новата песен и на мен в началото страшно много ми прилича на Mind Forest, ама после си става по-различна... Ми още не ми е влязла под кожата (за разлика от други), но и за това има време :lol: BTW, вчера най-накрая си изтеглих къде каквото има негово, щото досега имах нялколко албума и все отлагах....Ама това Love Letter направо ми взе здравето! Много ми хареса....такова спокойно, лежерно.....точно като фон за учене :lol: :lol: :mrgreen:

Like a diamond in the sky.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:46 am 
Аватар

@rangele аригато за линка ^_^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:58 pm 
Аватар

kujiro написа:
За пореден път ....
Rangele президент !

Аа, не, не! Гакт президент! Така добре ще ни строи! :D Law against CANDY!!! No good for your body! No artificial light! :D

Mika-chan 666 написа:
[b]Ако не знаех,че това е Гакт никога нямаше да го позная,може би само по гласа.Но се е разхубавил xD.Мисля че с тая дълга грива му отива много.Песничката,не е лоша,но нещо клипа освен самия Гакт`ю другото не ме зирадва.\

Ами в клипчето се избиват тъй не за друго, а защото песента е за воини и тн. :D Мене ме кефи, ама то Гакт трудно ще направи нещо, което да не ме изкефи. Gackt blinded my mind :D А за дългата коса, и мене много ме кефи с нея, ама е перука това :( Той заради тая роля на самурай как си е обезобразил прическата :o
Изображение
limon4elo написа:
Ама това Love Letter направо ми взе здравето! Много ми хареса....такова спокойно, лежерно.....точно като фон за учене :lol: :lol: :mrgreen:

^^' Аз пък обичам да уча на нещо много брутално, бързо и тежко. понеже ме избива на садизъм докато уча :D :D

werk написа:
@rangele аригато за линка ^_^

Моля! :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 1:50 am 
Аватар

абе гакт...не знам какво всичко го харесвате толкова. беше нещо сравнително хубаво едно време:

Изображение

а сега е Джъстин Тимбърлейк 2:
Изображение

Enjoy.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 16, 2007 12:58 pm 
Аватар

Нааах, KAT-TUN са като няколко ДТчовци събрани на едно място (само че много по- готини) :lol: Но не се оплаквам, нали са хубавци :D

A Гакуто-сан си е very drool- worthy. Плюс тва пее хубаво :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 11:14 am 
Аватар

Мияви... нов сингъл от 20.06 :D

[url=http://www.bgshare.com/get_5ec49112cfdafbd8bb9e0305e339ca9d.html]sakihokoru hana no yoni
_kabuki boiz[/url]

и ъ... тук е клипчето: ютуп

edit: и другото клипче: ютууп

и добро утро :whistle:

Последна промяна orrain на Пон Юни 25, 2007 1:53 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 12:56 pm 
Аватар

Защо го харесвам толкова този палячо :) мерси :D

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 3:48 pm 
Аватар

и аз питам.. защо? има нещо червиво тука :lol:
Четох някъде.. в някво интервю.. Мияви сам се чудеше как има фенове :D Довода беше, че прекалено често сменя стила и ако е бил банда примерно, щял да се разпадне :lol: Пак изтърсвам глупости без връзка.

Моля, иначе. Имам аз всичко негово (фук-фуук :D ) И ако има желание по специално ще качвам :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 4:29 pm 
Аватар

ше продалжи споко :)и Гакто си продалжава :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 6:37 pm 
Аватар

Абре за Гакт нищо ново ли няма около него?
Някоя и нова друга песен?
Освен Returner имам предвид.
А сайтчето е яко ама не видях форум... или не е бил замислян...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2007 12:22 am 
Аватар

onizuka написа:

някой ако помогне за форум или чат... ше е супер хаха :oops: ама мене само в дизайна ме бива.. май... XD :roll:

имаме само returner засега. аз чакам някой нов албум да дойде, ама не се говори нищо по тоз въпрос.

там имаше някъв коментар, че Гакт се превърнал в Тимбърлейк 2.. еми тая снимка е от поне 5 години хаха. той сее върна към по-дарк визия напоследък. а аз на Гакт понякога разбираш ли си пускам албум да го слушам. а не да го гледам :roll: човекът нека се снима гол (докат е млад нека) мене не ми пречи. гласът му си остава готин даже да е само по чехли... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 27, 2007 3:29 am 
Аватар

rangele написа:
onizuka написа:

някой ако помогне за форум или чат... ше е супер хаха :oops: ама мене само в дизайна ме бива.. май... XD :roll:

имаме само returner засега. аз чакам някой нов албум да дойде, ама не се говори нищо по тоз въпрос.

там имаше някъв коментар, че Гакт се превърнал в Тимбърлейк 2.. еми тая снимка е от поне 5 години хаха. той сее върна към по-дарк визия напоследък. а аз на Гакт понякога разбираш ли си пускам албум да го слушам. а не да го гледам :roll: човекът нека се снима гол (докат е млад нека) мене не ми пречи. гласът му си остава готин даже да е само по чехли... :lol:

Я,кой бил тук.... :hmm: =))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 25 [ 363 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Следваща