Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2007 11:43 am 
Аватар

За жалост е така. Действието и според мен се развива прекалено бавно. Нямам идея защо е така, предвид че ако иска КТ има да пише за толкова много неща. Добре, че беше анимето, за да си припомня за "Кралския ключ". Само ни подметнаха за съществуването на друго измерение в СС и после нищо. Това ли са единствените представители на вайзардите, от къде разполагат с информация дори и за СС? По този повод какво става със самото СС? Не знам за вас, на аз бих се радвал дори само да видя Укитаке или Бякуя, или Хинамори. Хубаво нещо са си битките, ама писват... по-рано гледахме битките на групата с някакви миниъни, сега гледаме битки с Еспадата, за Айзен, Гин и Тоусен не знам дали може да се надяваме, но сега...очертава ни се половин година четене за това кой как мушнал някой си. Брех, колко много мъка съм таял в себе си :D

Иначе за новата глава-май не трябва да се притесняваме за Рукия, има кой да я съживи. А за най-интересната битка-тази на Ишида и Ренджи, защото при Ичиго всички знаем какво ще стане-или някой ще му спаси задника, или ще се ядоса и с незнайно-от-къде-идващи сили и един десен прав ще победи, си мисля че на този Заеруполо ще му се разкаже играта. Очаквам някаква готина тактичка от страна на куиншито :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2007 12:24 pm 
Аватар

Може ли някой да ми каже в мангата кога почват чаптърите след като вампирите измират?? За да почна направо оттам ^^

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2007 2:43 pm 
Аватар

Това с вампирите е филър на анимето, в мангата няма такова нещо. Така че почни от 21 том, за конкретен чаптър-около 182-183. Може да ти е познато, но просто не мога да ти кажа точна глава в момента. Или горните, или 1-2 чаптъра напред.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2007 9:32 pm 
Аватар

Nocturno написа:
Това с вампирите е филър на анимето, в мангата няма такова нещо. Така че почни от 21 том, за конкретен чаптър-около 182-183. Може да ти е познато, но просто не мога да ти кажа точна глава в момента. Или горните, или 1-2 чаптъра напред.

ууу мерси много ^^

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 11:26 pm 
Аватар

нещо напоследък няма глави на блийч >.<
уж мина голдън уийка пък пак ни върнаха там някъде...
предната глава -> Рори и Менори умират / боят започва
последната -> Рори и Менори оживяват / боят.. вече започва :lol:

ами тя Инуе ако се беше напънала можеше да ни върне не в началото на предната глава, а направо в началото на блийч 8)

поне стана малко интересно що за сили има точно и доколко може да ги ползва - щото изглежда като малка богиня в момента с това възкресяване дето упражни >.<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 11:26 pm 
Аватар

Тя даже може да направи така, че цяло Блиич да изчезне и тогава аз ще я накарам да изчезне :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 10:09 am 
Аватар

Иное богиня ... хм , това звучи вече интересно :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2007 2:55 pm 
Аватар

Бреее никой да не е писал нещо за новия чаптър.Това е чисто богохулство :lol: :lol: :lol: :lol:

Все пак беше добър чаптър а в следващите Ичиго най-после ще си вдигне задника от пода кадето го беше закотвил преди 3 чаптъра. :evil: :evil: :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2007 7:24 pm 
Аватар

Grim надхитри Ulquiorra и получи така желания двубой с Ичиго ,очаквам Ичиго най-накрая да получи просветление как да използва холол силите на макс ,обикновено точно в такива битки изкача напред и си мисля ,че и сега няма да му се разминеочаквам развитието на битката с нетърпение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 11:08 am 
Аватар

Да, освен, че Грими надхитри Илкиора, предполагам в предстоящата битка с Ичиго най-накрая ще видим рилийс-а на Грими. От бая време го чакам и мисля, че му дойде времето 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 12:47 pm 

Пак се започна с Ичиго vs. Гримджоу Volume 3 :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 3:36 pm 
Аватар

Дано нози път грими се релийсне...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 4:48 pm 

Аз се чудя сега дали Ичи може да бие даже и Грим той в момента е много зле Улкиора не можа да го нарани даже с маска като беше...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:01 pm 
Аватар

Не знам ама за 278 направо нямам думи.....няма търпение да гледам как ще се бият Грим и Ичи .....направо ще става голямо меле.....ама аз вече зех да си мисля, че Грим ше земе да се дцойне към дорбрите щото ся Ичи ше му начупи главата и...то май ше стане като боя със Зараки......И тва умение на Грим да праша в отделно измерение....то малко вече зе да става като Мангиоко Шаринган.......то с тои измерения направо зимат да се уливат......само се надявам боя поне да е качествен щото ако го размият в 198324 чаптъра ше ги еба............... :evil:

П.С.....Само Иное да не земе да се месди много с нейното Куросаки-кун

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:30 pm 

Това за пращането в друго измерение е нещо създадено от Айзен за Еспадата, които могат да го използват, за да държат по-нишите Аранкари - той го използва на Улкиора ама каза, че няма да може да го държи там вечно :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]