|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 7:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: В кухнята съм! Приборна тема  Публикувано на: Нед Ное 06, 2005 6:33 pm |
 |
neferet |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
водата вдъхновява, както е известно. или пък чалва допълнително хора като мене. та, както и да е, ама докато си миех чиниите днеска, се замислих за нещо. една от ония работи, за които рядко мислим. въпросът в случая беше кои прибори ползваме най-често. ^^ хрумна ми, че все имаме недостиг на вилици и малки лъжички и че всъщност по някакви причини ползваме най-често тях. преди не ми беше хрумвало за това, та си рекох що да не пусна една темичка, в която всеки да примига и да се замисли кои прибори ползват най-често у тях. айде, дерзайте.
Последна промяна neferet на Съб Сеп 12, 2009 10:02 pm, променена общо 2 пъти
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 06, 2005 6:35 pm |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
бах, не мисля за такива тъпотии....
най точният отговор..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 06, 2005 6:52 pm |
 |
engine |
|
 |
|
neferet написа: това са съдове, не прибори, бака. 
цц...затъпял съм  ама то така става от мекици,фафли и хамбургери(тва ям,и мисля че е допустимо да се яде и без прибори)...
А,и кво е "бака"?
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 06, 2005 6:57 pm |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Аз ям с ръце  .........пиле, сендвич, плодове.
С вилица салата, торта.
С лъжица супа, сладко, десерти.
С нож режа хляб, плодове, месо, зеленчуци.
Трябва да ги знам тези неща нали готвач ще ставам
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 06, 2005 7:25 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Абе кой ти мисли докато яде, аз трябва да се концентрира в/у манджата, а не да мисля по такива сложни въпроси
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 06, 2005 8:05 pm |
 |
Sauron |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Neferet трябваше да добавиш и "ръце" към възможните отговори
Иначе аз съм за вилица, едно много хитро измислено нещо
Ето японците не са я измислили и са се мъчили с пръчици
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 06, 2005 8:13 pm |
 |
Canon Memphis |
|
 |
Регистриран на: Нед Ное 06, 2005 1:10 pm Мнения: 180 Местоположение: In the garden of everything
|
trancer4o написа: бах, не мисля за такива тъпотии.... най точният отговор.. 
И звучен.
_________________ You write such pretty words, but life's no storybook Love's an excuse to get hurt and to hurt. Do you like to hurt?
..I do, I do.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|