|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Пон Ное 14, 2022 8:38 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Много ме дразни грозно CG, никога няма да свикна с него. Но емоционално много силен епизод. Дядо Яма кат пусна сълза в дъжда измамен и безсилен и аз ревнах. Най-тъжно е да видиш силния смачкан.
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Вто Ное 15, 2022 9:41 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Епизоди 4-5: Макар и с добра композиция, сториборд, режисура и арт, доста лимитирани откъм анимация епизоди. Епизод 6: Със сигурност един от най-добрите епизоди на Блийч въобще, а анимационно, изключвайки Hell Verse филма, спори за най-добрия такъв. Има доста отличаващи се action sequences, но любимият ми определено е този на saucelot - https://www.sakugabooru.com/post/show/210347Жалко, че едва ли ще видим скоро епизод с толкова високо продуктово качество, но по един такъв епизод на cour ще е истинска наслада за окото. На който му е интересно повече за продукцията на този епизод, може да прочете това доста информативно ревю - https://artistunknown.info/2022/11/14/b ... -the-fire/Колкото до английските релийзи, права да стриймват Блийч в момента имат следните платформи: Disney+ Bahamut Anime Crazy Bilibili Global Hulu Shahid От тях аудио и видео качеството е най-добро при Disney+, следвани от Hulu. B-Global и BAC се славят с доста лошо стрийминг качество. Има ли в името на релийза DSNP, сваляйте спокойно.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Сря Ное 16, 2022 3:30 am |
|
Rampage |
|
|
|
За разлика от Берсерк, където осраха всичко от до, тук CGI беше доста приятно за гледане. Плюс това, точно тази сцена, където дедо Яма възражда скелетите нямаше как да я направях без малко помощ от CGI. Не е болка за умиране и по никакъв начин не повлия на абсолютният оргазъм, който изпитах, когато видях точно тази битка анимирана. Бях загубил надежди, че въобще я видя в анимиран вариант.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Сря Ное 16, 2022 10:33 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Бай ти Ямамото е толкова силен, че щеше да унищожи всичко. Определено нямаше как да бъде победен без п*ткенски номера. Отлична серия, друго си е да си го гледаш анимирано! Сцената с Айдзен мисля, че я нямаше в мангата? Поне разглеждах главите, които покрива този епизод (506-510), и там Юхагоебаха само споменава, че е ходил при него и той просто му е отказал. Другата седмица чакаме Ичиго и после ще ми е интересно в какъв ход ще тръгне сериалът. Връщаме се към типичните шонен клишета и ще ми е интересно дали сериозният тон ще бъде смекчен.
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Сря Ное 16, 2022 5:30 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Да, сцената с Айзен я нямаше.
П.С Копеле, твоите хора превеждат ли Торико във вбоха?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Чет Ное 17, 2022 12:46 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Rampage написа: ...тук CGI беше доста приятно за гледане Ко? Не! Нимой ма спечели и най-изгъзеното компютърно генерирано лайно. Моето изтънчено очо нивгаж нема свикне. Но верно, не е болка за умиране. Като цяло чутовен и много емоционален епизодец. Дедо Яма ще ми липсва...и всички останали дедовци от 1ва барака.
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Съб Ное 19, 2022 12:27 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
И никой не говори за първоначалния Готей 13, с който Кубо преди дни буквално взриви мрежата! (явно най-накрая ги е измислил ) Силно се надявам да има една аниме арка с тия изроди, които е ръководил Ямамото - единственият, който е можел да ги озапти. Според Кьораку това дори е най-силният Готей 13 евър, а пък Яхве ги определя като банда главорези. п.с. В страницата на Аниме кухня съм пуснал кадри от ендинга за 7-ма серия, в който загатват за първоначалния Готей 13.
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Съб Ное 19, 2022 1:41 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Да е жив и здрав Кубо, има още толкова много хляб в таз история, наречена Блийч. Ще видим Хел Върз Арка вбъдеще. Гаранция! И първият готей 13! (измислил ги е, да... ) Той беше споменал, че е имал готова арка и със съучениците на Ичиго...но може би това е единственото, което няма да види бял свят, щот изпусна момента.
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Вто Ное 22, 2022 2:19 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Този сезон ще сложи soul society arc в малкия си вътрешен джоб както върви. Всеки епизод плюе качество на самостоятелен филм. Откъде толкоз пара! Велико анимират, разширяват с оргинален контент и хвърлят светлина на много претупани в мангата моменти от битките. Особен пик в изграждането на образа на младия Сасакибе, той наистина заслужаваше тази сцена. А оргиналните 13 не са ли дзверове! Особено грамадният Джокер с плитчиците Много любов се лее от студиото в тази последна продукция. Правено от сърце. Браво Пиеро! 10/10 за този най-оргазмен епизод дотук . 10 години, които всякакси си заслужаваха чакането Смея да храня огромна надежда, че окепазеният край в мангата ще бъде достойно поправен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|