|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 6:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: BG: Bleach [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 27, 2022 6:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Може да прочетете и разгледате резюме и снимки от епизод 4 на "Bleach" на страницата на Аниме кухня във Facebook.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Bleach [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 08, 2022 8:32 pm |
KoP3Le7o |
|
|
Малко да се посмеем... Стефане, гледай докъде ме докара... да богохулствам заради твоето предложение, още малко ще ме разпнат! Коментар от Замунда след разкритието на главния лош Яхве: Цитат: Имам само една молба - името на Юхабах или Юхабаха както го изричат, не го пишете Яхве. Яхве е името на Господ, записано в Стария завет. Богохулство е, а и не е това името на героя. Благодарен съм за бързото качване и за превода. Само това е молбата ми и мисля,че не е прищявка, а нещо от съществено значение в превода, а и в личния ни живот. Християнството не е за подигравка. Благодаря още веднъж!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Bleach [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 09, 2022 7:00 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
I'm so sorry ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Сега ще вземат да те анатемосват, Георги ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) То и Япония си я изричат Ниппон, ама аз не знам така да я пишем и изговаряме.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Bleach [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 10, 2022 6:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
крейзипипъл написа: Яхве е името на Господ, записано в Стария завет. Богохулство е ![Изображение](https://vretiel.com/KoNe.jpg) википедия написа: Яхве Бог дори наредил на служителите си да призовават името му, и онези, които били верни, му се подчинявали. (Йоил 2:32; Деяния 2:21) чвЯка даже искал да му споменават името тъй че си го местим у лево
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Bleach [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 09, 2023 2:12 pm |
KoP3Le7o |
|
|
Епизод 1 от втори сезон на Bleach TYBW е на линия с подкрепата на Patreon и Revolut Торент--> https://zamunda.net/banan?id=737271&hit=1&t=animationСубтитри --> http://subs.sab.bz/index.php?act=downlo ... _id=105000За този сезон смятамe да обявим кампания за подкрепа към преводача, като може да се включите с абонамент в Patreon за €4.99/месец или в Revolut с каквато сума сметнете за добре. В зависимост от това колко човека подкрепят превода, субтитрите ще се качват за свободно сваляне в sab.bz Подкрепи и ти проекта на следните линкове revolut.me/animekuhnia patreon.com/animekuhnia/membership п.с. Всички абонирали се за канала в Patreon получават предварителен достъп до превода веднага щом той бъде готов, а също така и предварителен достъп до новите серии на Ruoruni Kenshin, както и цели 16 епизода от едно от най-добрите спортни анимета Hajime no Ippo!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|