|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 28, 2007 12:10 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Излезе нова глава, която можете да изтеглите от тук. Kippei, не знам какви са подозренията ти за развитието и завършването на любовния триъгълник, но аз само си мисля, че Мънсу няма да убие Хае Мо Су (краля, защото предполагам и вие като мен още не сте му запомнили името ) от ревност или нещо подобно. Сигурно пак тая гад Аджи Тае ще извърти нещата. А за новата глава - копеленцето задейства плана си, предизвика преврат! Другото интересно е този символ. Защо кралят е създал тази склуптура и как смята, че това ще помогне на момичето (нейното име даже ми е трудно да го произнеса)? В крайна сметка тя някакъв символ на злото ли е, защото останах с такова впечатление, а от друга страна от думите на Хае Мо Су излиза, че я е създал, за да предпазва от нещо? Въобще Шин Ангуо Онши продължава да кърти мивки и ми става една от най-любимите манги изобщо! А, още нещо, в миналата глава, този който уби черния магьосник много ми заприлича на пича с цилиндъра от свитата на Аджи Тае. Някой друг да има такова усещане?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 12, 2007 3:12 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Какво става, само с Kippei ли ще си хортуваме за Шина? Kippei, не че се оплаквам , но ни трябват свежи идеи. За справка, излезе първа глава от следващия том, която може да си дръпнете от тук.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 15, 2007 10:52 pm |
|
Thaw |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Ухааа бех спрел да чета от месец и малко повече и са си викам ае вече ми писна без манга та зех и прочетох новите глави които доста ми доидоха
Явно на Мунсу воините са си му приятели и преди да стана на махаи ама нещо тоя краля ми дава некви смесени чуства не го знае просто човек ко мисли (или аз съм прекаленно тъп да се сетя )
ПП:а пък и тоя Аджи Тае е ебаси говедо от кога си го е имал сичко планирано и само е чакал подходящ момент
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 23, 2007 9:36 am |
|
Nocturno |
|
|
|
От Etc работят, не се помайват и са ни приготвили 2 изненада за тази седмица. Много хубава глава, в която има големи разкрития за Аджи Тае. Няма да коментирам повече, за да не ви спойлна по-сериозно.
Момчета и момичета, тази глава заслужава коментара Ви! Kippei, ти си ми надеждата
За махая ми стана готино като разбрах, че това е взводът на Мънсу. Предполагам същата е и логиката при махая и на жената-Онши (не й помня името).
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 23, 2007 11:40 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
А аз - май никаква надежда ни съм, чакам да свърши май 20ти чапър да го изчета наведнъж
Иначе туй за махая - предполагах, че ша е тъй. Особено като видях в битката, че и неговите пичове са облечени кат войниците от махая...
Слагайте спойлер тагове ако искате да коментирате по-пикантни детайли, са който се набута - набутал се е. Задължително се ползват само на първа страница
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 07, 2007 12:25 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Вече от една седмица е излязла първата глава от новия том. Предполагам всички знаете от къде да си я свалите ако не сте го направили вече. Kippei, тя май отговаря на въпроса ти кой зад какво седи Искрено се надявам някой голям и зъл в скоро време да застане зад Аджи Тае Някъв много ивъл ще дойде цайсатия . Май Мунсу все пак не е убил краля, но всички са си помислили, че именно това е станало. Poor old bastard На всичкото отгоре, както казваш, всички жени го изоставят и не само жените. Тези неблагодарници от армията за нищо не стават И все пак дано скоро вземе да се събуди Мънсу (макар, че ме съм чел по-як флашбек от този), защото Аджи Тае и неговите уроди хич не се помайват в реалния свят.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 20, 2007 6:42 pm |
|
Kippei |
OnizukaKun |
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
|
Аджи Тае е един от най-мразения от мен Bad Guy
Може да постигне всичко което иска...за отрицателно време...но той явно му харесва да гледа страданието на хоратата и да ги манипулира...
Последната глава си е на ниво както обикновено...имаше си всичко...
Won Sul обра точките...изнатръшка ги като на шега...просто най-верния и лоялен човек на Мунсу...дори и след като е бил на отсрещният бряг!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|