|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 3:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 16, 2007 3:48 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Малко да посъживим темичката ^^
Новият епизод ми дойде много добре (както и предишният, въщност ^^). Доста забавни бяха ..смях се от сърце. Особено на "Онее-чан, обади ми се и ми кажи да спра" Иначе Рютарос толкова много започва да радва, че сценките с него по няколко пъти ги повтарям и завтарям.
<- kyaaaaa, от толкова coolness на едно място направо свят ми се завива
Как да не ти се иска и ти да понаучиш някоя и друга танцувална стъпка като го гледаш
Бтв, в следващия епизод май-май ще разберем (или поне да се надяваме да разберем) кой ще е този с часовниците
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 29, 2007 10:39 am |
|
Aerith |
|
|
|
Бе мани, не какъв да е годеник, а самият Yuichi Nakamura (май тая година много ще му се рaдвам, първо в Delicious Gakuin, сега и тук .) Пък и тия двамата пак се събират, дано Накамура да се задържи повечко (ако може и до края направо ). Бтв, той имаше роличка и в Kamеn Rider Hibiki (и общо взето заради него ( и Казуки Като) ми тръгна манията по Маскирания ездач ), така че съм адски доволна, че пак ще го видя в такъв сериал ^^
Колкото до филма, това си е нещо като традиция, всяко лято да правят и филм, който е странична история с нови герои/райдъри, така че аз го очаквах. Наскоро си свалих филма на Kamen Rider Kabuto, ама как нямам грам свободно време да го погледна не е истина
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 02, 2007 11:31 am |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Точно, точно, един нов райдър ще дойде добре, защото по едно време беше започнало така да зацикля, че се чудих дали да не спра да го гледам. *срам, срам*
Много му се нарадвах и аз на Накамура, приятно хлапе е (въпреки! че не виждам защо всички го мислят за чак такава голяма работа). Филма нямам търпение да излезе и да мога да го гледам. Aerith, между другото, филма на Кабуто е добър (поне според мен), намери си време и го гледай задължително, защото доколкото знам, си голяма фенка. Ще ти хареса, определено. Мммм... Сато Юуки... *тресват я по главата* Оплеснах се, простете. Да, това имах да споделя.
Funfact: В тази тема пишем само ние. оО
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 02, 2007 7:02 pm |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Браво, браво. Браво за усилията! Само дано някой го свали, защото не бива така на вятъра. Пу, иска ми се повече хора да превъзмогнат гордостта си и предубежденията си за тези неща и да се поинтересуват. (добре, ще извинявате за флууда)
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 10, 2007 10:46 am |
|
Aerith |
|
|
|
Бе няма да е много hayaku ....защото ще излезне чак през есента по кината, обаче няма да го видим чаааак докато не излезне DVDто след още 5/6 месеца ...кажи~речи юни-юли догодина, ще може да му се насладим както си трябва
Иначе много ме зарадваха (т.е. продължават да ме радват :П) , понеже тъкмо се жалвах на Monochromantic как пак са прецакали екранното време на Kazuki Kato в movie-то на Kabuto и хоп! изненада Само така, само така, да продължават в същия дух, сега ако може и Yuichi Nakamura в някой филм да сложат ....ех, много искам
Ta, като споменах за Юичи ...май имаджинът му повече ми харесва
Шегувам се, но просто с тия Deneb candy's ми разтопи сърчицето, пък и Момо се пообърка Той не е предполагал, че може да съществуват толкова добрички имаджини, тотално различни от него ^^
- аз пак си продължавам със снимцичите, какво да се прави, фенщина
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|