Юууко-чан е КЛАСИ над средностатистическите аниме героини Но наистина е мн зле с тоя мързел за преобличане =/// Или - може би ги е страх, че ако ги преоблекат, няя да ги познаеме кой кой беше
Във Full Metal Panic имаше пъти когато виждах Chidori да се къпе .......обаче в Naruto не си го спестват ходенето по нужда
Тфа с тоалетната верно беше голям майтап още в един от първите епизоди
В Sukisyo си се къпаха и преобличаха доста прилично в сравнение с други анимета. Особено последния 13 еп с минералните бани... (Кай-сама по черни слипове... )
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 09, 2007 12:12 pm
qazzaw
аз съм виждал вегета да се съпе само веднъж съшто така и гоку и гохан ама нито една жена не съм виждал или поне не помня да се е къпала а в един от филмите на инояша съм виждал момичетата да се къпят има и други издънки на всякаде в аниметата ама не ми пука примерно ето ви доказателство че аниме героите си сменят дрехите наи добрия пример е ДБЗ там постоянно си късът дрехите следователно ги сменят. ама не съм ли умен
Хмм...Не се бях замисляла...
Може би просто не ги дават когато се купят,просто защото не е важно спрямо развитието на историята...
Е,предполагам це си имат баня
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 09, 2007 12:59 pm
Reisar
Регистриран на: Чет Апр 05, 2007 10:18 pm Мнения: 224 Местоположение: София
Shana (Shakugan no Shana) беше казала ,че не се къпе и че аластор я пречиства ,но като си взе вана и до края на анимето я показваха
как се кисне и се кефи
_________________ Living is easy wiht eyes closed...
Ако става дума за къпане във всеки епизод гледайте Grenadier. Имам чувството че главната героиня не я интересува нищо друго освен световния мир и къде да се окъпе
Ако става дума за къпане във всеки епизод гледайте Grenadier. Имам чувството че главната героиня не я интересува нищо друго освен световния мир и къде да се окъпе
Поне не е като в DBZ Гоку се къпе веднъж на сто епизода а Веджита в цялото аниме един път
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 41 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения