|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Съб Фев 28, 2015 9:01 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Chou no Ito - малко лигаво и предвидимо беше на моменти, но не беше лошо. Anemone - хубава романтична история с драматичен привкус. Kumabachi no Koto - малко slice of life, малко supernatural, спокойна атмосфера. Добра комбинация Tiger Dragon Brothers - много ми хареса, историята е с голям потенциал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Съб Авг 22, 2015 7:50 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
I'm The Protagonist Of A Harem Manga But I'm Gay So My Life Sucks - и аз доста се посмях Clear Color - изключително приятен романс, героите се развививат и порастват плавно, без излишни драми. Haru no Ko - от любимия ми тип обикновени истории с щипка свръхестествено.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Вто Апр 14, 2020 11:43 pm |
|
rzxky |
|
|
|
Death Note Special One-Shot (2020)Можете да прочетете oneshot-a тук, безплатно. https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1006371 Ако не сте го чели ви препоръчвам да го направите, страхотен е и не е long read. Спойлвам надолу.Лично на мен този oneshot повече ми хареса от миналия. Главният герой постъпи много хитро, като реши да изчака, после пък да продаде тетрадката. Надигра боговете, като спечели не само той, ами целия му народ. Тъпо, че накрая умря. Шинигамитата го прецакаха гадно, не беше честно да го убиват за нарушаване на правило, което тогава го е нямало... Тях обаче това не ги бърка изобщо, нямат морални принципи, които да ги задържат. Все повече се затвърждава убеждението, че всеки човек, ползвал тетрадката, свършва зле.
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Съб Апр 18, 2020 2:36 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Death Note уаншотът го минах набързо x3 Много се радвам, че има нещо ново с тази атмосфера и познатите шинигамита... Но самият туист накрая твърде краен и незадоволяващ ми се стори. Минору можеше да получи развитие в няколко тома и повече връзка с Рюк, а вместо това си личеше, че са им казали "Хора, това трябва да свърши на страница 50." Но да, супер е за кратко четиво <3 Напоследък съм на вълна уаншоти и следя група, които имак супер много неща и са все различни така че почвам... After the Message / Message no Ato - ромАнтично , за двойка, която е разделена, тъй като женския персонаж си загубва спомените за цялото време, което е прекарала с приятеля си.... но се оказва, че и двамата са искали и пожелали връзката им да приключи. A Happy Child / Koufuku na Hitori no Kodomo - дори не мога да определя какъв жанр е, кратка история за жена, която приема в дома си момче-вампир и заживяват заедно. Интересно ми беше докато минавах през страниците, тъжно е, че е само уаншот. Homecoming (Tsurimaki Nodoka) - сай-фай дозата ми от кратки истории, има хем нещо зловещо, хем има love interest и е някакък пълна история, от която не искам повече, защото би се разводнила <(^-^)> Няма да пускам повече инфо, защото и без това е кратка xD Изкарах по една страница ако някой иска да ги прегледа
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|