|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Нед Яну 07, 2018 7:39 pm |
mir |
|
|
|
Здравейте, Търся едно определено хентайче, но изобщо не помня името му. Разказва се за младеж, който си има приятелка и докато правят секс подобно на grim reaper момиче с лилава коса, scythe и май и крила имаше (не помня ) ги наблюдава. По-късно в сюжета той започва да оправя и двете мацки и накрая те забременяват от него. Някакви идеи кое може да бъде
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 09, 2018 8:46 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 28, 2018 11:10 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Enbo is probably the one you are missing.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Пет Юли 20, 2018 9:18 pm |
|
StarScream. |
|
|
|
Здравейте,не знам дали тук е мястото да питам,но ако си поръчам това http://www.dlsite.com/ecchi-eng/work/=/ ... 03259.html смисъл озвучението е на японски,но има ли английски субтитри или нещо да си преведа на английски ми е първия въпрос ? И втория е дали получавам и рисунките освен звуците ? И като цяло някой поръчвал ли е от там да ми разясни малко как стоят нещата ?
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Нед Юли 07, 2019 3:34 pm |
pkonov |
|
|
|
Преди време гледах едно хентайче от три серии,в което главната геройня беше с къса коса,а това което си спомням най-отчетливо беше че във третата серия си сложи превръзка на очите и се завърза с белезници на един стълб. Едни работници я налазиха и от там се сещате . Та ако някой се сеща да сподели заглавието. Аз направих опит да го намеря,но уви несполучих. Благодаря!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|