|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 6:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: BG: JoJo no Kimyou na Bouken SAGA [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 07, 2019 10:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Последният епизод ще се излъчи на 28-ми юли като ще е с продължителност един час! Кадрите в интрото на 37-ми епизод са озвучени, съветвам ви да го гледате.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: JoJo no Kimyou na Bouken SAGA [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 10, 2020 6:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=56375_1586528499.png) |
pavelstotin |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Здравей, Копеле! Бих искал да ти споделя две неща: Първо на първо - евалата за положения труд! Ако не бяха твоите субтитри гарантирам, че на мен и на аверчетата ми нямаше да ни е толкова интересно и забавно това аниме. Просто изразите, които си използвал, навлизат толкова добре за всеки герой, че по едно време започвах да се обърквам, тия италианци ли са, или са нек'ви тарикати от Студентски град. Второ на второ - наскоро излезна пълният Блу-рей релийз, който както знаеш е нецензуриран и има много допълнителни и прерисувани кадри. Та, мислех си, че ще е добре просто да взема субтитрите и да ги пльосна в/у видеото, ама имаше постоянно разминаване в тях (предполагам заради преработените кадри). Предположих, че сте заети хора и няма да ви се занимава първо да оправяте събовете, пък после и да търсите откъде да се сдобиете с виеото и т.н. и т.н. Затова реших аз да се заема с това. Главно щях да ги качвам във вибокса, 'щото милите ми другарчета са мързели и искат всичко наготово, а и нямам ранг в Замунда и не мога да качвам там. НО! Само казвате, ако някой се навие да го качи там и ви пращам целият комлект от .srt .ass и .mkv. Вече направих първите два епизода и всичко върви по мед и масло засега. Поздрави!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: JoJo no Kimyou na Bouken SAGA [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 10, 2020 10:38 pm |
KoP3Le7o |
|
|
Ех, плача винаги, като видя, че има истински фенове, които ценят и гледат качествени заглавия! Браво, пичаги! Даже в момента, като си пусна някой епизод с мой превод, и аз самият се чудя как съм ги измислял, но карай. Предполагам, говориш за последната част? Значи за първи сезон субтитрите са синхронизирани за Блу-реите, Стардъста за съжаление отиде на кино, понеже беше синхронизиран, но ми се развали хард диска, за четвърта част имам синхронизирани субтитри, а за пета се каня да направя, но поради ангажименти не знам кога това ще стане. П.С. Скоро очаквайте превод на всички четири ОВА епизоди, разказани от мангаката от четвърта част - сенсей Рохан.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: JoJo no Kimyou na Bouken SAGA [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 10, 2020 11:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=56375_1586528499.png) |
pavelstotin |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Точно за петата част говоря. Аз в момента на нея ги синхронизирам, че да не се потиш ти. Пък и се подразбира, че сте заети хора тук, а аз и без това съм си безделник. П.С. Ей т'ва е то! С нетърпение ще ги чакам! Адмирации!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: JoJo no Kimyou na Bouken SAGA [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 09, 2021 6:54 am |
KoP3Le7o |
|
|
Цитат: Флорида, САЩ, 2011 година.
След като претърпява катастрофа с приятеля си, Джолин Куджо попада в капан и бива осъдена на 15 години затвор. Тя е изпратена в щатския затвор с максимална сигурност "Грийн Долфин Стрийт", известен още като Аквариума. На ръба на отчаянието тя получава медальон от баща си, Джотаро Куджо, благодарение на който у нея се пробужда тайнствена сила.
"Има неща на този свят, които са по-страшни и от смъртта. Случващото се в този затвор е едно от тях."
Едно послание от загадъчно момче, което се явява пред Джолин, необясними събития, които се случват едно след друго, ужасяващата истина, разказана от баща й, когато й идва на свиждане, и името Дио... Ще успее ли Джолин да се освободи веднъж и завинаги от този каменен океан, който наричат затвор? Битката, която ще бележи края на вековните съдбоносни сблъсъци между фамилия Джостар и Дио, започва! Не се и съмнявам в качеството, което ни предлагат вече години от студиото. Единственото нещо, което ме притеснява, е Нетфликс, които навлизат с все по-голяма сила в аниме индустрията и доста заглавия попадат в т.нар. "затвор на нетфликс", от което феновете не можем да гледаме редовно заглавия, за които сме чакали да бъдат анимирани години наред. Не знам какво имат предвид под "ексклузивна световна премиера през декември в Нетфликс", но силно се надявам да излиза редовно с английски превод, а не да пуснат само първа серия със субтитри, колкото да залъжат феновете, и след това да стоим с пръст в уста. За съжаление обаче политиката им е да пускат или цял сезон, или на порции по 13 епизода, както се случва с "Кралят на шаманите". Тази им политика в случаите на финансираните от тях проекти е добре, но когато говорим за едно стриймване на сериали, които излизат веднъж в седмицата, това вече е чиста гавра с феновете! Довчера имаше спекулации, че ще пуснат всички епизоди през декември на новия сезон на Джо-Джо, но малко след това туита беше изтрит. Лично аз се съмнявам да бъде пуснат чак целия сезон, предвид че от януари ще се излъчва сериалчето по японските телевизии. Бях толкова щастлив, че Crunchy поеха анимето, но ей на - очевидно Нетфликс имат дълги ръце и успяха да посегнат и тук. Стискам палци да има редовно субтитри и да можем да гледаме любимото си аниме нормално, а не да разчитаме на гадни фен преводи. Разбира се, това ще повлияе и на превода на български и въпреки всичко ще се постарая да направя всичко възможно да има някакъв превод, а след това, колкото и да не ми се иска, ще правя повторна редакция на субтитрите, когато има по-читав превод.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: JoJo no Kimyou na Bouken SAGA [c] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 09, 2021 5:21 pm |
KoP3Le7o |
|
|
Не знам дали някой следи изобщо темите в този форум, но тук да дам малко информация. За огромно щастие на 1-ви декември ще бъдат излъчени цели 12 епизода от новия сезон на Джо-Джо: Каменен океан. Ще започна с превода при първа възможност и най-вероятно ще качвам епизод по епизод в Замунда, както и отделно титри в sab.bz. Отделно в момента работя по торент, който ще съдържа всички сезони, излязли до момента, плюс четирите ОВА епизода, които обмислях да пусна по-рано, но накрая реших да ги кача като част от този пакет. Пакетът ще е 1080p BD (японско и английско аудио + английски субтитри), което ще рече, че всички епизоди ще бъдат нецензурирани. Не знам кога ще съм готов с торента, тъй като преработвам тайминга на над 100 епизода, тъй като има разминавания. Също така ще има почти незабележими промени и по самите субтитри. Благодарности на pavelstotin, който ми изпрати синхронизарни субтири за сезон 4, които пасват и на релиса, който ползвам за този пакет.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|