|
Дата и час: Нед Дек 08, 2019 9:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Чет Май 16, 2019 12:33 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9263 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Трагична серия...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Сря Май 22, 2019 1:23 am |
ZleFox |
|
 |
|
Доста разочароваща беше сцената с Флаши Флаш. Все едно аз съм го озвучил
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Пет Май 31, 2019 1:12 am |
ZleFox |
|
 |
|
Това е малко реверанс към Героите, които бяха осмивани постоянно до сега(с малки изключения). Един вид показва, че не ти трябват само умения и сила, но и правилната нагласа. Иначе се пречупваш колкото и да си силен. Преди няколко месеца попаднах на един анализ на комика Бил Бър за първия сезон. Той малко се е поолял с анализа, но сигурно би казал, че това олицетворява burnout-a, който може да получиш дори и да си най-добрия в твоята област.  На мен лично този момент ми беше единият от любимите в мангата, защото виждаш как дори и най-висшата форма на арогантност се стопява. Защото той не беше успял да разбере точно каква е разликата между него и Сайтама в психологически аспект. Дори и да разбра, че е доста по-слаб, все пак за него беше един доста силен тъпак, който вместо да си гледа кефа се прави на герой. Иначе чудовищата си имат план и доста ясно дадоха да се разбере какъв е. Дори казаха къде точно се покриват
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Пет Май 31, 2019 12:20 pm |
 |
velush |
|
 |
|
ZleFox написа: защото виждаш как дори и най-висшата форма на арогантност се стопява. Което е твърде елементарно наблюдение в сравнение с нещата за които ставаше дума в началото на историята. "Поуката" е на ниво DBZ, а се предполага OPM да се гаври точно с този тип заглавия. ZleFox написа: Иначе чудовищата си имат план и доста ясно дадоха да се разбере какъв е. Именно и той е изключително тъп, освен ако зад него не се крие нещо друго.
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Вто Юни 04, 2019 12:41 am |
ZleFox |
|
 |
|
може и да е тъп - все пак са чудовища  Но като цяло не е толкова лишен от смисъл. Привличане на силните и изместване на битката на собствена територия.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|