|
Дата и час: Сря Яну 27, 2021 8:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Вто Апр 16, 2019 9:36 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9416 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Мислех да не коментирам повече анимацията, но това е нелепо... Битките са толкова зле режисирани и толкова зле нарисувани, че дори не знаеш какво става на екрана. Като в индийски сериал са! ).gif) Единственото нещо, което може да крепи сериала, са комичните ситуации.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Вто Апр 16, 2019 11:27 pm |
ZleFox |
|
 |
|
KoP3Le7o написа: Единственото нещо, което може да крепи сериала, са комичните ситуации. е то си е първо комедия На мен лично ми харесва. Въпреки че съм го чел вече и първият сезон беше доста по-добре направен, основната идея е предадена според мен доста добре.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Сря Апр 17, 2019 11:01 am |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Да не забравяме, че гледаме анимация. Ако само ще сменят картинки на екрана, това мога да го правя и в Mangadex. Всичко е добре, докато не почне нещо по-динамично и точно там са слаби от Стафа. Любимия ми момент от втора серия е флегматичното и протакано мигане на Фубуки.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Чет Апр 18, 2019 7:17 pm |
poker |
|
 |
|
IceBreaker93 написа: Всичко след битката с Борос е скука, няма значение кой я анимира, тази част на мангата е умряла работа. Напротив, гароу срещу сайтама и другите герои ще бъде много по-интересно от битката с борос. Сега, как ще го анимират това е друг въпрос.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Пет Апр 19, 2019 12:02 am |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Аз не мисля, че анимето се развива зле. Носи се в същата посока, но просто в неправилните ръце.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Вто Апр 23, 2019 11:38 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Ха-ха-ха! Гаро би наред всякакви герои и накрая удари на камък със Сайтама! ).gif) Епичен край! Анимацията беше малко по-добра, 'щото някакъв сносен аниматор бил участвал - пак добре.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One-Punch Man (есен 2015)  Публикувано на: Сря Апр 24, 2019 10:44 am |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Историята си е силна, да. Това, дето говорят, че след Борос не ставало, са пълни глупости. А за турнира ще е куриозно със Сайтама с перуката.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|