Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:25 pm 
Аватар

Е не...как можа този да умре...
Малко тъпо се получи този епизод,особено последната
сцена-въобще не ми хареса още от както
почнаха да говорят и дватата ми стана ясно,
че некой ще умре...Имам чувството,че гледах как умира Камина :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 6:21 pm 
Аватар
Sky King

Кво ,кво ,кой е умрял? Кой епизод е тва ,до 8еп всички си бяха живи??

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 6:25 pm 
Аватар
Цар Алко

хората вече 9ти епизод са изгледалии, явноси назад ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 10:19 pm 
Аватар
Sky King

Явно... еми ше чакам за 9ти в bgshare

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 10:27 pm 
Аватар
Цар Алко

Keith много ме издразни този епизод, както каза Shiroe той си е някакъв pet на Mother Eliza, пълен овчар/овца си е. Добре, че накрая проплака и май взима да се осъзнава... :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 10:36 pm 
Аватар

Ee, това ли беше :?: :shock: И сега какво!? Всички второстепенни герои, които помогнаха за развитието на главните персонажи, ще вземат или да изчезнат, или да умрат, така ли!? :? Широе, горкичкият, май тотално не беше в ред..... наистина ми у жал за него, трябваше Жоми да положи малко повече усилия да го вземе със себе си..... въпреки че тогава нямаше да може да бъде Trigger за чувствата на Кит.....

Ама, че лесен начин да се отървеш от някой, който почва да ти задава много неудобни въпроси : "Ходи го застреляй онзи!! Това е заповед!!" :evil:

Онова, което ми хареса в епизода беше как Жоми накара всички да си спомнят нещата дето уж са забравили..... дори и хората в контролната зала, които бяха отговорни за процесите на изтриване на паметта се вдетиниха :lol:

Защо имам чувството, че Жоми и Кит вероятно ще са един срещу друг :?: :o Не ми се иска да стае точно това, но имаше нещо от опънинга, което го подсказваше..... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2007 9:45 am 
Аватар
Цар Алко

Ами ще са един срещу друг докато чернокоското не се осъзнае или не бъде победен от Джоми, иначе Широе беше дообър персонаж, защото въпреки годинките не си мълчеше и си казваше всичко, жалко наистина...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 1:30 am 

Изгледайте анимето, по което е правен сериала. Може да е с лошо качество, но е смислено. Дава и поставя много въпроси. :idea:
Музиката прилича на тази от "Матрицата", но се преживява. :whistle:
С удоволствие ще следя за следващи епизоди. Развити са много елементи, липсващи във старата версия. Там седях и се чудех: "Това пък защо?", "Онова от къде се взе, че стана така?" :shock: и т.н.
Неприятен е края. Точно постигнаха нещо и... :( Като гледате ще видите. :evil: Надявам се в сериала да обърнат внимание на тази част.
А и имам някакъв странен спомен, че съм го гледала /някога :baby: / , но... :arrow: :oops: с шведски субтитири... :tv:
И... откриването на мангата ме мъчи... някой, ако знае где я има да се обади :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 12:20 pm 
Аватар

Eos написа:
Изгледайте анимето, по което е правен сериала. Може да е с лошо качество, но е смислено. Дава и поставя много въпроси. :idea:
Музиката прилича на тази от "Матрицата", но се преживява. :whistle:
С удоволствие ще следя за следващи епизоди. Развити са много елементи, липсващи във старата версия. Там седях и се чудех: "Това пък защо?", "Онова от къде се взе, че стана така?" :shock: и т.н.
Неприятен е края. Точно постигнаха нещо и... :( Като гледате ще видите. :evil: Надявам се в сериала да обърнат внимание на тази част.
А и имам някакъв странен спомен, че съм го гледала /някога :baby: / , но... :arrow: :oops: с шведски субтитири... :tv:
И... откриването на мангата ме мъчи... някой, ако знае где я има да се обади :roll:

Филма от 80та година е правен с цел да се зарибят хорицата по мангата така че не е чудно че ти оставя неразяснени въпроси. Вероятно си забелязал неща които са били изменени от оригиналната история тук в ремеика но за момента нямаме за какво да се оплакваме :D Колкото до мангата в интернет надали ще да се намери но е лицензирана в от vertikal и май следващия месец излиза последния 3ти том преведен (по всяка вероятност ще си я взема за изчитане след завършването на анимето).

Колкото до 9ти еп въпреки че знаех какво ще стане ми стана гадно. Широе ме кефеше. Бърка се къде не му е работа ама му стискаме палци да успее. Как тъй ще го прецакват :cry: От превюто се разбира че утре ще гледкаме вече жоми и компания. Взеха ми Широе връщат ми Жоми като утешителна награда :roll:

ПС: Сори че се забавих толкоз с качването на епа в bgshare a :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 12:37 pm 

Хех... експериментално не е доказано, ама съм f, бтв... :oops:
Аз вече 10 еп почнах да издирвам :twisted:
А това с мангата го не схванах. Да, в нета я няма. Т.е. начина да си я набавя е... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:48 am 
Аватар
Цар Алко

май всички започват да се оплождат(или са го направили като Swena) иначе какво кой знае интересно май не се случи освен, че са порастнали всички... С нетърпение очаквам сега следващия епизод след като видях превюто му :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:59 am 
Аватар

Eos написа:
А това с мангата го не схванах. Да, в нета я няма. Т.е. начина да си я набавя е... :roll:

... е да си я купиш :wink:

Колкото до новия епизод биха спирачки на напрежението от предните еп :lol: Ясно вече какво е предназначението на Слуена - ще разкрие пред света съществуването на Мю. Нейното появяване в историята си беше меко казано странно.
Но новия епизод сам по себе си не беше кой знае какво - въведе ни в новата обстановка само, а от следващия очаквам да остана леко на нокти ама какво да се прави.
Срещатата Кис и Жоми не е далеч :D

Новия еп го има в бгшеар и линка е в темата във връзки

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:08 pm 

То ясно това с купуването /и шерване в последствие, ест :twisted:/. Страх ме e да не кажеш "ArtLine"... А и италианския и немския не са ми четаеми езици, така че... :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 11:49 am 
Аватар

Малко съм объркана от новия епизод. Мислех че Жоми ще е бащата :roll: :lol: и чесно ми е някво странно че е някъв си там случаен герой. Иначе не блестеше с нещо еп предполагам ни подготвят за събитията от тук нататъка. Тва със Сам си беше чисто и просто начин да се срещнат Жоми и Кис :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 5:26 pm 
Аватар

faye написа:
Малко съм объркана от новия епизод. Мислех че Жоми ще е бащата :roll: :lol: и чесно ми е някво странно че е някъв си там случаен герой. Иначе не блестеше с нещо еп предполагам ни подготвят за събитията от тук нататъка. Тва със Сам си беше чисто и просто начин да се срещнат Жоми и Кис :?

Е, то още в предишният епизод си стана ясно, че бащата няма да е Жоми.... иначе двамката с Карина още тогава щяха да се съберат. И какво сега. Ще вземат да ги открият. :o Нещо не ми намирисва на готин хепи енд :? Май ще се наложи да изоставят Назка в следващите епизоди.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]