|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 09, 2007 12:21 pm |
|
faye |
|
|
|
Aerith написа: Бтв, аз още не съм изгледала филма, просто ме е страх, че прекалено много неща няма да мога да понеса ...май ще си го оставя за след края на анимето ...
Добро решение !
Радвам се че повече хора са обърнали внимание на темата. Анимето е найстина много добро
а за саюто на Keith сега чак погледнах кой е озвучавал и май няма да е лошо звученето на следващите еп(най ясно си спомних гласа на такеши от initial d)
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 15, 2007 9:22 pm |
|
faye |
|
|
|
Жоми го нямаше в новия епизод Не е чесно
Ясно е вече каква е ролята на Слуена. Само нея не ми беше ясно как ще я вмъкнат и Кит са го направили готин, ... всичко е точно... САМО защо го няма Жоми
Следващия епизод май се очертава без неговото присъствие също, но поне отговаря на въпросите от 5ти епизод за хлапето
Защо го гледах филма х(
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 16, 2007 4:34 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
О, аз определено нямам нищо против от време на време да ни спестяват присъствието на Джоми и да ни показват повечко за Кис (еми звучи ми като 'Кис' името му пък ^^. Ех, тия японци нямат равни в произнушенията ). Свена, обаче, май хлътна (както и Сам ...just kidding ) Иначе тоя епизод ми навяваше някакви Gundam SEED vibes през цялото време, което малко ме подразни на моменти, обаче не мога да си кривя душата де, отдавна ми се искаше такова нещо А хлапето, вярно много бързо порасна и сега ще създава проблеми и на Кийт и ко. Трябваше да си го прибере Джоми, когато трябваше ....
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 12:52 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Този Кит си е Мю, нали? Факта, че не помни нищо преди изпита е недвусмислен..... хванали са го и са му изтрили паметта..... Хубав епизод, изглежда тази групичка дето се заформи накрая ще бъде новото поколение елит Сега остава и след няколко епизода да започнат да разплитат нещата...... Широе ще се появи в следващия, което ще рече, че трябва и на него да са му промили мозъка.... жалко, че не са успели да го отърват от наглото му поведение към околните.... по превюто разбрах, че ще си имат доста проблеми с него... хлапето сигурно усеща, че в Кит има нещо особено.... жалко, че ще трябва да се чака... действието се развива доста добре
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 23, 2007 1:03 am |
|
faye |
|
|
|
тъкмо изгледах новото епизодче
Кой намекна занахално поведение!? Все повече ме кефи този персонаж - Широе. Само жалко...
Гаден споилер-четете на ваша отговорност написа: че ще умре в рамките на 1-2 епизода. Толкоз по симпатичен ми стана.Даже за Жоми не се оплаквам че го няма.
Космическия делфин ли кво беше много мязаше на този на Мютата. Очаквам скоро да се обяви публично съществуванието им, а за Суена си мислех че ще се задържи още малко на хоризоната, ама може така е по-добре преди да почне да ми досажда.
Като цяло епизодчето ми хареса повече от предното. Имаше повече действие пряко свързано с главния сюжет
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 23, 2007 11:30 am |
|
Aerith |
|
|
|
Ми дразни си момчето...някакъв нахакан хлапак ала "вижте ли ме кой съм" Като държание ми прилича на Fllay от GS > ще тормози нашия човек, докато може , обаче може и да си получи заслуженото рано или късно Но пък има и друго, точно поведението му вероятно ще се окаже и връхната точка за Кис ...определено е избран с цел персонажът му ..ще видим ^^
Колкото до Свена, наистина й беше рано ...ама ще се радвам, ако нещо поразмисли и вземе, че се завърне по някакъв начин. Все пак нищичко не разбрахме за нея ...
А, и ОСТ-ът просто няма равен този сезон
/И последно, само на мен ли ми се струва или в очите на Кис нещо го няма този блясък, който си присъства при всички останали ...някак безжизнено сиви са ...'mechanical son' ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 25, 2007 1:57 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Широе и Свена според мен си бяха нужни за да ни покажат развитието на Кит по-нататък.... бас държа, че сега и той ще почне да се съмнява в системата наоколо..... предполагам, че по-нататък ще се присъедини към Мютата...... онзи делфин наистина приличаше на кораба им...
Колкото до Широе..... ми нормално е да се държи така.... момчето все още има някакви спомени, и понеже е Мю и държи на тях, се опитва да ги запази, въпреки че системата малко по малко наделява.... то как няма да изперкаш, след като знаеш истината и непрекъснато се опитваш да избегнеш неизбежното... малко ми е жал за него.... Джоми
трябваше още първия път да го вземе, така само обърка положението.....
Нещо много бързо стана този тайм-скип.... Чудя се как се е развил Джоми, иска ми се все пак да дадът дали е успял да спечели доверието на Мютата и как... А това "Мю" не идва ли от мутанти?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 29, 2007 9:52 pm |
|
faye |
|
|
|
Новия епизод ми напълни ндушицата
То бива бива ама да дадът толкоз на веднъж даже на мен би могло да ми приседне. Ама все пак искам още Широе Е сега разбрах защо компютъра майка изглежда по този начин, преди ми направи впечатление ама не се замислих. Но не, в един епизод да се разбере кой е Киит, че и мютата да излязат на сцената, Широе да си припомни някой весели случки и сега само развръзка чакам. Мале как внимавам да не пускам спойлери за да не ме след това...
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 30, 2007 10:53 am |
|
Aerith |
|
|
|
faye-chan, вече сме в края на втора стр. така че чак толкова да не те е грижа за спойлерите. И без това тук си пишем само аз и ти , и Самара-чан де ^^
На мен пък Кис ми напълни душичката, когато се опита да имитира Сам с тая kawaii животинка, която е плюшената /да речем, щото не знам от какъв точно материал е правена/ версия на животинката на Джоми ^.^
<-- "Хмм, нещо не мога да го докарам, както Сам ?!"
Еми, няма начин, сега ми се говори за Кис, ама айде ще го сложа в спойлер-таг:
Истината за Кис написа: Както и предполагах, Кис не е човек, той е ...клонинг >.< ...Затова не го помнеха 'приятелите' му -- как ще помнят някой, дето не е съществувал. И ест. той явно не е преминавал adulthood exam-a и държанието му е такова и такива ми ти неща....
Колкото до Майка Елиза и статуята ....Physis-sama, where are you ?!
А, и бтв, тия колко пъти се опитваха да му промият мозъка на Широе, не е истина, ама той не се предава ..горкото момче -_-
Накратко: Определено добър епизод, а и следващия обещава да е същият !! ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 30, 2007 12:46 pm |
|
faye |
|
|
|
Aerith написа: faye-chan, вече сме в края на втора стр. така че чак толкова да не те е грижа за спойлерите. И без това тук си пишем само аз и ти , и Самара-чан де ^^ То верно е тъй (40% от отговорите в темата са мой при разписали се 4-5 човека ама няма да оставя темата ми да умре я ) Но все пак ако някой вземе да чете преждевременно ще е кофти. един як спойлер написа: тва за Кит(Кис както предпочитате) найстина беше много сладко и е очевидно че почва да придобива нужните му човешки чувства. Получава се така че истинките хора стават кукли, а Пинокио се превръща в истинско момче Аз очаквам следващия епизод да бъде последния на станцията и да се прехвърлят с може би някакър нов времеви скок при Жоми и мютата. Ако е така 9 епизод ще бъде първите ми сълзи на аниме от Full moon wo sagashite насам, обаче там бяха от щастие а тука надали Широе :cry:
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 01, 2007 10:10 pm |
|
samara |
|
|
|
Това за Кит малко ме изненада.... не го бях считала като възможност, което май беше голяма грешка като се вземе предвид жанрът на анимето.....
Кит стана доста сладък, ужасно забавно е да го гледаш как нескопосано се опитва да разбере хората около себе си..... обаче май именно заради това, че почва да реагира бурно на някои неща може да му създадът проблеми....
А Широе ми взе душичката..... как набързо откри всичко, което си искаше човека..... и освен това разби половината им защита на високо секретно ниво Жалко обаче, че не е много в ред.... и така както гледам как го третират ( колко пъти са му правили проверката? ) май няма да изтрае скоро....
Появяването на Джоми надали ще го приемат добре..... Той пък как можа да остави почти всички в безсъзнание.... не трябва ли вече да може да контролира силите си..... Как искам вече да се прехвърлят към Мютата.....
Сам вероятно също няма да бъде задълго на терена.... получи нервен срив, горкичкият....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 01, 2007 10:52 pm |
|
faye |
|
|
|
samara написа: Появяването на Джоми надали ще го приемат добре..... Той пък как можа да остави почти всички в безсъзнание.... не трябва ли вече да може да контролира силите си..... Как искам вече да се прехвърлят към Мютата..... Сам вероятно също няма да бъде задълго на терена.... получи нервен срив, горкичкият....
Определено Джоми няма да им е приятен а колкото до това за оставянето в безсъзнание той предполагам просто е пуснал съобщението и даже не знае дали са го получили така че цялата работа където едва не измряха си беше страничен ефект Иначе на никой ли не му се стори странно че само Кис остана в съзнание Няма ли запитване за качествата на Пинокио Вероятно е получил защита от пси вълни и други подобни ексри
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|