Дата и час: Нед Фев 23, 2025 3:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Discord сървър за аниме преводачи
МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2018 12:24 am 
Аватар

Здравейте, приятели! Известно време обмислях дали да направя дискорд сървър за всички преводачи, които се занимават с преводи на анимета. Може би не съм най-подходящия човек, но просто имам свободно време напоследък. Мисля, че би трябвало да сме надраснали детинските си конфликти и неразбирателства. Колкото повече замираше фенсуба през последната година-две, си давах сметка, че сме останали една шепа хора (някои по-активни от други). Смятам, че всички биха спечелили, ако работим задружно за по-добра организация при преводи, за да няма застъпвания (I'm guilty, I know). Аз например, колкото по-често съм комуникирал с добри преводачи, толкова повече неща съм научавал, като предполагам, че това се отнася за всички ни. Би било хубаво ако и стари, и млади преводачи се съберат в един сървър, за да могат да обменят опит. Там ще може да се обявяваме проектите, да обсъждаме преводите си и да си помагаме взаимно. Дори неактивните преводачи ще могат да допринасят с мнението си. Ще можем да обсъждаме аниметата, по които работим, да споделяме релийзите си и да искаме съвети не само за превода, но и за останалите неща: тайпсетинг, енкодинг и тн.
Направих си труда да скалъпя един сървър набързо, не бойте се, засега е в начален стадий, обмислям как да го развия допълнително.
Бих се радвал ако се присъедините и ударите едно рамо с идеи и каквaто и да била друга помощ, не се майтапя. :)

Етe и поканата: https://discord.gg/ceKjthq

Профил  

Заглавие: Re: Discord сървър за аниме преводачи
МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2018 1:04 am 
Аватар

Браво бе човек! Аз таман мислех да повдигам въпроса. ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2018 5:08 am 
Аватар

Не е лоша идея, но брат само да помоля да се прегледа този тема: https://gist.github.com/Rapptz/c93697c9 ... 7d0e907632
и каквото следва с нея, защото до сега всички от дискорд тийм се правиха на насекоми не познаващи огъня, но сега вече хем го познават, хем са ръка за ръка. Мога да цитирам 30 реда обясняващи всичкo и как да се оправим от ситуацията, но не смятам, че е необходимо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2018 2:58 pm 
Аватар

Наясно сме, Претенди, но благодаря все пак. В Европа сме добре, засега.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]