|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пет Авг 10, 2018 8:01 pm |
poker |
|
|
|
Притеснявах се как ще се развие мангата след разкритието в мазето, но очакванията ми бяха опровергани. Историята след разкритието в мазето ми е много по-интересна от тази, която беше преди това, but hey - всеки с вкуса си.
В момента мангата е доста непридвидима, а world building-a може да се развие още. Както е сега мангата, може да се развие в много посоки и това му е интересното.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Фев 16, 2019 5:08 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Наваксах с мангата. Артът направо ми лази по нервите, но историята кърти. Ливай не е ли един истински badass motherf*cker ! И гОркия толква му се струпа, но той е джелезо и не вярвам неква си експолизийка да го гътне. Микаса сега ако не заколи Ерен, те па на... Тва ще е туиста на века
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Чет Мар 07, 2019 5:35 pm |
|
ASSASSIN |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 1:03 am Мнения: 709 Местоположение: anywhere
|
Леви го вътриха много жестоко, дано да не ритне камбаната... Само на мен ли ми се струва, че арта е по-зле от преди. Последните няколко чаптъра все едно някой се е учил да рисува човечета.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Мар 24, 2019 2:06 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Нема умиргане тоз Мамун Зеке. Намериха начин да го изплюят чисто нов. Брао,Исаяма! Пак тролиш. Дано поне нашто момче да е окей, без Ливай няма да е същото. И чак сега ми светна , че мангата е с тотално грешно преведено заглавие на английски. Би трябвало да се казва " The Attack Titan'' , a не Attack on Titan.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пет Апр 05, 2019 9:24 pm |
poker |
|
|
|
Може би по онова време не са знаели за видовете титани и са решили да импровизират? Японският пък е малко и сложен за превеждане. Доста неща могат да се интерпретират по различен начин от различни преводачи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Вто Апр 16, 2019 2:08 am |
|
DiaDora |
|
|
|
This time crazy Reiner is defo going down Няма да понеса още един негов резЪрекшЪн. Go, Eren ! И пак нищо за Ливай. еми...чакаме.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Сря Май 08, 2019 11:36 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Бахти яката глава. Много силен чап изплюха. Немам никва идея вече от кой отбор съм. Но съм наясно с плана на братоците. ->
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Чет Май 09, 2019 8:57 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
^ AпцелУтно вярно. Мангата дигна страшно левъла с историята, въпреки смотания на моменти арт. И още през далечната 2013 година кака ви Замунда Банана Бенд прозира истината -> DiaDora написа: --------------------------- Таз маймуна мръсна май носи титановата зараза... Съм много умен, да...съм страшно умен йе... P.P. Гледах едно интервю на Исаяма, който казва ,че бил на косъм да се откаже да бъде мангака, защото много издателства одобрявали историята на АоТ, но не и арта (защо ли??)- . Само Коданша били леко недоскив и се навили да сериализират мангата. Как ли се пукат по шевовете др.издания преди това, че са изпуснали тази златна кокошка. Но,че Исаяма не може да рисува, ми не може. Личи и от Марс.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Юни 08, 2019 3:21 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Въъъййй, Микаса заряза шала ... Работата тръгна на зле. ______________________________________ И добре, че е Армин : единственият от бандата, който все още вярва, че Ерен е Ерен. Обаче наистина, зa да надхитри Зекето и Елената голямо шоу прави Еренчо. Не мож му се отрече. Всички го мислят за предател. Ще похапне брат си ненадейно и така ще се сдобие с Beast Titan Powers, като няма никакво намерение да евтаназира елдиенците поначало.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Юли 06, 2019 2:21 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Тази Габи, няма ли кой да и свети маслото Вече почна мнооого да ме дразни. А Еренчо , дет се вика е една глава напред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Юли 06, 2019 9:44 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
DiaDora написа: Тази Габи, няма ли кой да и свети маслото Вече почна мнооого да ме дразни. А Еренчо , дет се вика е една глава напред Чудя се сега, ако му падне главата в ръцете на Зийк, ще стане ли нещо? Или да го пишем бегАл? Не ми пука особено много за него де. Отрепка, да мре! (Освен ако в действителност няма някакъв скрит план, както Армин подозираше, тогава ще е жалко да се спомине така). Искрено се надявам Ливай да е още жив и достатъчно способен, че да отреже тиквата на Зийк. Колко пъти го пречуква и се смилява над него... Впрочем и на мен Габи ми е страшно противна...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|