|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Devilman Crybaby (зима 2018) Публикувано на: Вто Яну 16, 2018 12:53 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
10 епизода е сегашният western made for streaming tv series стандарт, затова си мисля че това е by decree от Netflix, откъдето може да произтичат евентуалните проблеми с пейсингът, макар че отново, пейсингът и в мангата е на обороти, особено от средата на волюм 3 до края, може да е търсен ефект.
Иначе по анимацията която съм гледал си личи че Юаса се е старал, но цялостно не е на нивото на предните му TV продукции (като polish, не чак толкова като стил, макар че керъктър дизайна не е от неговите). Имало и разлика в качеството между сцени (but most anime have as well anyway), както и reuse на footage, което отново говори за по-нисък бюджет от каквото е било нужно. Също така имаме двата филма които изкара студиото му, и се вижда че там ги няма тези проблеми - визуалната консистенция между Yojou-han-a и Otome-то е на доста високо ниво, аз без да ги гледам едно до друго не успях някаква драстична разлика във визуално отношения да открия, Lu макар с по-обран визуален стил веднага се вижда къде е пипал Масааки и всичко в анимацията е на 6.
Така де, тия неща дето си ги написал си ги знаем, само дето нямат нищо общо със сегашния разговор, you're just talking out of your ass again за неща които нито си гледал, нито си чел някаква информация, нито имаш някаква представа.
|
|
|
Заглавие: Re: Devilman Crybaby (зима 2018) Публикувано на: Вто Яну 16, 2018 1:16 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Нали ти казах, че са му турили намордник на Юаса. Некой му е заприщил истинската същност, но мен ми стига почеркът му. Първа забележка, по crybaby-то в сравнение с ориджинал: Дизайнът на Зенон в мангата наистина е страховит: висок колкото небостъргач гигант, с огромна глава в гърдите и три глави, които говорят едновременно, а в анимето изглежда като карикатура с тез два запъртъци на смешни глави на рамената?? и на височина са го смалили и фейса му е меХ. И като цяло наистина претупаха историята на Зенон и фракцията му, мина между капките. Ето къде 2 епа повече нямаше да са излишни. ____________________________________ П.П. Кво се занимаваш с Бай Велуш...чуди се човека с кой да си чеше пръстите по клавиатурата. И с годините става по-зле и почти нетърпим. Аз отдвана съм игнор, изгубена кауза е той за интересна и продуктивна дискусия.
Последна промяна DiaDora на Вто Яну 16, 2018 3:23 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Devilman Crybaby (зима 2018) Публикувано на: Вто Яну 16, 2018 1:38 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Държите човечеца за клубен клоун, а той така се е въодушевил и оакал почти всички теми с компетенция, че мен ме е страх да разлистя нещо. И все пак, какво ще е аниме света без наш велуш, ще осиротее безкрайно... Long live velush , да ни е здрав дълги години и да ни радва и весели с разборите си (на който му захапе щуротиите де, аз съм past this stage) Но все пак е хубаво ако се увлече много, някой да забърсва, щот някои теми наистина са нечетаеми от преТролване, упс..искам да кажа пресолване.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Devilman Crybaby (зима 2018) Публикувано на: Вто Яну 16, 2018 3:31 pm |
|
velush |
|
|
|
Wind_Falcon Цитат: 10 епизода е сегашният western made for streaming tv series стандарт Защо тогава Voltron: Legendary Defender, който е пак поръчан от Netflix: Сезон 1 - 13 серии. Сезон 2 - 13 серии. Сезон 3 - 7 серии. Сезон 4 - 6 серии. Сезони 3 и 4 са пуснати с разлика два месеца. Още Wakfu сезон 3, пак на Netflix - 13 серии. Trollhunters сезон 1 - 26 серии, сезон 2 - 13 серии. BoJack Horseman всеки от сезоните - 12 серии. Castlevania сезон 1 - 4 серии. B: The Beginning е обявено - 12 серии.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|