|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 3:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
AKIRA_SAN написа: Много зле. Анимето ме разочарова, Берсеркар е 100 пъти по добро от Blade of the Immortal. 13 еп на RAW отдавна излязоха. Единствено което ми хареса е два епизода, опанинга и музиката аха дам вярвам ти ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) он: мен само арта неми допада на места >.>
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 13, 2017 11:33 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Мангата е много трудно да я намериш с не-кирливо качество, особено първите like... 10 тома. Филмът не съм го гледала, но само като видя актьорите и ми се повръща. Освен това нещо са се опитали да го обърнат на хумор. Не знам кое е по-зле.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 13, 2017 10:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8584.jpg) |
TOXIDOMASK |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
velush написа: Направо хващай нея. Манга не чета. Не може да ме грабне нищо.Няма и да почна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 13, 2017 10:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
TOXIDOMASK Цитат: Не може да ме грабне нищо. Какво си се опитал да четеш, щото обикновено мангата е в пъти по-добра от аниме адаптацията? Ето Blade of the Immortal е добър случай да се пробваш пак, артът и е доста зарибяващ.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2017 3:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8584.jpg) |
TOXIDOMASK |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
velush написа: TOXIDOMASK Цитат: Не може да ме грабне нищо. Какво си се опитал да четеш, щото обикновено мангата е в пъти по-добра от аниме адаптацията? Ето Blade of the Immortal е добър случай да се пробваш пак, артът и е доста зарибяващ. Човек, знам,че звучи странно да го пиша във форум за манга и аниме, но манга не чета. Опитвал съм през годините поне 30 пъти,на всякакви заглавия... ми, lame ми е цялата работа, из основи спрямо мангата. Не отричам и не оплювам нищо,ама да гледам черно бели ( в повечето случаи) драскулки и от 2 страници, половината да е заето от лице,дето вика- Uh, oh, или aaaargh /kabooom.... не, мерси ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Отщява ми се всичко. Явно не е за мен, за това и не чета ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Да допълня и че след Basilisk,чийто опънинг си ми е любим- ми нито гледам OP нито ED.Превъртам си директно до началото на серията и това е . Имам любими анимета, дето в захлас мога да коментирам с часове, имам и такива дето мога да ги плюя до Коледа, но никога не говоря за опънинги и ендинги. It is wat it is .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2017 9:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
TOXIDOMASK Цитат: ми, lame ми е цялата работа Според мен си попадал на lame манги (има ги доста, особено прехвалените ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), нямам друго обяснение. Цитат: Да допълня и че след Basilisk,чийто опънинг си ми е любим- ми нито гледам OP нито ED. И аз като ги изгледам веднъж от любопитство (понякога съдържат важна информация, а понякога спойлер, а понякога откровена лъжа ![=))](./images/smilies/=)).gif) ), после ги скипвам. То и 99% то тях са с j-pop, а аз ненавиждам естрадна музика. Та не те насилвам или нещо такова. Ето аз дето хваля на практика не чета манга. Просто Blade of the Immortal са доста интересни и брутални "драсканици".
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2017 3:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
lovelyangel666 написа: Мангата е много трудно да я намериш с не-кирливо качество, особено първите like... 10 тома. Филмът не съм го гледала, но само като видя актьорите и ми се повръща. Освен това нещо са се опитали да го обърнат на хумор. Не знам кое е по-зле. Първите 6 тома ги има с добро качество от Lovag-Empire. После също са със ставащо качество, само малко резолюцията е ниска. Гадното е че първите ~18 волюма са сканове на х'Американските издания, които са mirror-нати (четат се от ляво на дясно) и номерацията на главите е различна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2017 3:30 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Те и в bakabt ги има с добро качество, но е същото американско флипнато издание, което постоянно ме обърква. За номерацията на главите не ми пука особено.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blade of the Immortal (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 18, 2017 2:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Ще пробвам филма. Въртят го по кината на Острова и учудващо има бая реклама за не-американска или английска продукция.
Мангата е У-НИ-КаЛ-НАААААА !!! Дори за нечетящите манги, заслужава си напъна. Артът е страховит !!!
Анимето го гледах като прохождах в аниме средите и тогава ми хареса, но после разбрах колко не кореспондира с чувството и аурата на оргиналната история. Но опенинга и ендинга си заслужаваха и ненормалния саундтрак, който и до днес ми е от любимите.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|