|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2005 10:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=149.jpg) |
Firestorm_1 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
samara написа: ми той вече е почнал, трябва да са 30 или 31 епизод вече, но от 25 нататъка не са субнати ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) то човек да има търпение ама вече 3 седмици та и повече да няма релииз ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
А стига бе! Аз пък следя всеки ден на shinsen и си мисля че още не са тръгнали да излизат.... Дано да се фане некой да ги субва...
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 25, 2005 6:15 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
x-laws написа: Хяхяхяхяхя ~ познайте какво Shinsen-subs са ****ци...питам си в канала им за 26 епизод и едва не ме изядоха с PC-то то не бяха предупреждения то не бяха ban-онве.И накрая какво получих като информация - "The project is active so be patient".Какво да кажа чакаме и се молим да го изквасят накой ден. аа да аз тва го чета за пореден път във форума им, ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ужасно тъпо според мен, то вярно чнали трябва да се има търпение, но в границата на една седмица да излиза епизод, а то кво.... вече доколкото разбирам около месец няма релийз, уж някой трабвало да се занимава с него.. що направо не кажат дали ще има проект или не, ако не може пък да го поеме друга група... то вярно че е фен съб, ама да се хванат малко по-сериозно, егаси това ако бях аз, нямаше да има чак такива изцепки, поне щях да си знам че имам нещо като краен срок и да се опитам даси го спазвам.. Firestorm_1 написа: А стига бе! Аз пък следя всеки ден на shinsen и си мисля че още не са тръгнали да излизат.... Дано да се фане некой да ги субва...
а попринцип някой се Kaze-kun би трябвало да го превежда, ама то една такава объркана работа е, че ти писва да четеш 48 страници и сега не съм много сигурна..
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 30, 2005 5:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=149.jpg) |
Firestorm_1 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
MePhIsToPhEL написа: toi nali kaza 4e ima kontrol vyrhu tqloto na robert zna4i ne gi qde po skoro gi skladira ili ne6o takova
Значи Уеки и Роберт са Heavenly Beings => Това новото трябва да е Hell Being - ako съдим по това че може да ходи в ада...
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 31, 2005 1:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=364.png) |
x-laws |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:43 pm Мнения: 200 Местоположение: The End of all Dreams
|
Firestorm_1 написа: Еми ще чакаме то се е видяло.... Иначе тва си е дискусия айде да не обсъждаме тука кога по колко излизат....
Спомняте ли си оня със сините дрехи дето се появи в началните епизоди и се би с Уеки( Има го на постера) и не използва силата си... Тоя май е бая силен, въпреки че тогава и Уеки не беше кой знае кво... Та дали пак ще се появи....
Ми не се знае ама щом е на постера - има някакъв шанс.
Какво ща кажете за новият главен злодей.Изглежда е имал вземане даване с Нео(как се размина с Катаната) ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) .За мен обаче решаващ фактор във вторият рунд ще е Мори(много ми се ще да и знам силата) ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) А за Ueki ще е жизнено важно да стане 10stars и да си намери нова сила за битка срещу новият лошко,както и срещу останалите кандидати за Бог(тука пак трябва да има някой зверски силен).
Доста неща има тепърва да се разясняват просто
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|