Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сериал: Stranger Things (2016)
МнениеПубликувано на: Сря Авг 10, 2016 12:29 am 
Аватар

И аз се надявам да има S2.

Мисля, че единственият разочароващ аспект в шоуто, беше че Нанси остана с douchebag-а, а не hook-на с Джонатан.
But then again, човек, който носи пуловер на еленчета не може да е чак толкова голям douche.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 10, 2016 1:16 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

lovelyangel666 написа:
But then again, човек, който носи пуловер на еленчета не може да е чак толкова голям douche.

не си гледала Glee :lol: :lol: :lol:

Относно Stranger Things - ако ви е любопитно за множеството препратки и задни мисли около сериалчето :arrow: http://www.imdb.com/title/tt4574334/tri ... tt_trv_trv

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 10, 2016 3:38 am 
Аватар

lovelyangel666 написа:
Там къде беззъбия звънна на даскала по нощите ли?

Дам, дето щеше да пори няква жълтурка.

Ghostbuster написа:
bg_voin - не виждам причина да те интересува, така че защо се заяждаш?
Пост-а ти е бсолютно безсмислен.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 10, 2016 2:57 pm 
Аватар

KISSSY написа:
lovelyangel666 написа:

не си гледала Glee :lol: :lol: :lol:

Относно Stranger Things - ако ви е любопитно за множеството препратки и задни мисли около сериалчето :arrow: http://www.imdb.com/title/tt4574334/tri ... tt_trv_trv

Не, не съм.

Иначе тука са слагали само рефърънси към филмите, а има още много. Действително най-много препратки има към "То" и "Тялото".

В новелата на Кинг "Ланголиерите" ("Четири след полунощ", част I) героите влизат през gate в alternate dimension който е копие на реалния свят, но е сив и обезлюден. Turns out they went in the past and are about to be erased together with it unless they find the gate and go back asap.

В "Живата факла" момиченцето също прекарва голямо време във facility-то на лошковците, които експериментират с нея. Баща и e on the verge of death от преизползване на способностите си и отслабва все повече всеки път когато ги използва.

В "Кери" главната героиня също владее телекинеза. At the end of the book she goes on a massive killing spree.

Малко far fatched, но в "Слънчевото куче" ("Четири след полунощ", част II) главният герой има фотоапарат, с който запечатва снимки на murder dog от друго измерение.

И сигурно още много и много, но от творчеството на Кинг не съм чела нищо, излязло в последните 20 години, so I wouldn't know.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 16, 2016 7:54 pm 
Аватар
Културовед

Тея от Vox от време на време правят хубави новинарски щуротии. Както това видео за Stranger Danger. :)

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2016 2:53 pm 
Аватар

Много добро. Най ме радва това, действието се развива в близкото минало и ме обзема някаква приятна носталгия. Все едно са филмирали някоя от страшните истории, които си разказвахме на пейката :D
Can't wait for season 2 :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2016 1:10 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

Дори не усетих кога почна и кога приключи.
Осем епизода бяха чудесна бройка.
Хареса ми, че не излючваше усещане на TV продукция, а все едно гледах нарязан филм :lol:
Само нещо между седми и осми епизод ми се губи, което не разбрах със съквартирантката ли групово сме "проспали" или наистина не показаха майката и шерифа как ги хванаха. :lol:
Все тая. Беше добро, ще чакам втори сезон.

I want to protect Eleven ; _ ;

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2016 1:29 pm 
Аватар
Културовед

Love child написа:
Само нещо между седми и осми епизод ми се губи, което не разбрах със съквартирантката ли групово сме "проспали" или наистина не показаха майката и шерифа как ги хванаха. :lol:
Проспали сте, да, показват тоя момент в края на 7ми епизод. :lol:

кой не иска? ьцфп

МнениеПубликувано на: Нед Окт 29, 2017 1:55 pm 
Аватар

Някой гледа ли втори сезон? Заслужава ли си, или е на същото ниво като първи сезон и по-добре да не си губя времето?

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 12:03 am 
Аватар

Саундтракът определено си заслужава. За два епизода не се случи нищо кой знае какво, явно пестят за финала.

МнениеПубликувано на: Съб Ное 04, 2017 2:46 pm 
Аватар

Ragnos написа:
Някой гледа ли втори сезон? Заслужава ли си, или е на същото ниво като първи сезон и по-добре да не си губя времето?

Ако не ти е харесал първият сезон, вероятно и този няма да ти хареса. Аз го изгледах за два дни и останах доста доволен, но всеки с вкуса си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 11, 2017 6:27 pm 
Аватар

Бях го оставила да се натрупа и го изгледах за два-три дена. Not so impressed. Първия сезон беше по- силен и една идея по-логичен. Сега самото действие ми се струва форсирано и попретупано, можеше да го разтеглят малко и да обяснят някои нелогични неща.
Ся чакаме сезон 3.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 19, 2017 8:29 pm 
Аватар

Съгласен съм с ASSASSIN, действието и конфликтите са ass pull-нати, новите герои служат по скоро като plot device за други герои без те самите да са смислени, интересни и развити сами по себе си. Боб от първия момент в който го показаха знаех че е monster fodder-а на сезона. Като цяло беше по-безцелен този сезон, и не толкова силен. По-meh. Новият лошко никакви детайли за него не се разбраха, от къде идва и защо, за upside down света също 0 ново инфо, както и почти никакви детайли от overall plot-а. Доста филърно чувство поражда този сезон. А седми епизод все едно беше епизод на X-Men, не на Stranger Things, и то особено клиширан и безинтересен епизод.

Но сякаш и в някои отношения по-малко дразни този сезон сякаш, което не мога да си го обясня.

Става общо взето, но вече тръгва към затъпяване.

МнениеПубликувано на: Нед Ное 19, 2017 11:45 pm 
Аватар

Wind_Falcon написа:
Съгласен съм с ASSASSIN, действието и конфликтите са ass pull-нати, новите герои служат по скоро като plot device за други герои без те самите да са смислени, интересни и развити сами по себе си. Боб от първия момент в който го показаха знаех че е monster fodder-а на сезона. Като цяло беше по-безцелен този сезон, и не толкова силен. По-meh. Новият лошко никакви детайли за него не се разбраха, от къде идва и защо, за upside down света също 0 ново инфо, както и почти никакви детайли от overall plot-а. Доста филърно чувство поражда този сезон. А седми епизод все едно беше епизод на X-Men, не на Stranger Things, и то особено клиширан и безинтересен епизод.

Но сякаш и в някои отношения по-малко дразни този сезон сякаш, което не мога да си го обясня.

Става общо взето, но вече тръгва към затъпяване.

Ясно, значи скипвам и спестявам 10-тина часа за по-смислени неща...

МнениеПубликувано на: Чет Ное 30, 2017 5:21 pm 
Аватар

I liked it as much as I liked S1. Освен това имаше намигване към S3.

Най-интересното в новия сезон бяха персонажите. Дори least likeable героят - Billy - беше забавен да се следи. Малко lovey-dovey нещата ми дойдоха в повече, а и Nancy е тъпоглава шунда, която разби сърцето на горкия Steve ;(

Bob voted for MVP of the season.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]