|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Чет Сеп 21, 2017 11:10 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Плугин? За чий ти е плугин, просто махаш ръчно бисквитката и готово. За по ясно влизаш в пандата и се мяташ в пейдж опшъните StarScream. написа: някой има ли успехи с влизането там ? Последно свалях към 2000 доужина та да, всичко работи ок
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Пет Сеп 22, 2017 12:20 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
За хрома не знам, не го ползвам. Инак къде си се хласнал в дълбоките сетинги, просто кликаш с десния бутон на сад панда страницата и избираш view page info, насетне според шота ми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Пет Сеп 22, 2017 12:41 am |
|
StarScream. |
|
|
|
Махам го,и пак нищо. Нали това ? https://imgur.com/a/EMuuX Даже пак се появява същото за махане като погледна пак,след като опитам.
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Пет Сеп 22, 2017 11:20 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Оф, добре ще напиша цялата процедура. 1. Регистрираш се във форума на адрес https://forums.e-hentai.org2. Уверяваш се че си логнат и след това отиваш на страницата на тъжната панда 3. Кликаш с десния бутон някъде около картинката и избираш view page info 4. Тъй като се отваря по подразбиране на general кликаш на security таба 5. Кликаш на view cookies, виждаш наличната бисквитка yey и кликаш remove selected ако си я избрал или направо remove all shown 6. Затваряш всичко и рефрешваш страницата 7. Profit Kakто можеш да видиш ползвам сайта от 6 години А ето така изглежда пандата като влезеш /на шота съм селектирал да ми показва само галериите с торент, инак страниците са няколко хиляди повече/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Сря Сеп 27, 2017 7:21 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Това вече е странно. При мен открай време си става по метода, който описах. Защо при теб не ще нямам понятие. Единствено ми прави впечатление, че при теб има цели 4 бисквитки а при мен само една и тя е yay. Освен да пробваш пак, но махни само "yay" без да пипаш другите да видим дали ще хване.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Сря Окт 18, 2017 4:13 pm |
Mas7era |
|
|
|
Пичове преди доста време гледах един хентай.Но не мога да сетя за името .Историята е нещо като пародия на дънкан маклауд .Две приятелки едната нещо като самурай като убиеше някоя др и взимаше гардите и нейните ставаха по големи.Някаква идея?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Чет Дек 14, 2017 8:42 pm |
Mas7era |
|
|
|
blink182 написа: Manyuu Hiken-chou Но това не е хентай. Да благодаря ти.Вярно че не е хентай.Разбрал си по глупавато ми обяснение
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|