|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Пон Окт 09, 2017 12:22 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Благодаря <3
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Сря Яну 24, 2018 10:26 am |
|
velush |
|
|
|
Manga Anime Цитат: само като гледа картинките без да разбира Хентай мангите броят ли се? Цитат: Има ли някоя манга без грам текст? Помня навремето в EatMan имаше една глава без грам реплики и работеше добре.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Нед Яну 28, 2018 4:06 pm |
|
realist |
|
|
|
Manga Anime написа: Някой пробвал ли е да чете японска манга, само като гледа картинките без да разбира езика, ми е чудно? Често си разглеждам неща, на които няма превод. Manga Anime написа: Има ли някоя манга без грам текст? Гон е чудесен пример. Manga Anime написа: а коя е най-известната манга, до-сега в Света? с най-много преглеждания!? One Piece е много пред другите.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Нед Яну 28, 2018 7:06 pm |
|
velush |
|
|
|
realist Цитат: One Piece е много пред другите. Най-продаваната определено, но ако можем да разделим въпроса на Manga Anime на две - известна и четена, определено Хари Потър-ите са Dragon Ball, Naruto, Death Note и дори Sailor Moon.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Чет Сеп 06, 2018 12:07 pm |
|
qnkov |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 24, 2008 2:29 pm Мнения: 230 Местоположение: Козлодуй
|
Дайте ми сайт с Lights on/off опцията, която затъмнява отстрани. Търсих, но не намерих, а имам спомени, че я срещнах преди няколко седмици.
_________________ Влезни в реалността, за да усетиш наистина анимето, вместо да му правиш сценарии в главата си. Да си аниме фантазьор си има своите години, а когато започнеш да ги гледаш от класическата, красива и научна страна, тогава може да ме поучаваш относно тях!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Пет Сеп 07, 2018 11:47 pm |
|
qnkov |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 24, 2008 2:29 pm Мнения: 230 Местоположение: Козлодуй
|
Това със смяна на демето го виждах и аз, но не е това, което търся? В кис-а къде я виждаш тази опция, понеже нещо ми бяга?
_________________ Влезни в реалността, за да усетиш наистина анимето, вместо да му правиш сценарии в главата си. Да си аниме фантазьор си има своите години, а когато започнеш да ги гледаш от класическата, красива и научна страна, тогава може да ме поучаваш относно тях!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Съб Сеп 08, 2018 11:57 am |
|
Freez3. |
|
|
|
qnkov написа: Това със смяна на демето го виждах и аз, но не е това, което търся? В кис-а къде я виждаш тази опция, понеже нещо ми бяга? Предложих го, щото имах някъв спомен, че май имаше такава опция ама явно съм грешал.
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за бързи въпроси Публикувано на: Съб Сеп 08, 2018 11:57 am |
|
Freez3. |
|
|
|
qnkov написа: Това със смяна на демето го виждах и аз, но не е това, което търся? В кис-а къде я виждаш тази опция, понеже нещо ми бяга? Предложих го, щото имах някъв спомен, че май имаше такава опция ама явно съм грешал.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|