Анимето е наистина невероятно, просто не може да се обясни с думи колкото добро... Така ме заплени, че не разбрах кога започнах и кога свърших, кога ми влезе в любимите. Чувствам се все едно пред очите ми е минало всичко, което мина през очите на героя, а то хич не е малко. Просто ме остави без думи...
Последна промяна djhot на Вто Юли 21, 2009 7:23 pm, променена общо 1 път
ооо тъкмо се чудех какво да подхвана, а като гледам това ще е нещо златно.
an0ne7o, viewtopic.php?t=13192 тука се пита (би трябвало да го знаеш), и ако никой от линковете не ти върши работа, потърси го в мининовата най-малкото. Сега му е момента, докато помагам със сийда
Публикувано на: Пет Авг 07, 2009 1:24 pm
flssdd
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
Уау! Това аниме ми докара толкова объркващо смесени чувства. Просто не знам как да го опиша точно. Не е като нищо друго, което съм гледал. Жалко, че свърши толкова бързо. Но много ми хареса и края 9 от 10 и то само, защото на моменти звуците ме подразниха малко Влезе ми в топа завинаги. Който не го е гледал, трябва да поправи грешката
Публикувано на: Съб Авг 08, 2009 4:30 pm
Evility
Започнах да го гледам с малко смесени чувства, но бързо-бързо разбрах, че наистина е много хубаво (сега като видях темата и се навих да изгледам и останалите Кино-рилейтед xD)! Накрая само хронологията на събитията ме обърка много, но с още 2-3 гледания се оправих
Едно интересно аниме е мойто заключение Спада към 'must see' анимета, макар че не влиза в моят топ 5 .
ПП: Кино ме радва с това свое спокойствие и начина, по който е дистанцирана от всичко като не се намесва или оспорва обичайте на страните(за разлика от всеки втори главен аниме герой, който изживява морална криза и решава, че трябва да пренаправи живота на останалите като раздава акъл )
Заглавие: Re: Kino no Tabi
Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 12:27 am
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Едно от аниметата на което без колебание дават оценка 10/10. Гледала съм го вече поне 5-6 пъти и винаги страшно много му се кефя. И винаги ме оставя със смесени чувства.
Много ми се иска да имаше още поне няколко сезона.
Kino no Tabi: The Beautiful World - The Animated Series ep. 1 - продукцията е достатъчно добра, тонът е същият, а новите сеюта се вписват добре в атмосферата въпреки опасенията на някои хора. Шоуто се завърна и си е в общи черти същото. Липсваше ми и сега се радвам, че се върна отново. Има някои недостатъци, като CGI-а в масовите сцени, обаче най-големият проблем е сюжетът на епизода - твърде елементарен и очевиден. Може би точно тази история си е такава и в оригинала? Другото ми притеснение е заглавието на следващия епизод - Колизей. Дали това е римейк на арката от старото аниме или просто съвпадение на имената? Аз бих предпочел да продължат нататък в историята или в неадаптирания материал, а не да покриват познати територии.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
Заглавие: Re: Kino no Tabi (пролет 2003)
Публикувано на: Пон Окт 09, 2017 10:14 am
Ragnos
Май е старата арка тази с Колизеума (но може и да греша), доколкото разбирам този първи епизод си е и първоначален в сорс материала.
Мен също ми дойде семпла тази история, по-голям кеф ми доставяше старото аниме сякаш (и особено онзи филм The Land of Sickness който беше страхотен по спомени).
Визуално керъктър дизайните и CG-то развалят иначе хубавата презентация. На атмосфера е добре. Трябва пак да чуя старите озвучители за да направя сравнение, но тези не дразнят особено много. Май Хермес звучеше по-детски в старото аниме, което приляга повече на образа му и въпросите които пита, сега звучи малко като идиот
За сега ми е положително мнението, но предвид че старото аниме е режисирано от Nakamura Ryuutarou, новото ме съмнява да може да го стигне.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 42 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения