|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 01, 2017 4:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
mike_toreno написа: А иначе, интересното е, че тоя ТВ рип е изчезнал от лицето на земята. Търсих в няколко тракера. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Дал съм линкове за БР. Аз си го свалих за няколко минути. Наистина не знам защо ти е цензуриран вариант с лошо качество?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 23, 2017 8:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49301_1347300257.jpg) |
uzee |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Както бях писал личния живот надделя и не успях за 5-годишнината да пусна обновен превод. Относно нагласянето на буквите - естествено, че няма да се получи, защото по времето когато правех превода във вибокс, едновременно с това беше и състезание, кой потребител ще качи новия епизод първи. Така че епизодите, които ползвах като източник не бяха от един английски преводач, ами от множество (в зависимост от това, кой е най-бърз за седмицата) ![:jester: :jester:](./images/smilies/jester.gif) Гледайки назад нямаше много смисъл, т.к. бях единственият който превеждаше анимето, но тогава исках да хвана и публиката, която гледаше анимето с английски субтитри във вибокс. Затова и последния епизод във вибокс беше качен в 480 качество, т.к. не можех да изчакам HQ релийса (в онези години тези неща не излизаха наведнъж) + интернетът в онзи ден ми беше бавен и ако чаках да го изтегля и кача щях да съм с няколко часа зад останалите ъплоудъри. От друга страна като гледам коментарите мога да ви дам добри новини - лятото след като анимето беше свършило с exword бяхме решили да оправим превода и макар че в крайна сметка не стигнахме до края (аз бях тогава извадил корекциите на всичките ми преводит в няколко ноутпад файла... които вече не знам къде са, така че ако оправям превода ще трябва да изгледам всички епизоди наново ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) но exword замина за Щатите по едно време и като се върна приключи с преводите на анимета като цяло), все пак първите 12 епизода ги бяхме прекрасно хардсъбнали с караоке ефекти и какво ли не. Бяхме ги качили в торент версията на анимесбг, но не и в замунда (във вибокс на моя профил си стоят видеотата със стария превод, а в профила на exword стоят 3те епизода, които той бе превел преди да работим заедно, т.е. пак без ефекти и т.н.). С други думи, настрана от хората, които някога са ги изтеглили от торента на анимесбг май наистина хубавата версия на тези 12 епизода никъде не е качена (за видео ползвахме на Commie в 720 качество). Та ето къде идват споменатите добри новини - 12те епизода аз си ги пазя на външен диск, така че ако някой има профил в замунда от който може да качва торенти, може да ми пише да му пратя през скайп епизодите да ги качи (извън България съм, та пращането ще отнеме известно време). Сега ми наближава един изпит, но все пак ще гледам да не забравя тази седмица редовно да влизам тука в сайт да си гледам личните съобщения дали някой от вас няма да ми пише за епизодите (напомням, че са хардсъбнати, та и да искате не можете да променяте текста да пишете, че е ваш ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) Всичко добро
_________________ Me
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 28, 2017 9:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
uzee написа: защото по времето когато правех превода във вибокс, едновременно с това беше и състезание, кой потребител ще качи новия епизод първи. Така че епизодите, които ползвах като източник не бяха от един английски преводач, ами от множество (в зависимост от това, кой е най-бърз за седмицата) ![:jester: :jester:](./images/smilies/jester.gif) Гледайки назад нямаше много смисъл, т.к. бях единственият който превеждаше анимето, но тогава исках да хвана и публиката, която гледаше анимето с английски субтитри във вибокс. Винаги ми е била интересна логиката зад това поведение във вибокса.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 29, 2017 8:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46242_1547931948.gif) |
The Hollow Shrine |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Приятно нарисувано и приятно нелепо откъм сюжет. Едно време ме тригърна яко и мрънкаливо започнах да го защитавам, which i still might do, особено предвид че си вадиш аргументите на базата на един епизод, който се оказа 0,5% от сюжета. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но признавам, че не съм го гледал оттогава. А тогава имах шитав вкус. Не знам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 29, 2017 2:14 pm |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Анимето си струва само заради розовото лоли.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|