|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пет Авг 04, 2017 5:16 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Много е забавно как разговорите на Jon и Daenerys са супер awkward Ама намирисва от далече, че Jon ще го топне на леля си.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Вто Авг 08, 2017 6:31 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Как Джейми падна в локвата и се удави. Няма такъв цирк. Определено ще има нещо между двамата, но може да не направят кефа на публиката. Ами Джейми и Данерис lol
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Вто Авг 08, 2017 9:41 pm |
Phantom |
|
|
|
Джон и Денерис ми е малко гнусно, инцестите ми идват в повече вече, против съм, но думата ми сила няма, така че... Локвата море се оказа, сигурно Брон ще помогне на Джейми да излезе, нали той няма броня. Битката между Аря и Бриен беше злато, Сансита кой знае какво си мисли горката. В случай, че някой не схвана (защото аз не схванах веднага): "Chaos is a ladder" са думи, които Кутрето каза на Варис веднъж, в книгите било посочено като негово житейско мото или нещо такова (не съм ги чел всичките още) и Бран просто си ги присвои Затова Кутрето изглеждаше шокиран. Като стана дума за Бран - голямо дърво стана, пълен неблагодарник излезе като си говореше с Мийра. А даже ги шипвах. Но му е простено, защото да знаеш всичко което се е случило и се случва е доста голям товар, нармално да изперка малко или много. Бродниците да идват вече, че ми писна да чакам, те хората ще се избият сами и без тях.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Сря Авг 09, 2017 1:48 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Bran не е изперкал. Просто вече не е Bran.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Авг 14, 2017 6:47 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Остави, че сериала не е бил толко вълнуващ досега, от всичко най-много ме кефят миймовете дето плъзват Jon, after discovering that annulment record: Hey, Dany? Dany: Yah? Jon: *whispering* Bend the knee.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Вто Авг 15, 2017 12:44 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: нищо чудно да яхне скоро време някой от трите Ще им ебе майката... Буквално!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|