|
Дата и час: Вто Сеп 07, 2010 5:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
| Автор |
Съобщение |
|
|
Заглавие: Samurai Champloo (пролет 2004)  Публикувано на: Вто Май 29, 2007 9:11 pm |
 |
| animeFAN |
| |
 |
|
AniDB ANNTitle: Samurai Champloo \ サムライチャンプルー English: Samurai Champloo Genre: Action, Adventure, Comedy, Historical, Martial Arts, Samurai, Seinen, Slapstick, Swordplay, Violence Type: TV Series Episodes: 26 Year: 20.05.2004 till 19.03.2005 Producers: Manglobe, Watanabe Shin`ichirou, Nakazawa Kazuto, Nujabes, Fuji TV URL: http://www.samuraichamploo.com/Връзки (Аниме)Mugen's a buck wild warrior - violent, thoughtless and womanizing. Jin is a vagrant ronin - mysterious, traditional, well-mannered and very strong as well. These two fiercely independent warriors can't be any more different from one another, yet their paths cross when Fuu, a ditzy waitress, saves them from being executed when they are arrested after a violent swordfight. Fuu convinces the two vagrant young men to help her find a mysterious samurai "who smells of sunflowers." And their journey begins. This is a story about love, friendship and courage... NOT!___________________ Преди малко гледах първия епизод , напълни ми душата  Засега Mugen повече ме кефи от Jin П.С. Търсих и не намерих тема за аниме в този раздел , затова пускам темата
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 29, 2007 9:39 pm |
 |
| Recca |
| |
 |
|
Мхммм....убаво баше ,ма края малко никъв не мясаше  .....
Последна промяна Recca на Вто Май 29, 2007 10:26 pm, променена общо 1 път
_________________ it'z all 'bout teh weatha~ Yin and Yan are one. :-0
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 29, 2007 9:54 pm |
 |
| Recca |
| |
 |
|
animeFAN написа: ако ще спойлвайте - правете го както трябва , щото аз още не съм го изгледал 
както трябва...ти искаш ли да ти се спойли  .....как да е...искаш ни искъш , ако не се лъжа у първата страница е забранено  ....а и по-добре сам да си рабереш всичко 
_________________ it'z all 'bout teh weatha~ Yin and Yan are one. :-0
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 29, 2007 10:05 pm |
 |
| sifer |
| |
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 471 Местоположение: Different World
|
страшно аниме,но някък накрая нещо му липсваше(колкото и да го мисля не мога да разбера "какво му липсва").Как да е,Муген е трепач,Джин(самото му име ме кефи)е пич,двамта са страшна комбина и следва нещо което от врме на време разваля тая кобмина>ТОва е Fuu(лично мение).Тя е много хубаво момиче,ма не е там работата,много,като кокошка се държи  >преглътва се това.
КАто цяло мноо малко минуси има(пак това си е лично за мен),страшен хумор,хубав бой,кво повече моеш да искаш 
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 29, 2007 10:18 pm |
 |
| animeFAN |
| |
 |
|
Recca написа: animeFAN написа: ако ще спойлвайте - правете го както трябва , щото аз още не съм го изгледал  както трябва...ти искаш ли да ти се спойли  .....как да е...искаш ни искъш , ако не се лъжа у първата страница е забранено  ....а и по-добре сам да си рабереш всичко 
нямах предвид това , просто някой да не се изхвърли и да каже как свърша ...
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 29, 2007 10:33 pm |
 |
| Sparda Dante |
| |
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 2818 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Аз ще дам един прост пример защо това аниме се превърна в любимото ми след като го изгледах преди няколко дена
Значи за историята няма да говоря че да не правя спойлери на тези които не са го гледали
1.Муген е безрасъдния хулиганин непукист трпещ всичко наоколо луд за връзване което много ми напомня за характера на Данте Devil May Cry
2.Джин сериозния самурай който е джентълмен но също е яко слеър което моментално ме навежда на сравнение с Върджил Devil May Cry
та за това много ми допадна
също така графиката(арта) много ме блазнят и бойните сцени не са лоши аве анимето е супер здраво
Цитат: ами първо го изгледай и чак тогава отваряй тема за дискусии, няма никой да те изпревари, спокойно
ми аз щях да го испревара със сигорност защото точно преди малко си мислех да пускам тема за анимето 
_________________ _______DevilMayFU 5 Special Edition - Sparda Dante's awakening_______

|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 29, 2007 10:58 pm |
 |
| Sauron |
| |
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Ха, защо си мислех, че това аниме си има тема, и съм писал вътре, но както и да е
Та значи много ми харесва, едно от любимите ми е. Супер смях, добра история, супер екшън и страхотни двама персонажи: Jin и Fuu, нарочно не споменавам Mugen защото не го понасям, супер тъп персонаж е и се чудя защо толкова много хора се кефят на него. А да щях да забравя също за мен това аниме е супер нестандартното самурайско аниме - всеки епизод си беше уникален по своему и изпълнен от край до край с нещо - било то история, битки или някакъв фън (епизода с бейзбола, лелеее  )
Та който не го е гледал да се захваща веднага
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 30, 2007 12:14 am |
 |
| g3n3s1s |
| |
 |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1451 Местоположение: Doesn't Matter
|
SayanMk написа: Готино аниме, стига да ги няаше тия джиджи-биджи паузи и 'футурспекции' 
на мен пък това е 1-та причина заради която ми хареса повече.
въобще има доста неща които харесвам в това аниме: анимацията, начина по които са представени битките, 2-мата главни герой, елемента на комедия в сериите(особено тази с беизбола ;D ) 20-21еп със сляпата жена която им разказа играта и особено боя им в дъжда, начина по който свърши(анимето по начина по който се представяше, това беше най-подходящия изход за него). и още много.
много съм доволен от това аниме. (:
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|