|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 11:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] Публикувано на: Пон Юли 01, 2013 2:15 pm |
|
Luffy-sama |
|
|
|
Извинявам се за забавянето, но редактора (Exword) замина за Америка и от там ще ми прати субтитрите, но не знам кога. Дебна го в скайп, но от една седмица не е влизал. След като субтитрите са у мен ще напиша пост. Проекта ще го изкараме .
|
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] Публикувано на: Сря Сеп 25, 2013 1:36 pm |
|
X_Perfect_X |
|
|
|
Някакво развитие вече?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] Публикувано на: Сря Сеп 25, 2013 3:15 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Luffy-sama написа: След като субтитрите са у мен ще напиша пост.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] Публикувано на: Сря Май 28, 2014 8:38 am |
|
uzee |
|
|
|
Genata89 написа: до къде е опрял проекта ? еми exword все го отлагаше, та вече дори не знае къде си е сложил файловете. Принципно си пазя бележките относно какво трябваше да се поправи на епизодите, които остават (13-22), така че ако някои е навит да ги оправи + да сложи караокета, не би трябвало да отнеме много време. Иначе можеш да гледаш без поправените грешки онлайн тук епизодите. Така го бях превел тепърва като излязоха епизодите и го използвахме за основа на хардсъбването след проправките и настройването на тайминга. П.П. Прощавай за късния отговор, но от миналата година някъде не съм имал повод да си влизам в акаунта
_________________ Me
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] Публикувано на: Пет Май 20, 2016 1:03 pm |
|
uzee |
|
|
|
Darth написа: Групата май я няма вече, но все пак, има ли прогрес? Няма никой, всички с друго се занимават Но имайки предвид, че vbox почна да ми трие Guilty Crown клиповете един по един може най-сетне сега лятото да се реша сам да ги хардсъбна (естествено песните няма да имат яките караоке ефекти на exword, но пак колкото превода ми от преди 5 години да просъществува ). Обаче просто го обмислям, не заявявам нищо сигурно, защото естествено последна дума има real life
_________________ Me
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] Публикувано на: Пет Юни 23, 2017 10:56 am |
|
velush |
|
|
|
Е, колко е трудно сами да си ги синхронизирате? Обикновено трябва да се пипнат 3 сегмента - този преди началните надписи, този преди eye catch-а в средата на епизода (т.е. средното място за рекламна пауза) и този след нея. Понякога има сцена и след финалните надписи, значи 4 сегмента. Обикновено корекцията е 3-4 секунди напред или назад.
Единственият проблем е, че е малко досадно - местиш всичко докато съвпадне първия сегмент, намираш къде почва първата реплики от втория сегмент, маркираш нея и всичко след нея - наместваш, намираш първата разлика от третия сегмент, маркираш нея и всичко след нея - наместваш и т.н.
Като му свикнеш отнема под минута на епизод.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] Публикувано на: Съб Юли 01, 2017 11:31 am |
|
mike_toreno |
|
|
|
То и аз уж имам хубави новини. Писах на един човек и той се оказа, че работи по превода на uzee. (Атанас Пенев) Каза, че, когато свърши ще го качи. Новините изглеждат добри, но не се знае. Дано не му мине мерака! Аз преслушвам Vbox-а и маймунарника периодично, както и сайтовете за буквички. За момента са качени 3 епизода - във vbox7 и subs.sab.bz А иначе, интересното е, че тоя ТВ рип е изчезнал от лицето на земята. Търсих в няколко тракера.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|