|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 01, 2013 2:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46397_1398530550.jpg) |
Luffy-sama |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Извинявам се за забавянето, но редактора (Exword) замина за Америка и от там ще ми прати субтитрите, но не знам кога. Дебна го в скайп, но от една седмица не е влизал. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) След като субтитрите са у мен ще напиша пост. Проекта ще го изкараме ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 25, 2013 1:36 pm |
![Аватар](http://data.whicdn.com/images/73894037/thumb.jpg) |
X_Perfect_X |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Някакво развитие вече?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 25, 2013 3:15 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Luffy-sama написа: След като субтитрите са у мен ще напиша пост.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 28, 2014 8:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49301_1347300257.jpg) |
uzee |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Genata89 написа: до къде е опрял проекта ? еми exword все го отлагаше, та вече дори не знае къде си е сложил файловете. Принципно си пазя бележките относно какво трябваше да се поправи на епизодите, които остават (13-22), така че ако някои е навит да ги оправи + да сложи караокета, не би трябвало да отнеме много време. Иначе можеш да гледаш без поправените грешки онлайн тук епизодите. Така го бях превел тепърва като излязоха епизодите и го използвахме за основа на хардсъбването след проправките и настройването на тайминга. П.П. Прощавай за късния отговор, но от миналата година някъде не съм имал повод да си влизам в акаунта
_________________ Me
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 20, 2016 1:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49301_1347300257.jpg) |
uzee |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Darth написа: Групата май я няма вече, но все пак, има ли прогрес? Няма никой, всички с друго се занимават ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Но имайки предвид, че vbox почна да ми трие Guilty Crown клиповете един по един може най-сетне сега лятото да се реша сам да ги хардсъбна (естествено песните няма да имат яките караоке ефекти на exword, но пак колкото превода ми от преди 5 години да просъществува ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Обаче просто го обмислям, не заявявам нищо сигурно, защото естествено последна дума има real life
_________________ Me
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 23, 2017 10:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Е, колко е трудно сами да си ги синхронизирате? Обикновено трябва да се пипнат 3 сегмента - този преди началните надписи, този преди eye catch-а в средата на епизода (т.е. средното място за рекламна пауза) и този след нея. Понякога има сцена и след финалните надписи, значи 4 сегмента. Обикновено корекцията е 3-4 секунди напред или назад.
Единственият проблем е, че е малко досадно - местиш всичко докато съвпадне първия сегмент, намираш къде почва първата реплики от втория сегмент, маркираш нея и всичко след нея - наместваш, намираш първата разлика от третия сегмент, маркираш нея и всичко след нея - наместваш и т.н.
Като му свикнеш отнема под минута на епизод.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Guilty Crown [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 01, 2017 11:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=55120_1497040572.jpg) |
mike_toreno |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
То и аз уж имам хубави новини. Писах на един човек и той се оказа, че работи по превода на uzee. (Атанас Пенев) Каза, че, когато свърши ще го качи. Новините изглеждат добри, но не се знае. Дано не му мине мерака! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Аз преслушвам Vbox-а и маймунарника периодично, както и сайтовете за буквички. За момента са качени 3 епизода - във vbox7 и subs.sab.bz А иначе, интересното е, че тоя ТВ рип е изчезнал от лицето на земята. Търсих в няколко тракера.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|