Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 31 [ 454 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011)
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2014 6:31 pm 

Сега го почвам анимето и е доста забавно и интересно в началото.Малко се разочаровах, прочитайки последните няколко коментара от темата, че краят му не се харесва, но въпреки това мисля да си го изгледам докато ме зарибява. :mrgreen: Пък и не чакам за серии, което считам за бонус.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2017 12:00 am 
Аватар

Дропвам го след 4-ти епизод. Не ми е интересно. И ми е малко странно, че показват злото като нещо добро и готино. Встрани от това е леко за гледане, с готин хумор. Ако някога го пуснат по телевизията може да го гледам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2017 12:47 am 
Аватар

След потопа от пикня и аз го зарязах Beelzebub, а OVA-та беше толкова надъхваща.

Night_Seeker
Цитат:
злото като нещо добро и готино

Аз така разбирам нещата - за масовия японец (и може би азиатец) християнските ценности не важат. За него и ангелите и демоните са външни свръхестествени сили, които му се бъркат в живота и на които е принуден да се подчинява.
И двете страни са лоши, просто имат различни методи и чувство за стил.
Допустимо е да сключи сделка с която и от двете страни, стига да е на далавера - това не му тежи, като грях.

Hataraku Maou-sama също вади подобна гледна точка. Садао и Еми са просто от двете страни на един конфликт...и изведнъж се оказват със сходни интереси и си сътрудничат. Това в християнската трактовка е безсмислица.

Още подобни неща в Maoyuu Maou Yuusha и безброй други заглавия.

Има я още и идеята за yin yang - не може само с едното или другото, трябва баланс.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 15, 2017 6:59 pm 
Аватар

Beelzebub продължава да бъде една от най-големите ми мъки. Такава хубава манга, осрана заради дебелите пачки, които някои чичовци са получили. Да бъде смърт!

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 31 [ 454 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]