|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: DC / Marvel Публикувано на: Пон Фев 13, 2017 2:29 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
за малко да спойлна някви неща на един колега... ще го следя, но сигурно ще изчакам да излезе всичко. осем епизода не са много. also Aubrey Plaza <3
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: DC / Marvel Публикувано на: Пет Фев 24, 2017 2:29 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Легион много радва. Адски ми хареса.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: DC / Marvel Публикувано на: Сря Апр 19, 2017 5:51 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Отвратен съм колко сериали има вече и то не само по комиксите на тези две марки.
Към темата:
Арров - Не знам не го гледам и няма The Flash - Харесва ми, но понякога искам да се самоубия от тривиалност. Легендите оф томорол - Слаба работа, но има някакъв чар. Легиона - първите епизоди бяха ВТФ, средата беше кофа. Края започва историята. (първи сезон) Супер грилл - гледах половината на първи сезон и го дропнах, просто не ми се гледа повече сериали от този сорт. Но съм супер HYPE когато има пресичане на The Flash и SuperGirl. Агенти на Щит - Не знам, сигурно кофа.
Любимата оферта от Netflix
Какво по - сладко от готови сезони без да чакаш седмици наред за всеки епизод, да те мъчат в чакане и скапаните им реклами.
Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist & Daredevil
Искаш сезон, имаш го.
Сега се очаква Defenders общ сериал.
С това което започнах, колко мраза колко сериали правят в днешно време. Ако следиш всяка седмица по няколко сериала, умираш в света на илюзията.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: DC / Marvel Публикувано на: Съб Юли 22, 2017 11:54 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Wind_Falcon написа: Мен също ми казаха да го гледам, не ме впечатлява и в 3 епизода нищо не се случи, нулево развитие след епизод 1. Няма да ти хареса, според мен. Като цяло е аматьорски направен и това дразни.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: DC / Marvel Публикувано на: Вто Апр 10, 2018 11:09 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Започнахме Defenders вчера и излапахме 3 епизода набързо-набързо не знам как ще е нататък, но за момента насажда един такъв глад с постоянните въпроси, които те кара да си задаваш... отделно, следейки над 4 различни главни персонажа, дори 50те минути са малко @_@ особено готино е като забележиш, че героите и сцените им (поне преди да ги съберат на едно място) са цветово кодирани - червено за Мат, синьо за Джесика, жълто за Люк и зелено за Дани... От дрехи през предмети та чак до филтрите покрай тях. Нещо, което ми направи силно впечатление е колко калпава изглежда Джесика в битките си, но същевременно тя е bruiser - супер силна е и няма нужда да разчита на друго, освен на силите си, докато това не важи особено за останалите, освен може би за Люк, но той е бил боксьор, затова има някакви знания как да се бие. Overall - great experience so far, силно се надявам да остане така. Още не мога да разгадая каква е голямата врътка... Като знам как действат тези сериали, може би няма и да разбера още няколко епизода
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|