|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Дек 13, 2016 3:00 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
https://myanimelist.net/anime/season/2017/winterПо синопсисите в MAL-а всичко ми звучи от тъпо, по-тъпо с преобладаващи педераси, музикални педераси и спортни педераси, поради което ще бъда анти-авантюрист и ще се придържам към вече изпитаните заглавия i.e. Gintama Little Witch Academia Но за цвят да добавим ACCA - щото е нестандартно Kizu no Honkai - да има сополива драма на фона на другите.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Фев 01, 2017 6:29 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
https://static.neregate.com/2017/01/ner ... art-v1.jpgПролетният сезон ще се крепи предимно на sequel-и От този плакат ми харесват: Zero Kara Hajimeru Mahou no Sho Sekai Suru Kado - Original by Toei, what could possibly go wrong? Eromanga sensei - звучи забавно Souryo to Majiwaru Sakura Quest - каки в провинцията въртят туризъм, sounds nice Atom: The Beginning - да видим що за боза ще е това Oushitsu Kyoshi Haine ще гледам със сигурност Uchouten Kazoku 2 ПОХОДА НА ТИТАНИТЕ 2 Berserk - защото torture-ът трябва да продължи Sakurada Reset - weekly dose of super powers Renai Boukun - звучи като готина комедия с dark humor Saekano 2 - бе първият сезон имаше някои места, на които можеше да умреш от скука, ама става P.S. forgot Kekkai Sensen 2 оти го няма на тоя плакат
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Мар 10, 2017 7:53 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Shingeki no Kyojin 2 - задължително Boku no Hero Academia 2 - също Shingeki no Bahamut: VIRGIN SOUL - не ме радва особено, но ще го изгледам Re:CREATORS - ще го погледна Като цяло що-годе добър сезон се очертава.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Май 30, 2017 7:01 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Да погледнем и към летния сезон: Katsugeki Touken Ranbu - ще го видя, май ще е красиво, щом е от ufotable The Reflection Wave One - интересно ми изглежда, дано излезе добро Ballroom e Youkoso - свежарско малко, ще го погледна, пък и е от Production I.G Shoukoku no Altair - обичам подобен тип истории, ще се види Това са... Дано поне едно се окаже добро от тях.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Май 31, 2017 9:59 am |
|
velush |
|
|
|
Хайде и аз да надраскам някакви прогнози.
Абонамент:
Kidou Senshi Gundam: Twilight Axis - егати идиотската схема за разпространяване. Това евентуално ще става, когато излезе напълно и ще се гледа, като единичен епизод. Освен това, като казаха Axis и у мен се породи надеждата, че става дума за Хаман-сама и борбата и да организира Нео Зеон след Едногодишната война, а това ту е чак година 0096 от UC.
Teekyuu (2017) - изненадващо, това ми изглежда най-стабилното заглавие от сезона.
Кво стаа тука:
Aho Girl - просто защото е 4-koma адаптация. Те обикновено се получават интересни в аниме формат.
Fate/Apocrypha - интересно, това какво е и как е свързано с Fate.
Jikan no Shihaisha - по manhua, съответно с огромен шанс да се окаже пълен идиотизъм, но все пак да го види.
Katsugeki: Touken Ranbu - щом е на Ufotable, значи ще има хубави картинки и ужасен сюжет.
Princess Principal - тия ли са шпионки? Буахахаха, трябва да се провери, колко е идиотско.
The Reflection Wave One - звучи ми доста любопитно и някак в стила на Concrete Revolutio.
Youkai Apato no Yuuga na Nichijou - ако се окаже някакво Ghost Hunter-ско, ще е добре.
Made in Abyss - само защото плакатът ме кефи.
Vatican Kiseki Chousakan - на бас, че ще се окаже невероятен кич, но все пак да видим.
Shoukoku no Altair - за да се види колко идиотска представа имат японците за Турция (щото при горното за Ватикана ги знаем).
Marvel Future Avengers - този път не е свързано с идиотски играчки, ма нещо ме съмнява.
Skip:
New Game!! - първи сезон ми беше достатъчен.
Последна промяна velush на Чет Юни 01, 2017 10:52 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Май 31, 2017 6:20 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
velush написа: Fate/Apocrypha - интересно, това какво е и как е свързано с Fate. Никак. A poor man's Fate/Zero. С лоша анимация, apparently. А-1 са вкарали в анимационния екип хората, които работиха върху Occultic;Nine, с пастелния арт... Което беше страхотно за Окултик, но не и за лачен лъскав и безсюжетен франчайз като Фейт. Та така де, боклук ще е. Имайте късмета да ми го бутнете за превод. Мойо си е.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Май 31, 2017 9:25 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
The Hollow Shrine написа: velush написа: Fate/Apocrypha - интересно, това какво е и как е свързано с Fate. Имайте късмета да ми го бутнете за превод. Мойо си е. Като децата си. ДИШАЙ - никой няма да ти го вземе. Повтори го 10 пъти.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Чет Юни 01, 2017 10:09 am |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Аз никого не мразя. Въобще не знам какви глупости говориш, ама и слабо ме интересува. Още си във филма, излез от него. Пък и правиш тъпи шеги, нищо чудно, че не ги схващам.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Чет Юни 01, 2017 11:02 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
Деца, не се карайте за глупости. Не съм гледала подробно децките от юли натам, но на прима виста какво изглежда гледаемо от летния сезон: Нов *monogatari сезон: must-watch Katsugeki - някаква историческа драма със самураи и разни духове... ufotable? Ok. Source? Card game. Ugh. Това е на кантар. Ballroom e youkoso - докъде изпаднаха "спортните" заглавия в "оригиналността" си, че да се стигне до такива неща като Yuri on ice и това? Kagegurui - няк'ва академия, няк'ви мистерии, сигурно ще е тъпня, но ще го гледам. Koi to Uso - ми това като концепция не звучи наполовина зле, но сигурно ще е сополива драма и все пак го правят LIDEN, което не ми вдъхва големи надежди Jigoku Shoujo 4 - май е време да изгледам предишните 3 сезона... Isekai wa Smartphone to Tomo ni. - т'ва само от заглавието звучи толкова тъпо, че няма да го пипна и с 20-метров прът Jikan no Shihaisha - правено по корейски комикс, не съм гледала нищо от студиото, но има интересна концепция so why not Dive!! - Furii!'s retarded brother? Мисля да не си го причинявам. Tsurezure Children - епизодичен формат, тагнато е comedy и romance, sokay Saiyuuki Reload Blast - това не ми вдъхва доверие, понеже е тагнато josei и май е пълно само с разни мъжленца, но при липса на друго може и да го видя Shoukoku no Altair - някакви турци + adventure + historical, комбинацията звучи добре Centaur no Nayami - what? Nana Maru San Batsu, Princess Principal - неща, които бих гледала ако имам достатъчно свободно време Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou - единственото заглавие след *monogatari, което 100% ще гледам
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|